Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1471   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2017 - 11:29

Νομίζω πως μπορείς να επανέλθεις στο free 5gb

https://support.appl.../en-us/HT207594

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 23/12/2017 - 11:29

IPhone 15 pro - Macbook air m2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1472   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:04

Εδώ είσαι

RAVPower Qi kabellose Ladegerät für iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ( Schnelles Laden mit 7,5 W) und andere Qi-fähige Geräte inklusive GRATIS 24W QC 3.0 Adapter https://www.amazon.d...i_qBIpAb3M4Y312

Νίκο πριν λίγο το παρήγγειλα. Το θέμα είναι ότι τα αξεσουάρ κάποια ήρθαν κάποια έρχονται το τηλ άφαντο Χαχαχα. Βλέπω το Πάσχα με λαμπάδα να μου έρχεται γιατί με τον Άι Βασίλη χλωμό Χαχαχαχαχχα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1473   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:13

RAVPower Qi kabellose Ladegerät für iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ( Schnelles Laden mit 7,5 W) und andere Qi-fähige Geräte inklusive GRATIS 24W QC 3.0 Adapter https://www.amazon.d...i_qBIpAb3M4Y312

Νίκο πριν λίγο το παρήγγειλα. Το θέμα είναι ότι τα αξεσουάρ κάποια ήρθαν κάποια έρχονται το τηλ άφαντο Χαχαχα. Βλέπω το Πάσχα με λαμπάδα να μου έρχεται γιατί με τον Άι Βασίλη χλωμό Χαχαχαχαχχα

Μεγειές καταρχάς.

Ακόμα στην αναμονή ε? Ρίξε άκυρο όπου έχεις κάνει προπαραγγελία και παρ'το απο αλλού..

Γιατί σε βλέπω και την άλλη βδομάδα με το RAV και το τηλ να το ψάχνεις πάλι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1474   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:23

Μεγειές καταρχάς.

Ακόμα στην αναμονή ε? Ρίξε άκυρο όπου έχεις κάνει προπαραγγελία και παρ'το απο αλλού..

Ευχαριστώ. Χαχαχα αυτό πιστεύω κι εγώ αλλά έχω επιδότηση και δεν μπορώ να πάω άλλου καρδιά μου Χαχαχαχ

Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 23/12/2017 - 12:24

#1475   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2017 - 15:49

Καλό κουράγιο τότε.. Ευτυχισμένο το 2018 :P

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1476   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:00

το iphone x επιβραδύνεται προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου και απαιτεί επανεκκίνηση....
Μια πραγματικά περίεργη συμπεριφορά που παρατηρούσα είναι ότι σε μια περίοδο 7-10 ημερών το τηλέφωνο φτάνει σε μια «κατάσταση»
όπου όλα τα κινούμενα σχέδια ξαφνικά γίνονται εξαιρετικά ασταθή (όπως πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο, υπάρχει 1-2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση
μετά από κάθε 5 γράμματα) ή στην πιο πρόσφατη εμφάνιση (χθες) - απάντησα σε μια τηλεφωνική κλήση και στη συνέχεια, όταν προσπάθησα να μεταβεί
σε άλλη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κλήσης, έπαιζε κυριολεκτικά την κινούμενη εικόνα "σμίκρυνση σε λίστα εφαρμογών" 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο -
ουσιαστικά δεν μπόρεσα να μεταβιβάσω σε άλλη εφαρμογή. Μόλις έκλεισα την κλήση, το τηλέφωνο επέστρεψε στην κανονική λειτουργία μέχρι την επόμενη κλήση.

Κάθε φορά που φτάνει σε αυτό το κράτος μετά από περίπου 10 ή μερικές ημέρες, μια γρήγορη επανεκκίνηση του τηλεφώνου βάζει τα πάντα πίσω στο κανονικό,
αλλά βρίσκω αυτό να είναι πραγματικά περίεργη συμπεριφορά. Ποτέ δεν είχα αυτό σε ολόκληρο το έτος του iPhone 7 Plus και των προηγούμενων συσκευών μου -
στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι επανεκκίνησα το iPhone 7 Plus.

