Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/12/2017 - 19:11

Ειναι και καποιες εξερεσεις τις οποιες εχω δει. Αλλα τα περισσότερα εχουν προβλημα. Διαβαζω και σε αλλα φορουμ ξενα και υπαρχει μεγαλο προβλημα σε παρα πολλα.

αυτο που σου εδειξα ειναι ο κανονας, τουλαχιστον 5 συσκευες εχω την δυνατοτητα να τσεκαρω προσωπικα, 5s, 6s, 7plus, 8, ipad air και air 2 καθως και ενα ipad 2017 απλο. Δεν εχω διαπιστωσει πουθενα αυτα που περιγραφετε για τραγικες μπαταριες (τα ανελυσα και σε αλλο ποστ και κατανταει μονοτονο να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια)  εκτος απο το 5s που τα επαιξε στην πρωτη εκδοση του 11 και ξαναγυρισε πισω.Αν του αλλαξω μπαταρια εννοειται θα παρει την 11.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/12/2017 - 19:34

αυτο που σου εδειξα ειναι ο κανονας, τουλαχιστον 5 συσκευες εχω την δυνατοτητα να τσεκαρω προσωπικα, 5s, 6s, 7plus, 8, ipad air και air 2 καθως και ενα ipad 2017 απλο. Δεν εχω διαπιστωσει πουθενα αυτα που περιγραφετε για τραγικες μπαταριες (τα ανελυσα και σε αλλο ποστ και κατανταει μονοτονο να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια) εκτος απο το 5s που τα επαιξε στην πρωτη εκδοση του 11 και ξαναγυρισε πισω.Αν του αλλαξω μπαταρια εννοειται θα παρει την 11.

Δηλαδή λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπαταρίας με το iOS 11 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

#198   takispapathe

takispapathe

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 07/12/2017 - 22:06

Η μπαταρια σε 6s ειναι απλα τραγικη. Με ota αλλα restore και setup as new η μπαταρια ειναι για τα μπαζα. Σημερα η πιο βαρια χρηση που του εκανα ηταν 5 φωτογραφιες το μεσημερι. Το εβγαλα απο την φορτιση το πρωι στις 8 και τωρα 16:40 εχω 12%. Με 5 φωτο μονο!!! ΜΟΝΟ! Τραγικο, λυπαμαι πολυ.

ευτυχως πρόλαβα την 10.3.3 στο Τσακ

#199   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 00:33

Δηλαδή λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπαταρίας με το iOS 11 ?

υπηρχε σαφως, υπαρχει σε πολυ μικροτερο εως ανυπαρκτο βαθμο πια συνυπολογιζοντας οτι  δεν βρισκομαστε σε καμμια 10 εκδοση πια αλλα σε μια ποιο συνθετη 11 με λογικα περισσοτερες απαιτησεις. Ολα αυτα σε καθε τυπο συσκευης αποτυπωθηκαν διαφορετικα και οπως ξαναεγραψα αυτη η διαφορετικοτητα τεινει να μηδενιστει εχοντας πλεον μια ομοιομορφη αποδοση σε ολα τα μοντελα. Ομοιομορφη αποδοση δεν σημαινει οτι οσο κραταει η μπαταρια του Χ η του 8plus θα κραταει και η μπαταρια του 6plus, απλα η ενεργειακη συμπεριφορα τεινει ολων των μοντελων να εξομαλυνθει. Οντως υπηρξαν προβληματα και οντως καποια απο αυτα εξακολουθουν να υπαρχουν γιατι απλα δειχνουν ποιο μεγαλα για καμποσους λογους, παλαιοτητα αρα μετρια μπαταρια, εφαρμογες κακες που εχεις εσυ και δεν εχει ο διπλανος σου, τροπος χρησης, δικτυο κλπ.

Εν κατακλειδι και για να μην το κουραζουμε. Ενας παλιος χρηστης συσκευων της apple βλεποντας στην παρουσιαση την 11 θα χρειαζοταν στοιχειωδη λογικη για να καταλαβει οτι η συγκεκριμενη εκδοση θα "εσκαγε" πανω στα κινητα με μυρια προβληματα και προσωπικα περιμενα πολυ περισσοτερα. Η apple εχει καταντησει αρκετα παχυδερμικη στο να εφαρμοζει μειζονες αλλαγες στο λειτουργικο της. Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα εχει θεματα. Και ειλικρινα απορω τι σκατοδοκιμαζουν εκει μεσα πριν βγαλουν κατι.Και το λεω αυτο γιατι πλεον το ευρος των χρηστων iphone ειναι εξωφρενικα μεγαλο με τεραστιες διαφοροποιησεις στη χρηση των συσκευων και με βαση την χαωδη γκαμα των εφαρμογων που κυκλοφορουν.

Προσωπικα το πρωτο πραγμα που εκανα στη συσκευη μου οταν περασα την 11 ηταν τα εξης 2 πραγματα.

