Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1201   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:44

Στην πρώτη φωτογραφία έχω σημειώσει τους κόκκους, φαίνονται μόνο υπό γωνία και με πολύ φως. Στην δευτερη φωτογραφία που την τράβηξα απο άλλη γωνία δεν φαίνονται καν.

attachicon.gifIMG_0117.jpg

attachicon.gifIMG_0120.jpg

Η λογική λέει ότι για τόσο πολύ μικρους κόκκους και για την θέση που είναι δεν νομίζω να παίζει αντικατάσταση. Απλά δεν ξέρω αν είναι θέμα απλά παραγωγής ή θέμα με το sealing γενικότερα. Θα δείξει στην πορεία θα ρωτήσω και istorm αύριο γιατί από εκει το πήρα να δούμε τι θα πουν σε πρώτη φάση.

το istorm θα σου πει να το στειλει infoquest και η infoquest θα πει οτι δεν βλεπει καποιο προβλημα θα στο στειλουν πισω με μεγαλο κινδυνο να εχει γραντζουνιες. αστο ετσι κ αν βρεθεις εξωτερικο πηγαινε σε ενα apple store να στο αλλαξουν επι τοπου.ελλαδα καληνυχτα 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1202   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:54

2 μερες??

Κι εγώ επιβεβαιώνω σχεδόν 2 μέρες, αφού το βράδυ της πρώτης ανάλογα με χρήση έχω ακόμα από 55 μέχρι 70%!

#1203   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/12/2017 - 14:02

tapatalk και καθάρισες. πολύ εύχρηστο και βολικό.

735.gif

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1204   teokal

teokal

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 14:11

Είσαι σίγουρος για το καλώδιο? Ρωτάω γιατί μέχρι σήμερα μόνο το official της Apple κάνει για fast charging τα υπόλοιπα έχουν θέμα.

Θα το τσεκάρω στην επόμενη πλήρη φόρτιση με σημείωση χρόνου και θα ενημερώσω (μια και είμαι ακόμα σε κύκλο πλήρους αποφόρτισης πριν την πλήρη φόρτιση)

#1205   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 14:24

το istorm θα σου πει να το στειλει infoquest και η infoquest θα πει οτι δεν βλεπει καποιο προβλημα θα στο στειλουν πισω με μεγαλο κινδυνο να εχει γραντζουνιες. αστο ετσι κ αν βρεθεις εξωτερικο πηγαινε σε ενα apple store να στο αλλαξουν επι τοπου.ελλαδα καληνυχτα 

Κοίταξε θέμα δεν έχει από ότι βλέπω στις φωτογραφίες. Όταν κοιτάω τις κάμερες κάτω από το φως του ήλιου δεν φαίνεται τίποτα. Τα συγκεκριμένα που έχω κυκλώσει στις φωτογραφίες φαίνονται όταν πέσει φακός πάνω. Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα το εντόπιζα.

Μάλλον τα περισσότερα έχουν τέτοιο θέμα απλά δεν τα τσεκάρουν οι ιδιοκτήτες γιατί κανένας δεν το υποπτεύεται. Όταν το ελέγχεις απλά κάτω από φως δεν φαίνεται τίποτα, δεν βγαίνει και κάτι στις φωτογραφίες οπότε δεν ασχολείται κανένας να το ψάξει παραπέρα.

Το ότι η Infoquest θα πει ότι δεν έχει πρόβλημα δεν μου κάνει εντύπωση γιατί στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάποια αλλοίωση μεχρι στιγμής. Το κινητό δεν χρειάζεται άνοιγμα για να το γεμίσουν γρατζουνιές, αν ρίξεις φακό και ξέρεις που να κοιτάξεις θα τους δεις τους κόκους. Κανονικά θεωρείται manufacturing defect. Αλλα από ότι διαβάζω στο ιντερνετ θα πρέπει να μπεις σε τρελή διαδικασία αλλαγών για να πετύχεις το "τέλειο", πολλοί άλλαξαν από 3 και πάνω.

Το υπόλοιπο κινητό είναι αψεξάδιαστο, δεν έχω πρόβλημα ή γρατζουνιές στην οθόνη, δεν έχω rough edges ανάμεσα στο stainless steel και στην οθόνη, δεν έχω γρατζουνιές στο stainless steel. Οπότε είναι ρίσκο να κάνω τράμπες στην παρούσα φάση πρώτον και δευτερον δεν υπάρχουν και κινητά για να κάνω τράμπες!  :lol:

Θα το τσεκάρω στην επόμενη πλήρη φόρτιση με σημείωση χρόνου και θα ενημερώσω (μια και είμαι ακόμα σε κύκλο πλήρους αποφόρτισης πριν την πλήρη φόρτιση)

Βασικά κάνεις κακό στην μπαταρία έτσι...

