Rromeodim
το έχω δυο χρόνια.
Όχι δεν έχει αντικατασταθεί η μπαταρία μου. Δεν ήταν μέσα στο προγραμμα.
Από ρυθμίσεις
έχω κλειστό το ανανέωση στο υπόβαθρο.
Τοποθεσίες μόνο την πυξίδα το εύρεση iPhone και το κοινοποίηση τοποθεσίας που μου χρειάζεται.
Έχω όμως την εφαρμογή του Facebook , ανοικτά το 4G πάντα όταν είμαι εκτός και όταν είμαι με WiFi στο σπίτι ή στην εταιρία.
Η χρήση είναι συνεχής , Ίντερνετ , viber , Facebook , ένα παιχνιδάκι και καμμία φορά , NAVIGON όταν δεν βρίσκω κάποια τοποθεσια που και που.
Δεν κλείνει όμως ποτέ.
Πάνω του είναι συνδεδεμένο και ένα Apple Watch 2 όποτε ανοικτό και το Bluetooth
Η μπαταρία έχει 627 κύκλους
Και φορτίζει από 1300-1400 mAh δηλ από 77%-82% της μπαταρίας.
Η κατάφερε να με κάνει ειδικό στην αυτονομία μια και με παιδεύει πολύ.
Στο Λονδίνο πχ με iOS 11.1.2 δεν έβγαζε μέρα ήμουν όλη μέρα με λειτουργία χαμηλής ισχύος την μπαταρία για να καταφέρω να βγάλω μέχρι το απόγευμα.
Λες να θέλει αλλαγή ;
Θα δω διαφορά ή μια από τα ίδια και με την καινούργια ;
Η
να περιμένω να βγει μια ακόμα καλύτερη έκδοση iOS με μεγαλύτερη αυτονομία σαν την 10.3.3 (αξέχαστες εποχές !!!!) ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγουρα η μπαταρια δεν ειναι στα καλυτερα της
Σιγουρα το fb σε σκιζει
Φωτεινοτητα εχεις στο αυτοματο?
Υπηρεσιες τοποθεσιας τι δουλευει εκει?
Ειδοποιησεις?
Βackup πως παιρνεις? Φωτο αποθηκευεις στο συννεφο και με τι?
Μια καινουργια μπαταρια θα σου δωσει αυτονομια μεγαλυτερη 100%. Πιστευω οτι σε ηδη υπαρχουσες συσκευες η αυτονομια οσο θα ερχονται εκδοσεις με καινουργια χαρακτηριστικα θα μειωνεται .Updates τωρα μεσα στην 11 ισως δωσουν κατι ακομα εξτρα αλλα 10.3.3 δυσκολα,κοντα ομως μπορει.
Εγώ πάντως να πω την αλήθεια μου το καλοκαίρι έτυχε να δώσω το 7 plus μου και να πάρω ένα 6s μόνο και μόνο για να δω το μέγεθος . Πραγματικά δεν το άντεξα πάνω από 4 ημέρες ήταν απαράδεκτο στην μπαταρία πράγμα που αναρωτιόμουν πως το αντέχουν χρήστες και επίσης το είχα δύο φορές την ημέρα βράδυ και μετά το μεσημέρι φόρτιση γιατί δεν έβγαζα για κανένα λόγο μια μέρα πάντα με την δική μου χρήση 4G μόνιμα ανοικτά και δεδομένα τηλέφωνα πάρα πολλά πάνω από μιάμιση ώρα με δύο ώρες και δύο bluetooth airpod και ΑppleWatch και σερφάρισμα .Σε αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η πτώση στο σερφάρισμα. Έπεφτε λες και ήταν νερό .
Καλοκαιρι στην Ροδο και θες να εχεις και μπαταρια?
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/12/2017 - 16:56.