#1477   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:07

το iphone x επιβραδύνεται προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου και απαιτεί επανεκκίνηση....
Μια πραγματικά περίεργη συμπεριφορά που παρατηρούσα είναι ότι σε μια περίοδο 7-10 ημερών το τηλέφωνο φτάνει σε μια «κατάσταση»
όπου όλα τα κινούμενα σχέδια ξαφνικά γίνονται εξαιρετικά ασταθή (όπως πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο, υπάρχει 1-2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση
μετά από κάθε 5 γράμματα) ή στην πιο πρόσφατη εμφάνιση (χθες) - απάντησα σε μια τηλεφωνική κλήση και στη συνέχεια, όταν προσπάθησα να μεταβεί
σε άλλη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κλήσης, έπαιζε κυριολεκτικά την κινούμενη εικόνα "σμίκρυνση σε λίστα εφαρμογών" 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο -
ουσιαστικά δεν μπόρεσα να μεταβιβάσω σε άλλη εφαρμογή. Μόλις έκλεισα την κλήση, το τηλέφωνο επέστρεψε στην κανονική λειτουργία μέχρι την επόμενη κλήση.

Κάθε φορά που φτάνει σε αυτό το κράτος μετά από περίπου 10 ή μερικές ημέρες, μια γρήγορη επανεκκίνηση του τηλεφώνου βάζει τα πάντα πίσω στο κανονικό,
αλλά βρίσκω αυτό να είναι πραγματικά περίεργη συμπεριφορά. Ποτέ δεν είχα αυτό σε ολόκληρο το έτος του iPhone 7 Plus και των προηγούμενων συσκευών μου -

Έχω την συσκευή πολύ καιρό από την πρώτη εβδομάδα περίπου της  κυκλοφορίας του δεν είχα κανένα και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα . Σε ποιο iOS είσαι ? Βέβαια να πω ότι όσα update έβγαλε λόγω ελευθερίας ελεύθερου χρόνου τα έκανα με factory reset και as new δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1478   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:07

να το παω για αντικατασταση??
ειμαι στο 10.2.1 τουσ πειρα τηλ. και μου ειπα οτι δεν ειναι προβλημα...και οτι χριαζεται που και που να το κανω επανεκινηση...

Τελευταία επεξεργασία από: nikos25k, 23/12/2017 - 20:09

#1479   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:10

Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση στο κινητό σου ξανά χωρίς να περάσεις μέσα όλο το Βόσπορο απλά τα απαραίτητα και δες το γιατί δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα ίσως δεν πέρασε καλά το back up .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1480   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:30

αντε να δουμε με την καθαρη εγκατασταση θα λυθει.....
το εχει παρατηρηση κανενας αλλος απο το forum ευχαριστω για την βοηθεια....

#1481   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 22:34

Όλα καλά προς το παρόν.... βασικά μόνο σε εμένα έτυχε αυτό το πρόβλημα?

#1482   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 23:09

ειμαι στο 10.2.1 τουσ πειρα τηλ. και μου ειπα οτι δεν ειναι προβλημα...και οτι χριαζεται που και που να το κανω επανεκινηση...

πω γίνεται να είσαι στην 10.2.1 σε iPhone X ; :huh:

#1483   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 23:11

πω γίνεται να είσαι στην 10.2.1 σε iPhone X ; :huh:

11.2.1

#1484   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2017 - 00:43

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο θεμα κι εγω. Καποια στιγμη σερνονται τα παντα και στρωνει μονο μετα απο hard reset. Μου το κανει μια στο τοσο τυχαια προφανως. Δεν ξερω τι φταιει

#1485   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2017 - 09:38

Μεγειές καταρχάς.

Τελικά Νίκο γίνονται και θαύματα χαχαχαχα 279df276eeb991fcb2bf4cef6340f523.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;