1. Restore και setup as new

2. Την ξαλαφρωσα απο οτιδηποτε περιττη εφαρμογη ειχα η εστω ελαχιστα χρησιμη η εστω παντελως αγνωστη. Αποτελεσμα, σεταρα τη συσκευη με 15 εφαρμογες που απλα χρησιμοποιουσα καθε μερα και ηταν σχεδον αδυνατο να αποχωριστω.

Αποτελεσμα αυτων των 2 απλων κινησεων ηταν τα οποια προβληματα να περασουν ξοφαλτσα σε σημειο να μην περασει ποτε απο τα μυαλο μου να γυρισω πισω.Τωρα πλεον εχω στη συσκευη μου πανω απο 60 εφαρμογες και ολα δουλευουν ρολοι.

ΥΓ Ρολοι δεν σημαινει οτι ξεχναω ποσο χρονων συσκευη εχω και τι εκδοση τρεχω

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 08/12/2017 - 00:33

#200   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 08/12/2017 - 02:38

Ρε αγορι μου μια ωρα χρηση και 8 αναμονη που εχω ειναι νορμαλ δηλαδη; 12% με αυτους τους χρονους ειναι νορμαλ; Μην μου λες ειναι μονοτονο και αλλα τετοια. Στο προηγουμενο ios (11.1.2 αν δεν κανω λαθος) ημουν με 10 ωρες αναμονη και 7 χρηση! Τωρα μου γραφει 100% σβηνω οθονη και σε δεκα λεπτα το κοιταω και λεει 91! Οχι χαλασε η μπαταρια σε μια μερα μεσα... 😂😂😂

#201   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 08:49

Ρε αγορι μου μια ωρα χρηση και 8 αναμονη που εχω ειναι νορμαλ δηλαδη; 12% με αυτους τους χρονους ειναι νορμαλ; Μην μου λες ειναι μονοτονο και αλλα τετοια. Στο προηγουμενο ios (11.1.2 αν δεν κανω λαθος) ημουν με 10 ωρες αναμονη και 7 χρηση! Τωρα μου γραφει 100% σβηνω οθονη και σε δεκα λεπτα το κοιταω και λεει 91! Οχι χαλασε η μπαταρια σε μια μερα μεσα...

Οταν μου λες οτι η μπαταρια παει στο 12% με 1 ωρα χρηση και ψαχνεις να βρεις λυση αναθεματιζοντας το λειτουργικο....δεν εχω σχολιο που μπορει να βοηθησει. Καποιος αλλος ισως. Ειναι προβλημα παντως.

#202   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 09:09

Ρε αγορι μου μια ωρα χρηση και 8 αναμονη που εχω ειναι νορμαλ δηλαδη; 12% με αυτους τους χρονους ειναι νορμαλ; Μην μου λες ειναι μονοτονο και αλλα τετοια. Στο προηγουμενο ios (11.1.2 αν δεν κανω λαθος) ημουν με 10 ωρες αναμονη και 7 χρηση! Τωρα μου γραφει 100% σβηνω οθονη και σε δεκα λεπτα το κοιταω και λεει 91! Οχι χαλασε η μπαταρια σε μια μερα μεσα...

Κοίταξε. Εάν έχεις το 6s είχαν θέματα με την μπαταρία και τα αλλάζανε δωρεάν από τους επίσημους. Δες αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.

Ωστόσο αυτό που θυμάμαι εγώ είναι πως στο 6αρη μου όταν το πήρα με την έκδοση 8.3 έτρεχε θεικά. Η μπαταρία ήταν υποδειγματική. Μόλις αναβαθμίστηκε σε 11.1.2 η μπαταρία φαντάσου πως με 3 ώρες χρήσης το κινητό έκλεινε. Αλλά αυτό συνέβαινε και με το 3g που είχα και με το 4 όσο μεγάλωνε στην έκδοση. Νομίζω πως το πιο σωστό είναι με το που αγοράζεις ένα κινητό μένεις σε εκείνη την έκδοση που είναι και δεν αναβαθμίζεις άλλο. Ο πατέρας μου (δεν έχει facebook) και με το 6s βγάζει αναμονή 48 ώρες και 7 ώρες χρήσης αλλά και αυτός δεν αναβαθμίζει από την έκδοση 10 και πάνω.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/12/2017 - 09:10

#203   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/12/2017 - 11:45

Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούμε ανεκτό το αθέμιτο. Η μπαταρία μας (6s) είχε ραγδαία επιδείνωση σε 1 βράδυ όχι από JB αλλά από επίσημη αναβάθμιση.
Κατανοητό το να είναι πιο βαρύ το νέο λειτουργικό, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε είτε να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της apple για την αναμενόμενη πτώση απόδοσης μπαταρίας ανά μοντέλο μετά την αναβάθμιση (ώστε να προστατέψει τους χρήστες), είτε τη δυνατότητα downgrade 1 iOS κάτω.

#204   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 12:12

Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούμε ανεκτό το αθέμιτο. Η μπαταρία μας (6s) είχε ραγδαία επιδείνωση σε 1 βράδυ όχι από JB αλλά από επίσημη αναβάθμιση.
Κατανοητό το να είναι πιο βαρύ το νέο λειτουργικό, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε είτε να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της apple για την αναμενόμενη πτώση απόδοσης μπαταρίας ανά μοντέλο μετά την αναβάθμιση (ώστε να προστατέψει τους χρήστες), είτε τη δυνατότητα downgrade 1 iOS κάτω.

Στο τελευταίο που γράφεις έχεις απόλυτο δίκαιο. Θα ήταν πολύ πολύ καλύτερο να μπορείς να κάνεις downgrade σε ένα ios παλαιότερο.

#205   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:23

Θα κάνουμε λοιπόν ότι κάνουν οι android users ;

Διαφορετικά λειτουργικά για διαφορετικές συσκευες ;

Ε ρε θα τρίζουν τα Κοκκάλα του Job

#206   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:31

Μήπως αρχίσει και η Apple να βγάζει διαφορετικές συσκευές ανα έτος;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#207   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:20

Η Apple ξεκίνησε να κάνεις σταδιακά διακρίσεις -με το δικό της πάντα τρόπο- με την έλευση των 6/Plus (βλ. OIS).

Μετά ήρθαν τα 6S και την αυξημένη RAM.

Πλέον φτάσαμε οι διακρίσεις να γίνονται και στο σχεδιασμό (λέγε με X) και ταυτόχορονα και στη τιμή.

Με λίγα λόγια αυτά που κοροιδεύαμε στους "απέναντι" με τις 1002 διαφορετικές συσκευές και χαρακτηριστικά, το τρώμε στη μάπα και εδώ.

Τα προβλήματα λοιπόν που έχουν μεγαλώσει με το iOS 11 είναι απόροια όλων των παραπάνω..

Γιατί εκτός του οτι το λειτουργικό αναμενόμενα μεταβάλλεται και εξελίσσεται, έχεις να διαχειριστείς σαν εταιρεία και τις συσκευές που τρέχουν διαφορετικά μεταξύ τους με τη διάκριση των χαρακτηριστικών.

Οι εποχές που το μόνο που άλλαζε ήταν η χωρητικότητα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το ποιός θα συμβιβαστεί με όλα αυτά, είναι μια άλλη κουβέντα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#208   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:36

Όσο η Apple θα ενεργοποιεί features απο το λειτουργικό της απέναντι πλευρά καθώς και η "αρχιτεκτονική" των νέων συσκευών λόγω επεξεργαστή απο τους παλιούς και άλλων θα αλλάζει, τα προβλήματα θα γιγαντώνονται.

Τελείωσαν οι καιροί των dual cores και ενός λειτουργικού που οι χρήστες αποζητούσαν βασικές ανάγκες. Προσωπικά το περίμενα κάποια στιγμή να αρχίσουν τα προβλήματα να πληθαίνουν. Δεν είναι αναγκαστικά κακό, με την έννοια οτι η Apple έχει μπεί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού επειδή οι ανάγκες των χρηστών έχουν αυξηθεί και είναι αναγκασμένη στο θέμα "λειτουργικό" να αλλάξει και να προσθέσει πάρα πολλά πράγματα. Καλά τα bencmarks και οι λοιπές ανοησίες (κατά την προσωπική μου άποψη), αλλά τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Οι συσκευές με 2 ram απο το iOS 12 θα έχουν μεγάλα προβλήματα πιστεύω.

ΥΓ: Όφτόπικ, σήμερα είχα πάει σε ένα store για αγορά μερικών εξαρτημάτων και έπιασε το χέρι μου ένα Huawei Mate 10 Pro. EMUI 8 και Oreo...απλά έμεινα κάγκελο. Άσχετα τα νούμερα με τα οποία βλέπουν και ασχολούνται πολλοί. Τόσο smooth και γρήγορο λειτουργικό δεν έπιασα μέχρις στιγμή. Απλά ταχύτατο. Να μην σχολιάσω τις διαθέσιμες λειτουργίες, είναι περιττό και τελείως offtopic.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 08/12/2017 - 15:38

#209   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:09

Πραγματικά, το Huawei Mate 10 Pro είναι φοβερή συσκευή με ένα και μοναδικό μείον- ... android

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#210   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:16

Πραγματικά, το Huawei Mate 10 Pro είναι φοβερή συσκευή με ένα και μοναδικό μείον- ... android

Δεν μου αρέσει που φοράει kirin. Εάν πήγαινα σε κάποιο θα ήταν στο mi 6 ως δεύτερο τηλέφωνο όμως. 

Στα του λογισμικού θα ήθελα να δω downgrade. Όχι π.χ. να γυρίζεις το iphone 6 στην 8αρα έκδοση αλλά έστω στην 9αρα και ας pachaρανε οτι θέλουν για το jb. Αυτό θεωρώ πως ήταν το μόνο καλό που είχε το σάπιο android. Μπορούσες να υποβαθμίσεις με κάποιες εφαρμογές δίχως να ρουτάρεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες