Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 18:16

Με αυτά όμως που γίνονται και με την εξέλιξη των απέναντι δεν υπάρχουν σήμερα ουσιαστικά διάφορες με Android ούτε η καραμέλα του προβληματικού λογισμικού. Πλέον είναι τι σου αρέσει. Για το μέσο χρήστη όχι τον φανατιλα, καλύτερα έτσι υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Έχω πάντως ερωτευτεί το n8 διαφορετικά λογισμικά αλλα με τα συν και πλην. Πλέον κοιτάζεις συσκευή μόνο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:27

Με αυτά όμως που γίνονται και με την εξέλιξη των απέναντι δεν υπάρχουν σήμερα ουσιαστικά διάφορες με Android ούτε η καραμέλα του προβληματικού λογισμικού. Πλέον είναι τι σου αρέσει. Για το μέσο χρήστη όχι τον φανατιλα, καλύτερα έτσι υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Έχω πάντως ερωτευτεί το n8 διαφορετικά λογισμικά αλλα με τα συν και πλην. Πλέον κοιτάζεις συσκευή μόνο

Και εγώ το ίδιο είναι απίστευτο τηλέφωνο το τοπ για τα δικά μου γούστα σε όλα τα επίπεδα design , μπαταρία - αυτονομία , εμφάνιση ,κάμερα .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#213   gkas1973

gkas1973

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Twitter:@gkas1973
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:27

Η λογική σου είναι σωστή μεν αλλά αν έχεις επενδύσει ένα σκασμό λεφτά στο ένα ή στο άλλο οικοσύστημα (market) δεν αλλάζεις εύκολα συσκευή / στρατόπεδο .

Sent from my iPad using Tapatalk

#214   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:29

Η λογική σου είναι σωστή μεν αλλά αν έχεις επενδύσει ένα σκασμό λεφτά στο ένα ή στο άλλο οικοσύστημα (market) δεν αλλάζεις εύκολα συσκευή / στρατόπεδο .

Sent from my iPad using Tapatalk

Άλλη βλακεία αυτή . Αγοράζουμε στο AppStore και στο PlayStore από τον ίδιο dev ίδιο παιχνίδι ή εφαρμογή πρέπει να την ξανά κατεβάσουμε από την αρχή και αναγκαστικά να την πληρώσουμε . Έτσι πολλοί χρήστες είναι εγκλωβισμένοι στην μια ή στην άλλη πλατφόρμα .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#215   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:42

Δεκτό αν και δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Προσωπικά έχω μόνο iPhone, tablet ουδέποτε είχα ούτε πρόκειται laptop έχω windows. Από store ζήτημα να έχω αγοράσει 2-3 εφαρμογές ούτε 10€σύνολο.. Τα iPhone ήταν Μακραν η καλύτερη λύση κάποτε και ακόμη είναι σταθερή αξία. Μόνο που σήμερα πλέον οι διάφορες με τον ανταγωνισμό έχουν φτάσει κατα τη γνώμη μου στο ίδιο επίπεδο και ότι έχει να κάνει είναι με την επιλογή συσκευής με τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον καθένα

#216   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 08/12/2017 - 20:54

Παιδια μιλαμε για 8 ωρες χρησης και 11 ωρες αναμονη και ξαφνικα σε μια μερα μετα την αναβαθμιση επεσα στην μια ωρα και 7-8 ωρες αναμονη. Ειναι καθαρα θεμα λειτουργικου....

#217   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:18

iPhone 6s καθαρή εγκατάσταση iOS 11.2 διαμόρφωση ως νέου κλειστά τα πάντα από ρυθμίσεις (ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο, τοποθεσία , wifi , λειτουργία πτήσης και λειτουργεία χαμηλής ισχύος) και η μπαταριά μετά από 6,5 ώρες στην αναμονή από την πλήρη φόρτιση έπεσε στο 21% χωρίς να το ξεκλειδώσω. Το τσεκαρα με δυο διαφορετικες μπαταριες. Απο μια καινούργια και απο αυτή που ειχε πάνω. Να τονίσω πως αυτή που είχε πάνω αλλάχτηκε πέρυσι απο το πρόγραμμα αντικατάστασης ελλαττωματικών μπαταριών της Apple για τα 6s. Αρα ειναι θεμα λειτουργικού ... Αραγε μονο τα 6s εχουν θεμα ή και τα 6αρια..?? 

Και το μεγάλο ερώτημα είναι.... 

Εφόσον η Apple αποδέχεται το πρόβλημα των 6s με την μπαταριά του στην 11αρα έκδοση (Υπόσχεται ότι θα βελτιωθεί σε μελλοντικές εκδόσεις..  ) γιατί σταμάτησε να υπογραφεί την 10.3.3 ..??

Τελευταία επεξεργασία από: geoef, 08/12/2017 - 21:22

#218   conceicao

conceicao

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/12/2017 - 22:12

Άσχετο-12.7.2 itunes!

#219   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 08/12/2017 - 22:37

επειδή αλλάζω πολύ συχνά συσκευές ios έχω να πω ότι στο θέμα μπαταρία η αρχική έκδοση της 11 έβγαλε όλα τα προβλήματα στη φόρα, εγώ άλλαξα μπαταρίες σε iphone 5c 5s 6 plus και ηρέμησα, οπότε σε συσκευές πλέον της διετίας οι μπαταρίες τα φτύνουν  :P

#220   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/12/2017 - 22:39

#geoef το ίδιο αναρωτιέμαι εδώ και μήνες. Μάλιστα θα έλεγα γιατί δεν υπογράφει πάντα την προτελευταία έκδοση μέχρι την τελευταία της 11 που θα βγει όταν βγει; Ψωμί της τρώνε ακόμη δεν το κατάλαβα...τι σε νοιάζει εσένα απλ με ποια έκδοση θα είμαι στην συσκευή μου; Δικη μου είναι ότι θέλω βάζω.

#221   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 23:17

#geoef το ίδιο αναρωτιέμαι εδώ και μήνες. Μάλιστα θα έλεγα γιατί δεν υπογράφει πάντα την προτελευταία έκδοση μέχρι την τελευταία της 11 που θα βγει όταν βγει; Ψωμί της τρώνε ακόμη δεν το κατάλαβα...τι σε νοιάζει εσένα απλ με ποια έκδοση θα είμαι στην συσκευή μου; Δικη μου είναι ότι θέλω βάζω.

Ναι αλλά πρέπει να σκεφτείς και το άλλο. Δεν είναι φιλανθρωπικό ταμείο. Για την apple μετράνε μόνο χρήματα. Σκέψου 3 τηλέφωνα. 6,6s,7 εάν το ένα τρέχει στο 8.1 το άλλο στο 9 και το τρίτο στο 10 και δεν αναβαθμίζονται στο 11 υπάρχει νόημα κανείς να μεταβεί στο 7 στο 8 και αργότερα στο επόμενο μοντέλο? Όχι. Η apple πράττει όπως θα έπραττε ο καθένας μας και ας μην κοροιδευόμαστε. Όλοι κοιτάζουμε το κέρδος. Κανείς δεν δουλεύει τζάμπα.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/12/2017 - 23:18

#222   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/12/2017 - 23:26

iPhone 6s καθαρή εγκατάσταση iOS 11.2 διαμόρφωση ως νέου κλειστά τα πάντα από ρυθμίσεις (ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο, τοποθεσία , wifi , λειτουργία πτήσης και λειτουργεία χαμηλής ισχύος) και η μπαταριά μετά από 6,5 ώρες στην αναμονή από την πλήρη φόρτιση έπεσε στο 21% χωρίς να το ξεκλειδώσω. Το τσεκαρα με δυο διαφορετικες μπαταριες. Απο μια καινούργια και απο αυτή που ειχε πάνω. Να τονίσω πως αυτή που είχε πάνω αλλάχτηκε πέρυσι απο το πρόγραμμα αντικατάστασης ελλαττωματικών μπαταριών της Apple για τα 6s. Αρα ειναι θεμα λειτουργικού ... Αραγε μονο τα 6s εχουν θεμα ή και τα 6αρια..??

Και το μεγάλο ερώτημα είναι....

Εφόσον η Apple αποδέχεται το πρόβλημα των 6s με την μπαταριά του στην 11αρα έκδοση (Υπόσχεται ότι θα βελτιωθεί σε μελλοντικές εκδόσεις..  ) γιατί σταμάτησε να υπογραφεί την 10.3.3 ..??

21% μέσα σε πόση ώρα?

Το πρόβλημα της αυτονομίας που υπάρχει απο τη 1η μέρα πάντως δεν έχει διορθωθεί 100%.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#223   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/12/2017 - 01:03

Ναι αλλά πρέπει να σκεφτείς και το άλλο. Δεν είναι φιλανθρωπικό ταμείο. Για την apple μετράνε μόνο χρήματα. Σκέψου 3 τηλέφωνα. 6,6s,7 εάν το ένα τρέχει στο 8.1 το άλλο στο 9 και το τρίτο στο 10 και δεν αναβαθμίζονται στο 11 υπάρχει νόημα κανείς να μεταβεί στο 7 στο 8 και αργότερα στο επόμενο μοντέλο? Όχι. Η apple πράττει όπως θα έπραττε ο καθένας μας και ας μην κοροιδευόμαστε. Όλοι κοιτάζουμε το κέρδος. Κανείς δεν δουλεύει τζάμπα.

Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι ο σεβασμός στον πελάτη; Με το ζόρι up sell δλδ.

Ας έκανε force update τότε χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Δε διαφέρει κ τόσο πολύ από αυτό που ήδη κάνει.

Παλιότερα οι νέες αναβαθμίσεις μας έκαναν τις συσκευές πιο αργές (το 4s ακόμα κλαίει), τώρα χτυπάει τη μπαταρία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#224   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/12/2017 - 08:37

21% μέσα σε πόση ώρα?

Το πρόβλημα της αυτονομίας που υπάρχει απο τη 1η μέρα πάντως δεν έχει διορθωθεί 100%.

Νικο τελειωσα τις ρυθμισεις το φορτιζω 100% και το κλειδωνω. Μετα απο 6,5 ωρες το ξεκλειδωνω και επαθα εγκεφαλικα

Τελευταία επεξεργασία από: geoef, 09/12/2017 - 08:37

#225   arisikaria

arisikaria

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 09:32

Ετσι ακριβως ειναι.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8