Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2017 - 15:22

Δεν μπήκε λόγω περιορισμένου χώρου...

Θα μπορούσε κάλλιστα όμως να δείχνει το ποσοστό μέσα στην μπαταρία και να μην τρώει περισσότερο χώρο...

Έτσι ακριβώς .

Η θα μπορουσε αντι για εικονιδιο της μπαταριας να εχει μονο ποσοστο. Τοσα κλεψανε απο jb tweaks. Αλλο ενα δε χαθηκε ο κοσμος.

Έλα ντε όλο κλεμμένο από εποχές ακόμα iPhone 4S jb είναι οπότε το να είχαν δύο τρεις επιλογές τι θα πείραζε να έβαζαν μια μόνο ποσοστό , μια μπαταρία και μέσα το ποσοστό και μια απλή μπαταρία να μπορεί ο καθένας να διαλέξει ποια θέλει σιγά το πράγμα . 

Και άλλο ένα αν θες ή όχι τον φορέα οκ το ξέρω ότι είμαι πχ στην WIND γιατί πρέπει να το βλέπω και μόνιμα . Το σήμα απλά αρκεί .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   freegr

freegr

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/12/2017 - 15:49

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Παρατήρησα ότι στην 11.2 το θετικό είναι ότι από το κέντρο ελέγχου το wifi όταν το κλείνεις αναφέρει ότι είναι αποκλεισμένο προσωρινά ως την επόμενη ημέρα προφανώς λόγω μπαταρίας. Αν το επιλέξεις πάλι θα τεθεί σε λειτουργία εκ νέου. Εξοικονόμηση μάλλον που είναι θετική για το iphone.

#168   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/12/2017 - 16:40

Χτυπάγανε OCD λαμπάκια.

Δεν φαντάζεσαι. Και γενικά δεν έχω θέμα. Αλλά τα ios Iphone και άλλα τετοια μου κανουν trigger το OCD.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#169   Balema

Balema

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/12/2017 - 19:56

Την έβαλα και εγώ με restore και update την επίσημη 11.2 στο 7 (πρώτη φορά έβαλα το iOS 11) και έχω 2 ερωτήσεις βρε παιδιά...

Είδα ότι βγάλανε το Facebook που το είχαν ενσωματωμένο... δεν είναι πια δυνατό να συγχρονιστούν οι επαφές του Facebook με το κινητό;

Όταν τελείωσα με το restore και update είδα ότι μετά συνέχεια έδειχνε το εικονίδιο ότι φορτώνει στο κινητό (ήμουν σε Wi-Fi) και το άφησα έτσι καμιά 12αριά ώρες και μετά σκέφτηκα να κάνω restart. Και κατευθείαν σταμάτησε... το ερώτημα είναι αν πιστεύετε ότι όντως κατέβασε κάτι που δεν έπρεπε και μου έχει πιάσει χώρο στο κινητό; Και φοβάμαι μη μείνει στο κινητό σα "σκουπίδι" που απλά θα μου πιάσει χώρο και δε θα ξέρω πως να το βγάλω... Το restore είχε ολοκληρωθεί μιας και μέχρι οι εφαρμογές είχαν εγκατασταθεί.

Ευχαριστώ!

Με συγχωρείτε που το ξαναβάζω, αν μπορεί κάποιος να με φωτίσει! Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από: Balema, 05/12/2017 - 19:56

#170   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 11:22

Όταν κάνεις swipe αριστερά επάνω στην ώρα, σου εμφανίζει το δίκτυο!
Θα μπορούσαν να κάνουν το αντίστοιχο από την δεξιά πλευρά και να εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας ή να αντικαταστήσουν το σήμα της μπαταρίας, με το εικονίδιο του Apple Watch που δείχνει το κυκλάκι με το ποσοστό και χώρο δεν θα πιάνει και θα ενημερώνει για την διάρκεια της μπαταρίας! 

#171   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/12/2017 - 11:42

Με συγχωρείτε που το ξαναβάζω, αν μπορεί κάποιος να με φωτίσει! Ευχαριστώ!

Η εφαρμογή του Facebook την κατεβάζεις και ναι μπορείς να ενσωματώσεις τις επαφές του με τις επαφές του τηλεφώνου.
Τρώει όμως πολύ μπαταρία όποτε δεν ξέρω αν πραγματικά πρέπει να την βάλεις.

Για το άλλο θέμα μην τρελενεσαι ότι και να έκοψες που φόρτωνε αν το κινητό το χρειάζεται θα το ξανά φορτώσει όταν πρέπει.
Δεν θα σου μείνει τούβλο το κινητό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#172   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 11:45

Σε 6s με την 11.2 το κινητό ανέβασε αυτονομία από τις προηγούμενες εκδόσεις του iOS 11, στις 12 ώρες περίπου (χρήση και αναμονή).

Καλύτερα από πριν αλλά όχι σαν την 10.3.3.

#173   teokal

teokal

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:27

Σε 6 plus με την 11.2 ανέβασε επίσης αυτονομία κάπου στις 12 ώρες με 40% χρήση, σαφώς πολύ καλύτερα από πριν αλλά σαν την 10.3.3 δεν έχει...

#174   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:46

σε 6s η χειροτερη επιδοση που κατεγραψα (βασικα ειναι η τεταρτη φορτιση στην 11.2) ,εγινε κατω απο τις αθλιοτερες συνθηκες μεσα σε εγκατα ενος κτιριου με το τηλ να δουλευει συνεχως με οριακο σημα και τεραστιο προβλημα φορτωματος , ηταν 6 ωρες χρηση και 10 αναμονη

Δεν ξερω αν καλυτερευσε η χειροτερεψε η μπαταρια παντως προσωπικα και παντα για το 6s oλη η 11 κυμανθηκε απο πλευρας μπαταριας στο συν πλην 15% σε χοντρικες γραμμες και παντα λιγο χειροτερα απο την 10.3.3, απο ελαχιστα εως λιγο και αντιθετα απο αυτα που λενε αλλα παιδια εδω. Για τετοια ποσοστα δεν χαλαω την ζαχαρενια μου με τιποτα. Για το 5s (με την μετριοτατη μπαταρια του λογω χρησης) μαλλον το διελυσε η αρχικη 11 οποτε γυρισε πισω και εχει μεινει εκει.

Γενικα απο οσα διαβαζω απο δω και απο κει καθε τυπος συσκευης συμπεριφερθηκε λιγο διαφορετικα στις αρχικες εκδοσεις και μονο τελευταια  δειχνει να υπαρχει μια σχετικη συγκλιση. Προσωπικα το περιμενα το ψιλομπαχαλο μολις πηρα μια γευση της 11 στις αρχες και ειδα οποιες αλλαγες εφερνε. 

ΥΓ petervgr τα στατιστικα σου ειναι ψιλοχαλια
. Αν εχεις παλια μπαταρια αντε να πεις οτι ζοριζεται αλλα αν εχει αλλαχτει μεσω προγραμματος θα επρεπε να συμπεριφερεται καλυτερα. Κατι παιζει και πες το οπως θες. Δικτυο και τοποθεσια που μενεις? Καποια ιδιαιτερη εφαρμογη? Χρηση υπερβολικα βαρια? Ρυθμισεις? Δεν ξερω

#175   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:42

Rromeodim
το έχω δυο χρόνια.
Όχι δεν έχει αντικατασταθεί η μπαταρία μου. Δεν ήταν μέσα στο προγραμμα.

Από ρυθμίσεις

έχω κλειστό το ανανέωση στο υπόβαθρο.

Τοποθεσίες μόνο την πυξίδα το εύρεση iPhone και το κοινοποίηση τοποθεσίας που μου χρειάζεται.

Έχω όμως την εφαρμογή του Facebook , ανοικτά το 4G πάντα όταν είμαι εκτός και όταν είμαι με WiFi στο σπίτι ή στην εταιρία.

Η χρήση είναι συνεχής , Ίντερνετ , viber , Facebook , ένα παιχνιδάκι και καμμία φορά , NAVIGON όταν δεν βρίσκω κάποια τοποθεσια που και που.

Δεν κλείνει όμως ποτέ.

Πάνω του είναι συνδεδεμένο και ένα Apple Watch 2 όποτε ανοικτό και το Bluetooth

Η μπαταρία έχει 627 κύκλους
Και φορτίζει από 1300-1400 mAh δηλ από 77%-82% της μπαταρίας.

Η  κατάφερε να με κάνει ειδικό στην αυτονομία μια και με παιδεύει πολύ.

Στο Λονδίνο πχ με iOS 11.1.2 δεν έβγαζε μέρα ήμουν όλη μέρα με λειτουργία χαμηλής ισχύος την μπαταρία για να καταφέρω να βγάλω μέχρι το απόγευμα.

Λες να θέλει αλλαγή ;
Θα δω διαφορά ή μια από τα ίδια και με την καινούργια ;
Η
να περιμένω να βγει μια ακόμα καλύτερη έκδοση iOS με μεγαλύτερη αυτονομία σαν την 10.3.3 (αξέχαστες εποχές !!!!) ;

#176   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:51

Εγώ πάντως να πω την αλήθεια μου το καλοκαίρι έτυχε να δώσω το 7 plus μου και να πάρω ένα 6s μόνο και μόνο για να δω το μέγεθος . Πραγματικά δεν το άντεξα πάνω από 4 ημέρες ήταν απαράδεκτο στην μπαταρία πράγμα που αναρωτιόμουν πως το αντέχουν χρήστες και επίσης το είχα δύο φορές την ημέρα βράδυ και μετά το μεσημέρι φόρτιση γιατί δεν έβγαζα για κανένα λόγο μια μέρα πάντα με την δική μου χρήση 4G μόνιμα ανοικτά και δεδομένα τηλέφωνα πάρα πολλά πάνω από μιάμιση ώρα με δύο ώρες και δύο bluetooth airpod και  ΑppleWatch και σερφάρισμα .Σε αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η πτώση στο σερφάρισμα. Έπεφτε λες και ήταν νερό .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#177   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:56

Rromeodim
το έχω δυο χρόνια.
Όχι δεν έχει αντικατασταθεί η μπαταρία μου. Δεν ήταν μέσα στο προγραμμα.

Από ρυθμίσεις

έχω κλειστό το ανανέωση στο υπόβαθρο.

Τοποθεσίες μόνο την πυξίδα το εύρεση iPhone και το κοινοποίηση τοποθεσίας που μου χρειάζεται.

Έχω όμως την εφαρμογή του Facebook , ανοικτά το 4G πάντα όταν είμαι εκτός και όταν είμαι με WiFi στο σπίτι ή στην εταιρία.

Η χρήση είναι συνεχής , Ίντερνετ , viber , Facebook , ένα παιχνιδάκι και καμμία φορά , NAVIGON όταν δεν βρίσκω κάποια τοποθεσια που και που.

Δεν κλείνει όμως ποτέ.

Πάνω του είναι συνδεδεμένο και ένα Apple Watch 2 όποτε ανοικτό και το Bluetooth

Η μπαταρία έχει 627 κύκλους
Και φορτίζει από 1300-1400 mAh δηλ από 77%-82% της μπαταρίας.

Η  κατάφερε να με κάνει ειδικό στην αυτονομία μια και με παιδεύει πολύ.

Στο Λονδίνο πχ με iOS 11.1.2 δεν έβγαζε μέρα ήμουν όλη μέρα με λειτουργία χαμηλής ισχύος την μπαταρία για να καταφέρω να βγάλω μέχρι το απόγευμα.

Λες να θέλει αλλαγή ;
Θα δω διαφορά ή μια από τα ίδια και με την καινούργια ;
Η
να περιμένω να βγει μια ακόμα καλύτερη έκδοση iOS με μεγαλύτερη αυτονομία σαν την 10.3.3 (αξέχαστες εποχές !!!!) ;

Σιγουρα η μπαταρια δεν ειναι στα καλυτερα της

Σιγουρα το fb σε σκιζει

Φωτεινοτητα εχεις στο αυτοματο?

Υπηρεσιες τοποθεσιας τι δουλευει εκει?

Ειδοποιησεις?

Βackup πως παιρνεις? Φωτο αποθηκευεις στο συννεφο και με τι?

Μια καινουργια μπαταρια θα σου δωσει αυτονομια μεγαλυτερη 100%. Πιστευω οτι σε ηδη υπαρχουσες συσκευες η αυτονομια οσο θα ερχονται εκδοσεις με καινουργια χαρακτηριστικα θα μειωνεται .Updates τωρα μεσα στην 11 ισως δωσουν κατι ακομα εξτρα αλλα 10.3.3 δυσκολα,κοντα ομως μπορει.

Εγώ πάντως να πω την αλήθεια μου το καλοκαίρι έτυχε να δώσω το 7 plus μου και να πάρω ένα 6s μόνο και μόνο για να δω το μέγεθος . Πραγματικά δεν το άντεξα πάνω από 4 ημέρες ήταν απαράδεκτο στην μπαταρία πράγμα που αναρωτιόμουν πως το αντέχουν χρήστες και επίσης το είχα δύο φορές την ημέρα βράδυ και μετά το μεσημέρι φόρτιση γιατί δεν έβγαζα για κανένα λόγο μια μέρα πάντα με την δική μου χρήση 4G μόνιμα ανοικτά και δεδομένα τηλέφωνα πάρα πολλά πάνω από μιάμιση ώρα με δύο ώρες και δύο bluetooth airpod και  ΑppleWatch και σερφάρισμα .Σε αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η πτώση στο σερφάρισμα. Έπεφτε λες και ήταν νερό .

Καλοκαιρι στην Ροδο και θες να εχεις και μπαταρια? :D

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/12/2017 - 16:56

#178   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:57

Και εγω Κωστη που ημουν για χρονια στα 4,7 πηγα σε plus και βρηκα την υγεια μου.
Κουβαλαω τον φορτιστη μαζι αλλα απλα μενει στην τσαντα και τον ξαναγυρναω.
Η μπαταρια στα 7/8 plus απλα δεν πεφτει...
Και τωρα στο 8+ απλα χαιρεσαι το τηλεφωνο!

*φιλε Μανο (manosvitar) νασαι καλα που με εφαγες να παω σε plus

#179   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:29

Και εγω Κωστη που ημουν για χρονια στα 4,7 πηγα σε plus και βρηκα την υγεια μου.
Κουβαλαω τον φορτιστη μαζι αλλα απλα μενει στην τσαντα και τον ξαναγυρναω.
Η μπαταρια στα 7/8 plus απλα δεν πεφτει...
Και τωρα στο 8+ απλα χαιρεσαι το τηλεφωνο!

*φιλε Μανο (manosvitar) νασαι καλα που με εφαγες να παω σε plus

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#180   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:32

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σορυ Μανο...