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/12/2017 - 14:26

#1206   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:15

tapatalk και καθάρισες. πολύ εύχρηστο και βολικό.

735.gif

Μια χαρά το ταπατοκι. Το χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα και με τα στραβά του και τα καλά του μου κάνει την ζωή εύκολη στα κινητά στα φόρα. Όταν θέλω κάτι ειδικότερα πατάω web view, ανοίγω τις σελίδες στους browsers και είμαι κομπλέ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1207   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:26

Κι εγώ επιβεβαιώνω σχεδόν 2 μέρες, αφού το βράδυ της πρώτης ανάλογα με χρήση έχω ακόμα από 55 μέχρι 70%!

Εντάξει εξαρτάται την χρηση
Γιατι οχι μονο το χ αλλα καθε σύγχρονο smartphone νομιζω βγαζει μια μερα πληρης χρησης
Anyway καλο για εσας :)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1208   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:29

Κοίταξε θέμα δεν έχει από ότι βλέπω στις φωτογραφίες. Όταν κοιτάω τις κάμερες κάτω από το φως του ήλιου δεν φαίνεται τίποτα. Τα συγκεκριμένα που έχω κυκλώσει στις φωτογραφίες φαίνονται όταν πέσει φακός πάνω. Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα το εντόπιζα.

Μάλλον τα περισσότερα έχουν τέτοιο θέμα απλά δεν τα τσεκάρουν οι ιδιοκτήτες γιατί κανένας δεν το υποπτεύεται. Όταν το ελέγχεις απλά κάτω από φως δεν φαίνεται τίποτα, δεν βγαίνει και κάτι στις φωτογραφίες οπότε δεν ασχολείται κανένας να το ψάξει παραπέρα.

Το ότι η Infoquest θα πει ότι δεν έχει πρόβλημα δεν μου κάνει εντύπωση γιατί στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάποια αλλοίωση μεχρι στιγμής. Το κινητό δεν χρειάζεται άνοιγμα για να το γεμίσουν γρατζουνιές, αν ρίξεις φακό και ξέρεις που να κοιτάξεις θα τους δεις τους κόκους. Κανονικά θεωρείται manufacturing defect. Αλλα από ότι διαβάζω στο ιντερνετ θα πρέπει να μπεις σε τρελή διαδικασία αλλαγών για να πετύχεις το "τέλειο", πολλοί άλλαξαν από 3 και πάνω.

Το υπόλοιπο κινητό είναι αψεξάδιαστο, δεν έχω πρόβλημα ή γρατζουνιές στην οθόνη, δεν έχω rough edges ανάμεσα στο stainless steel και στην οθόνη, δεν έχω γρατζουνιές στο stainless steel. Οπότε είναι ρίσκο να κάνω τράμπες στην παρούσα φάση πρώτον και δευτερον δεν υπάρχουν και κινητά για να κάνω τράμπες!  :lol:

Βασικά κάνεις κακό στην μπαταρία έτσι...

γραντζουνιες γιατι τους συμπεριφερονται σαν σκουπιδια.αστο. εχω παει αρκετες φορες 5c,6.6s και τα πηρα χτυπημενα κ γραντζουνισμενα κ μου το εριξαν στην παλαβη.

#1209   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:01

Μια χαρά το ταπατοκι. Το χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα και με τα στραβά του και τα καλά του μου κάνει την ζωή εύκολη στα κινητά στα φόρα. Όταν θέλω κάτι ειδικότερα πατάω web view, ανοίγω τις σελίδες στους browsers και είμαι κομπλέ.

Το Tapa ήταν καλό μέχρι και κάποιους μήνες πρίν.

Απο τις χειρότερες εφαρμογές, με το χειρότερο Support/

Κρίμα για όσους (τους) τα έχουν στάξει για τα "Pro" Features.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1210   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:25

Το Pro πέρνει updates?γιατι το history του App Store στο iOS 11 είναι για γέλια.εχω αγορασμένο το Pro.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1211   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:46

Κάπου εδώ να σε ενημερώσω πως το iPH δεν έχει δική του εφαρμογή..

Ποτέ δεν είχε.

Έλα μωρέ φίλος μην βαράς!!!
Μπερδεύτηκα και ντρέπομαι τωρα που το σκέφτομαι!!
Οκ μήπως γνωρίζουμε πότε η Tapatalk θα ασχοληθεί με το θέμα;

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 06/12/2017 - 19:46

#1212   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:54

Εγω φίλε μου καλε όλα αυτά που αναφέρεις θα τα πω «παρηγοριά στον άρρωστο».Σκασαμε 1.400€ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η συσκευή έγινε σούπερ ουαου.Προσωπικη μου άποψη;;;Μια χαρά συσκευή,κάνει αυτό που είναι να κάνει όμορφα,απλά και άνετα,αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 1.400€.

Που κολλάει τώρα αυτό που λες ρε φίλε με αυτό που έγραψα εγώ! Εγώ δεν ανέφερα καθολου το θεμα τις τιμής . Και για μένα δεν ισχύει αυτό που είπες το παρηγοριά στον άρρωστο, θα ίσχυε αν αγόραζα ακόμη ένα plus. Εφόσον πήρα μία συσκευή η οποία είναι εντελώς διαφορετική (ακόμα κι εξωτερικά) από το plus το έξι που είχα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα για να προβώ στην διαδικασία αλλαγής του κινητού μου

#1213   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:00

Που κολλάει τώρα αυτό που λες ρε φίλε με αυτό που έγραψα εγώ! Εγώ δεν ανέφερα καθολου το θεμα τις τιμής . Και για μένα δεν ισχύει αυτό που είπες το παρηγοριά στον άρρωστο, θα ίσχυε αν αγόραζα ακόμη ένα plus. Εφόσον πήρα μία συσκευή η οποία είναι εντελώς διαφορετική (ακόμα κι εξωτερικά) από το plus το έξι που είχα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα για να προβώ στην διαδικασία αλλαγής του κινητού μου

Οκ το έθεσα λάθος.Πολυ καλή η συσκευή,γρήγορη,δεν κολλάει πουθενά,κάμερα τέλεια,μπαταρία σούπερ...Το ίδιο ακριβώς όμως είναι και το iPhone 7 με την μισή(Και ακόμη πιο χαμηλη) τιμή...Ωχ πάλι λάθος το έθεσα σορρυ.
Όλα κολλάνε φίλε μου.Λεμε αυτά που κάνει η συσκευή,τα συγκρίνουμε με άλλες συσκευές και φυσικά όλα αυτά με βάση την τιμή που κοστίζει.

#1214   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:52

2 μερες?

2 μερες??

Ναι....  Απο το πρωι σημερα ειμαι στο 55% τωρα....Θα το βαλω τωρα το πρωι μην τυχων κ βγω αυριο βραδυ αλλα παντα εχω μαζι powerbank και καλωδιο στο αμαξι.Αλλα χθες ναι ηταν στην 39 ωρες με 15% μπαταρια

#1215   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:56

Οκ το έθεσα λάθος.Πολυ καλή η συσκευή,γρήγορη,δεν κολλάει πουθενά,κάμερα τέλεια,μπαταρία σούπερ...Το ίδιο ακριβώς όμως είναι και το iPhone 7 με την μισή(Και ακόμη πιο χαμηλη) τιμή...Ωχ πάλι λάθος το έθεσα σορρυ.
Όλα κολλάνε φίλε μου.Λεμε αυτά που κάνει η συσκευή,τα συγκρίνουμε με άλλες συσκευές και φυσικά όλα αυτά με βάση την τιμή που κοστίζει.

Καμία διαφωνία με την ίδια λογική όμως μπορούμε να πούμε ότι κι ένα καινούργιο κινητό android των 500 κάνει τα ίδια και πιο φτηνά από το iPhone 7 και πάει λέγοντας. Η ποιότητα όμως, η οθόνη και ένα κάρο άλλα δεν είναι ίδια. Επίσης το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το Google Pixel 2 XL που έφτασε να κάνει 1200 ευρω. 

Όλα σχετικά είναι λοιπόν από ένα σημείο και μετά. Όταν βλέπω το Google Pixel 2 και το Note 8, που είναι επίσης καλές συσκευές, να ζητάνε πάνω από 1000 ευρώ ή τα Huwaei να χτυπάνε τα 800+ ευρώ είναι "φυσιολογικό" η Apple να ζητάει 1400 για το μεγαλύτερο της μοντέλο. 

Για να μην παρεξηγηθώ δεν συμφωνώ με την τιμολόγηση για καμία από τις 3 συσκευές. Είναι φανερό εξάλλου ότι προσπαθούν να ανεβάσουν τις τιμές ομαδικώς. Εύχομαι να επιστρέψουν στα πιο νορμαλ επίπεδα των 800-1000 ευρώ στο μέλλον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες