Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:34

Μικρό το κακό .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:43

Καλοκαιρι στην Ροδο και θες να εχεις και μπαταρια? :D

αχαχαχααχαχαχαχα

Και εγω Κωστη που ημουν για χρονια στα 4,7 πηγα σε plus και βρηκα την υγεια μου.
Κουβαλαω τον φορτιστη μαζι αλλα απλα μενει στην τσαντα και τον ξαναγυρναω.
Η μπαταρια στα 7/8 plus απλα δεν πεφτει...
Και τωρα στο 8+ απλα χαιρεσαι το τηλεφωνο!

*φιλε Μανο (manosvitar) νασαι καλα που με εφαγες να παω σε plus

Καταπληκτικό τηλέφωνο το 8 plus για εμένα το καλύτερο τηλέφωνο και ποιο ολοκληρωμένο iPhone που πέρασε από τα χέρια μου . Το iPhone X καλό δεν λέω αλλά και μόνο εφαρμογές που δεν είναι ενημερωμένες φτάνει είναι σε κάποιες λες και κρατάς iPhone 4S.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#183   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:51

αχαχαχααχαχαχαχα

Καταπληκτικό τηλέφωνο το 8 plus για εμένα το καλύτερο τηλέφωνο και ποιο ολοκληρωμένο iPhone που πέρασε από τα χέρια μου . Το iPhone X καλό δεν λέω αλλά και μόνο εφαρμογές που δεν είναι ενημερωμένες φτάνει είναι σε κάποιες λες και κρατάς iPhone 4S.

Αστα Κώστα για μένα έχει ευθύνη και η Apple δεν παίζει να δίνουν update και να μην βάζουν μέσα την οθόνη για το Χ ,σήμερα update σε alpha και εθνική καμία υποστηρίξη για το Χ .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#184   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:56

Αστα Κώστα για μένα έχει ευθύνη και η Apple δεν παίζει να δίνουν update και να μην βάζουν μέσα την οθόνη για το Χ ,σήμερα update σε alpha και εθνική καμία υποστηρίξη για το Χ .

Τις ίδιες τράπεζες έχουμε ;-) και εγώ το ίδιο είπα είναι δυνατόν να κάνουν update και να λες επιτέλους και να μην έχει μέσα το iPhone X ? Πιστεύω ότι το τηλέφωνο θα κάνει 6 μήνες μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση . Μετά τον Μάρτιο να περιμένουμε να αναβαθμιστούν όλες οι εφαρμογές και αν  . Κάποιες που τις έχουν παρατήσει στην μοίρα τους βλέπε tapatalk ξέχασε το θα παραμείνεις με την ψευδαίσθηση ότι κρατάς iPhone 4S στα χέρια σου .

#185   conceicao

conceicao

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:33

κάπου διάβασα ότι σημερα θα έχουμε 11.2.1!!!ξερει κανεις κάτι...?

#186   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:53

αχαχαχααχαχαχαχα

Δεν θα ηταν και ασχημα να γυρνουσατε πισω!
Και γω γιαυτο δεν το πηρα.
Για 250€ δεν θα κολλαγα. Απλα δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τετοια μπαταρια.Και αντε να δουμε ποτε θα γινουν οι ενημερωσεις στο Χ.
Αν κ πιστευω οτι σιγα σιγα απο 11.2, 11.3 κτλ θα διορθωθουν τα πραγματα

#187   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:01

Δεν θα ηταν και ασχημα να γυρνουσατε πισω!
Και γω γιαυτο δεν το πηρα.
Για 250€ δεν θα κολλαγα. Απλα δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τετοια μπαταρια.Και αντε να δουμε ποτε θα γινουν οι ενημερωσεις στο Χ.
Αν κ πιστευω οτι σιγα σιγα απο 11.2, 11.3 κτλ θα διορθωθουν τα πραγματα

Εγώ το πήρα μόνο γιατί δεν έβαλα από την τσέπη μου ούτε ένα Ευρώ πούλησα το 8 plus και με τα ίδια λεφτά πήρα το X . Αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία το 8 plus είναι τηλεφωνάρα ;-)

#188   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:10

Εγώ το πήρα μόνο γιατί δεν έβαλα από την τσέπη μου ούτε ένα Ευρώ πούλησα το 8 plus και με τα ίδια λεφτά πήρα το X . Αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία το 8 plus είναι τηλεφωνάρα ;-)

Και γω το ζαχαρωνα το Χ. Και το θεωρω πολυ πρωτοποριακο για μηλοφωνο.
Απλα του χρονου, που θα εχει στρωσει το θεμα, το επομενο X που θα ειναι και σε μεγεθος plus (οπως ακουγεται) θα ειναι πιο ελκυστικο.

(αν κ νομιζω οτι φυγαμε λιγο απο το θεμα μας :)

Καμμια beta λοιπον να ερχεται εχουμε καμμια πληροφορηση παιδες?

#189   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 22:16

Αν είσαι στο Χ δύσκολα πας πίσω ,είναι από τις φορές που κάνω υπομονή σε άλλη περίπτωση δεν τα σκεφτόμουν .

#190   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 22:29

Αν είσαι στο Χ δύσκολα πας πίσω ,είναι από τις φορές που κάνω υπομονή σε άλλη περίπτωση δεν τα σκεφτόμουν .

Αλήθεια είναι αυτό. Έχω ακόμη ένα τίμιο iPhone 7 plus στην οικογένεια και οπότε το πιάνω ψάχνω την μπάρα αχαχαχαχα το home button το έχω ξεχάσει. Άσε που πατάω την οθόνη να με αναγνωρίσει και περιμένω σαν χαζός και μετά θυμάμαι ότι πρέπει να βάλω δάχτυλο :-).

#191   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 23:21

Κάπως έφτιαξε νομίζω η μπαταρία 2 χρόνων...
dd2a4b1bc66ee1d04ff6ea0c6f95d34a.jpg

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#192   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 07/12/2017 - 16:42

Η μπαταρια σε 6s ειναι απλα τραγικη. Με ota αλλα restore και setup as new η μπαταρια ειναι για τα μπαζα. Σημερα η πιο βαρια χρηση που του εκανα ηταν 5 φωτογραφιες το μεσημερι. Το εβγαλα απο την φορτιση το πρωι στις 8 και τωρα 16:40 εχω 12%. Με 5 φωτο μονο!!! ΜΟΝΟ! Τραγικο, λυπαμαι πολυ.

#193   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2017 - 18:11

Η μπαταρια σε 6s ειναι απλα τραγικη. Με ota αλλα restore και setup as new η μπαταρια ειναι για τα μπαζα. Σημερα η πιο βαρια χρηση που του εκανα ηταν 5 φωτογραφιες το μεσημερι. Το εβγαλα απο την φορτιση το πρωι στις 8 και τωρα 16:40 εχω 12%. Με 5 φωτο μονο!!! ΜΟΝΟ! Τραγικο, λυπαμαι πολυ.

6s ,μολις μπηκε σε wifi μετα απο ενα δεκαωρο σε μετριο 4G δικτυο. Οχι τελεια αλλα σιγουρα οχι απαραδεκτο

IMG_2704.jpg?v=960c93eaIMG_2703.jpg?v=e41ed782

#194   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 07/12/2017 - 18:50

Ειναι και καποιες εξερεσεις τις οποιες εχω δει. Αλλα τα περισσότερα εχουν προβλημα. Διαβαζω και σε αλλα φορουμ ξενα και υπαρχει μεγαλο προβλημα σε παρα πολλα.

#195   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 07/12/2017 - 19:00

Εχθές, παρότι έχω κάνει setup as new στο Ipad όταν το άνοιξα και μπήκε στο λειτουργικό για 5-6 δευτερόλεπτα μου έδειχνε οτι η μπαταρία έχει 1% και μετά ξαφνικά πήγε στο 100% όπου και θα έπρεπε.

Όταν μπαίνει στο λειτουργικό επίσης εισέρχεται με lag, δηλαδή νομίζεις οτι θα κολλήσει το Ipad. Γενικά το σύστημα (πόροι) και απο τα "εκρηκτικά" σκαμπανεβάσματα της μνήμης δεν το βλέπω καλά.

Προσωπικά όταν και άν (που είναι το ζητούμενο) φτιάξει το 11 όπως αφέθηκε η 10,3,3, ξανά δεν θα αναβαθμίσω σε καμία έκδοση έως δώ την τελική και τελευταία έκδοση. Έχω κουραστεί με όλες αυτές τις δοκιμαστικές και τα setup as new μήπως και δώ καλύτερη κατάσταση. Το πάθημα να μου γίνει μάθημα.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 07/12/2017 - 19:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10