Δηλαδή λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπαταρίας με το iOS 11 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
υπηρχε σαφως, υπαρχει σε πολυ μικροτερο εως ανυπαρκτο βαθμο πια συνυπολογιζοντας οτι δεν βρισκομαστε σε καμμια 10 εκδοση πια αλλα σε μια ποιο συνθετη 11 με λογικα περισσοτερες απαιτησεις. Ολα αυτα σε καθε τυπο συσκευης αποτυπωθηκαν διαφορετικα και οπως ξαναεγραψα αυτη η διαφορετικοτητα τεινει να μηδενιστει εχοντας πλεον μια ομοιομορφη αποδοση σε ολα τα μοντελα. Ομοιομορφη αποδοση δεν σημαινει οτι οσο κραταει η μπαταρια του Χ η του 8plus θα κραταει και η μπαταρια του 6plus, απλα η ενεργειακη συμπεριφορα τεινει ολων των μοντελων να εξομαλυνθει. Οντως υπηρξαν προβληματα και οντως καποια απο αυτα εξακολουθουν να υπαρχουν γιατι απλα δειχνουν ποιο μεγαλα για καμποσους λογους, παλαιοτητα αρα μετρια μπαταρια, εφαρμογες κακες που εχεις εσυ και δεν εχει ο διπλανος σου, τροπος χρησης, δικτυο κλπ.
Εν κατακλειδι και για να μην το κουραζουμε. Ενας παλιος χρηστης συσκευων της apple βλεποντας στην παρουσιαση την 11 θα χρειαζοταν στοιχειωδη λογικη για να καταλαβει οτι η συγκεκριμενη εκδοση θα "εσκαγε" πανω στα κινητα με μυρια προβληματα και προσωπικα περιμενα πολυ περισσοτερα. Η apple εχει καταντησει αρκετα παχυδερμικη στο να εφαρμοζει μειζονες αλλαγες στο λειτουργικο της. Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα εχει θεματα. Και ειλικρινα απορω τι σκατοδοκιμαζουν εκει μεσα πριν βγαλουν κατι.Και το λεω αυτο γιατι πλεον το ευρος των χρηστων iphone ειναι εξωφρενικα μεγαλο με τεραστιες διαφοροποιησεις στη χρηση των συσκευων και με βαση την χαωδη γκαμα των εφαρμογων που κυκλοφορουν.
Προσωπικα το πρωτο πραγμα που εκανα στη συσκευη μου οταν περασα την 11 ηταν τα εξης 2 πραγματα.
1. Restore και setup as new
2. Την ξαλαφρωσα απο οτιδηποτε περιττη εφαρμογη ειχα η εστω ελαχιστα χρησιμη η εστω παντελως αγνωστη. Αποτελεσμα, σεταρα τη συσκευη με 15 εφαρμογες που απλα χρησιμοποιουσα καθε μερα και ηταν σχεδον αδυνατο να αποχωριστω.
Αποτελεσμα αυτων των 2 απλων κινησεων ηταν τα οποια προβληματα να περασουν ξοφαλτσα σε σημειο να μην περασει ποτε απο τα μυαλο μου να γυρισω πισω.Τωρα πλεον εχω στη συσκευη μου πανω απο 60 εφαρμογες και ολα δουλευουν ρολοι.
ΥΓ Ρολοι δεν σημαινει οτι ξεχναω ποσο χρονων συσκευη εχω και τι εκδοση τρεχω
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 08/12/2017 - 00:33