Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1261   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:30

Ναι περισσότερη κατανάλωση

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δε νομιζω να εχει. Για ποιο λογο το λες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1262   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:36

Ελπιζω να πετυχεις τη Λιβερπουλ αυριο τουλαχιστον  :D

Παντως οσες φορες εχω δει το τηλεφωνο απο κοντα, ειναι πανεμορφο το ατομο. Ελπιζω μετα τις γιορτες να με καλεσουν για παραλαβη. :wub:

Μακάρι να το αποκτήσεις σύντομα κι εσυ!!!
Πάντως στο silver περιμετρικά το αλουμίνιο κάνει σημάδια ακόμη και με τον αέρα.Μεσα στη θήκη το εχω και κάθε φορά που το βγάζω βλέπω και 2-3.

#1263   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:43

Μακάρι να το αποκτήσεις σύντομα κι εσυ!!!
Πάντως στο silver περιμετρικά το αλουμίνιο κάνει σημάδια ακόμη και με τον αέρα.Μεσα στη θήκη το εχω και κάθε φορά που το βγάζω βλέπω και 2-3.

Εγω δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο σημαδι καθως το βγαζω αρκετα συχνα απο τη θηκη.

#1264   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 09/12/2017 - 21:51

Εγω δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο σημαδι καθως το βγαζω αρκετα συχνα απο τη θηκη.

Δεν ξέρω ίσως φταίει και η θήκη που του φοράω η οποία είναι πολύ σφιχτή πάνω του.

#1265   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 22:02

Βρε παιδια πριν το παρω και εγω διαβαζα τα διαφορα για γρατζουνιες και τετοια καμια σχεση πραγματικα .Εχω το silverαπο 17/11 και ειναι οπως το αγορασα και το βγαζω πολλες  φορεσ απο την θηκη του γτ μου αρεσει να το βλεπω naked .Το μονο που με εχει προβληματισει ειναι το βαρος του και η οχι τοσο καλη αποδοση της μπαταριας του  που την περιμενα πολυ πιο δυνατη

#1266   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 09/12/2017 - 23:57

Βρε παιδια πριν το παρω και εγω διαβαζα τα διαφορα για γρατζουνιες και τετοια καμια σχεση πραγματικα .Εχω το silverαπο 17/11 και ειναι οπως το αγορασα και το βγαζω πολλες  φορεσ απο την θηκη του γτ μου αρεσει να το βλεπω naked .Το μονο που με εχει προβληματισει ειναι το βαρος του και η οχι τοσο καλη αποδοση της μπαταριας του  που την περιμενα πολυ πιο δυνατη

Το βάρος αν προέρχεσαι από σειρά κανονική και όχι plus οκ αποδεκτώ . Το δεύτερο που λες για την μπαταρία δεν μπορώ να συμφωνήσω τα έχω όλα ανοικτά έχω δύο bluetooth AppleWatch και Airpods και μιλάω ακούω μιάμιση με δύο ώρες μουσική και το βράδυ έχω ακόμα 45- 50% μπαταρία και το φορτίζω περισσότερο για ψιχολογικούς λόγους . Όσο και να το έχω πιέσει και σε διακοπές μέχρι 35% το έχω δει. 

Μήπως κάτι σου τρώει την μπαταρία ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1267   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 10/12/2017 - 00:09

Καλησπερα , είδα πάλι από κοντά το Χ, ανοίγοντας το YouTube τρόμαξα... η οθόνη μου θύμισε 5ρι... δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα η εφαρμογή...? Μία είμαι στο να το παραγγείλω, από την άλλη βλέποντας ότι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως η οθονάρα του Χ από τις εφαρμογές, με κρατάει πίσω... όλα τα αλλά είναι υπέροχα μόνο αυτό είναι το θέμα...κρίμα την οθόνη... από plus είναι δύσκολη η μετάβαση...

Sent from my iPad using Tapatalk

#1268   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 00:13

Το YouTube έχει αναβαθμιστεί αλλά γενικά υπάρχουν πολλές άλλες που ναι δεν έχουν αναβαθμιστεί.

#1269   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 10/12/2017 - 08:38

παντως καθημερινα , αναβαθμιζονται , οντως τωρα το skai κι ο alpha Tv αλλα κι το Star Tv ,  δεν εχουν κανει αναβαθμιση για ios 11 ???

#1270   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 10/12/2017 - 08:39

Viber κι icq μολις 

#1271   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 10/12/2017 - 10:35

https://www.iphonetr...een-comparison/

https://www.iphonetr...-comparison.jpg

Δεν υπάρχει αυτο που λεγεται οτι το Χ στην οθονη εχει τισ διαστασεις του 8+

Μολις τα βαλαμε διπλα διπλα και η διαφορά ειναι στο πλάτος ελάχιστα μεγαλυτερο το 8+

Σε κειμενο διαβαζεισ περισσότερο πληροφορία και μόλις οι εφαρμογές γινουν optimized for iphone X

δεν θα υπάρχει διαφορά...δικαίωμα του καενοσ να πιστευει οτι η γη ειναι επίπεδη,,,τι ισχύει όμως ειναι άλλο

Αφορμη σταθηκε η ατάκα πηρα το 8+ γιατί το Χ ειναι μικρό....

Apple-iPhone-X-vs-8-Plus-vs-8-TI.jpg

The iPhone X screen is 2.6% smaller than the one on the iPhone 8 Plus

https://www.phoneare...display_id98116

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 10/12/2017 - 10:37

#1272   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 10/12/2017 - 10:49

https://www.iphonetr...een-comparison/

https://www.iphonetr...-comparison.jpg

Δεν υπάρχει αυτο που λεγεται οτι το Χ στην οθονη εχει τισ διαστασεις του 8+
Μολις τα βαλαμε διπλα διπλα και η διαφορά ειναι στο πλάτος ελάχιστα μεγαλυτερο το 8+
Σε κειμενο διαβαζεισ περισσότερο πληροφορία και μόλις οι εφαρμογές γινουν optimized for iphone X
δεν θα υπάρχει διαφορά...δικαίωμα του καενοσ να πιστευει οτι η γη ειναι επίπεδη,,,τι ισχύει όμως ειναι άλλο
Αφορμη σταθηκε η ατάκα πηρα το 8+ γιατί το Χ ειναι μικρό....

Apple-iPhone-X-vs-8-Plus-vs-8-TI.jpg
The iPhone X screen is 2.6% smaller than the one on the iPhone 8 Plus
https://www.phoneare...display_id98116

Καλημέρα, αυτό περιμένουμε να αναβαθμιστούν οι εφαρμογές στην οθόνη του Χ για να λειτουργεί ως αυτό που κατασκευάστηκε και όχι σαν 5ρι... δεν ειναι θέμα της συσκευής είναι θέμα εφαρμογών.

Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 10/12/2017 - 10:52

#1273   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/12/2017 - 11:42

Καλημερα,
Συνεχίζοντας τα παραπάνω επαυξάνω για το οτι η οθόνη του x ειναι σαφώς μεγαλύτερη των Plus μοντέλων δεδομένου οτι το 5.8 ειναι σαν νούμερο μεγαλύτερο απο το 5.5.Συμπληρωνω δε οτι οταν διαβάζουμε κατι είθισται να γυρνάμε το τηλεφωνο στο πλάι• εκεί βεβαια η διαφορα ειναι χαώδης υπέρ του x.
Τωρα εαν κάποιοι φίλοι που ισχυρίζονται οτι τα Plus μοντέλα ειναι μεγαλύτερα στο χέρι και Ταχα έχουν συνηθίσει ετσι με γεια τους με χαρά τους,παρομοίως και κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να πει οτι εχει μαζι ένα ipad γιατι ειναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και ετσι εχει συνηθίσει καλλιτερα.περι ορέξεως κολοκυθόπιτα !
Τωρα στο οτι δεν έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές για να χρησιμοποιούν όλο το μέγεθος του x αυτό ειναι αλήθεια αλλα γινεται σιγά σιγά.
Τωρα τα σχετικά το είδα και ειναι μικρό στο χέρι και θα κρατήσω το Plus ολοι πιστεύω καταλαβαίνουμε απο ποιους λέγεται και γιατι.
Αυτα τα ολιγα και ας πειράξουν κάποιους ειναι όμως η αλήθεια.

#1274   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 12:00

Το λάθος είναι πιστεύω ότι  με κάποιο τρόπο έπρεπε οι κυριοτερες  εφαρμογές να ζητάει η Apple να αναβαθμιστούν για το X . Δεν μπορεί κάποιες εφαρμογές που τις έχουμε όλες πχ τράπεζες ακόμα να μην έχουν αναβαθμιστεί για το X την στιγμή που κάνουν update μετά την κυκλοφορία του . Έπρεπε να ζητάει η Apple μετά την κυκλοφορία του να είναι υποχρεωτικό όσες εφαρμογές κάνουν update να περιλαμβάνουν και το x και όχι όσοι θέλουν και γουστάρουν γιατί έτσι νοιώθει ο άλλος που το αγόρασε πειραματόζωο και πληρώνοντας κιόλας 1400 Ευρώ όχι τζαπέ.

#1275   Spyros3636

Spyros3636

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/12/2017 - 12:35

Καλημερα,
Συνεχίζοντας τα παραπάνω επαυξάνω για το οτι η οθόνη του x ειναι σαφώς μεγαλύτερη των Plus μοντέλων δεδομένου οτι το 5.8 ειναι σαν νούμερο μεγαλύτερο απο το 5.5.Συμπληρωνω δε οτι οταν διαβάζουμε κατι είθισται να γυρνάμε το τηλεφωνο στο πλάι• εκεί βεβαια η διαφορα ειναι χαώδης υπέρ του x.
Τωρα εαν κάποιοι φίλοι που ισχυρίζονται οτι τα Plus μοντέλα ειναι μεγαλύτερα στο χέρι και Ταχα έχουν συνηθίσει ετσι με γεια τους με χαρά τους,παρομοίως και κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να πει οτι εχει μαζι ένα ipad γιατι ειναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και ετσι εχει συνηθίσει καλλιτερα.περι ορέξεως κολοκυθόπιτα !
Τωρα στο οτι δεν έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές για να χρησιμοποιούν όλο το μέγεθος του x αυτό ειναι αλήθεια αλλα γινεται σιγά σιγά.
Τωρα τα σχετικά το είδα και ειναι μικρό στο χέρι και θα κρατήσω το Plus ολοι πιστεύω καταλαβαίνουμε απο ποιους λέγεται και γιατι.
Αυτα τα ολιγα και ας πειράξουν κάποιους ειναι όμως η αλήθεια.

τρολάρεις έτσι; έλα...πες αλήθεια τώρα....δεν πιστεύω να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.... και δε νομίζω να πιστεύεις ότι κάποιοι που ξόδεψαν 1150 ευρώ να αγοράσουν την εποχή που κυκλοφόρησαν το iphone 6s plus 128, iphone 7 plus 256 και iphone 8 plus 256, δεν έχουν να σκάσουν 1400 ευρώ να αποκτήσουν το x....  άκου και το άλλο, υπάρχουμε κάποιοι που έχουμε όλα τα παραπάνω μοντέλα + το x  χωρίς να πουλήσουμε κανένα γιατί απλά δεν χρειάζεται και μας αρέσουν όλα.... πολύ ωραίο τηλέφωνο το x, αλλά σε πειράζει ή όχι, η οθόνη του είναι μικρότερη στη θέαση από τα μοντέλα  plus.  κράτα και μια πισινή γιατί του χρόνου που θα αγοράσεις το x plus δεν θα έχεις τι να λες... αυτά τα ολίγα και σταμάτα να προσβάλλεις σαν να απόκτησες κάτι σούπερ γουαου.... εκατομμύρια άνθρωποι ήδη έχουν ξοδέψει αυτό το ποσό, δεν είναι να γίνεται θέμα.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες