Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/12/2017 - 12:17

Ναι αλλά πρέπει να σκεφτείς και το άλλο. Δεν είναι φιλανθρωπικό ταμείο. Για την apple μετράνε μόνο χρήματα. Σκέψου 3 τηλέφωνα. 6,6s,7 εάν το ένα τρέχει στο 8.1 το άλλο στο 9 και το τρίτο στο 10 και δεν αναβαθμίζονται στο 11 υπάρχει νόημα κανείς να μεταβεί στο 7 στο 8 και αργότερα στο επόμενο μοντέλο? Όχι. Η apple πράττει όπως θα έπραττε ο καθένας μας και ας μην κοροιδευόμαστε. Όλοι κοιτάζουμε το κέρδος. Κανείς δεν δουλεύει τζάμπα.

Δηλαδή λέμε και οι δύο, οτι τελικά η apple σκοτώνει τις παλιές συσκευές για να αγοράσεις καινούριες. Φαντάσου παλιές συσκευές να μένανε με έκδοση iOS που πηγαίνανε τρένο. Πόσοι θα αλλάζανε;

Δεν διαφωνώ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/12/2017 - 12:31

Νικο τελειωσα τις ρυθμισεις το φορτιζω 100% και το κλειδωνω. Μετα απο 6,5 ωρες το ξεκλειδωνω και επαθα εγκεφαλικα

Υπ. συστήματος τι έχεις εν/ποιημένο?

Άφησε μόνο Find & βαθμ. πυξίδας.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#228   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 09/12/2017 - 12:40

Εγώ την πέρασα με restore και set up as new. Νομίζω πως κάπως έστρωσε η μπαταρία. iPhone 7. 0555ed192c46fbfec21d5b1462bea51e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#229   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/12/2017 - 15:22

καλησπερα και απο μενα, iphone 6 plus... δεν ξερω τι εκαναν στην 11.2  αλλα το θεμα μπαραριασ εγινε απιστευτα φοβερο... 

και να σκεφτειτε οτι δεν ειναι καν η μπαρατια στο 100% της πια μετα απο 2 χρονια

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 09/12/2017 - 15:23

#230   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 09/12/2017 - 15:51

Δηλαδή λέμε και οι δύο, οτι τελικά η apple σκοτώνει τις παλιές συσκευές για να αγοράσεις καινούριες. Φαντάσου παλιές συσκευές να μένανε με έκδοση iOS που πηγαίνανε τρένο. Πόσοι θα αλλάζανε;
Δεν διαφωνώ...

Δεν σε αναγκάζει κανείς για update

#231   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 18:02

Δεν σε αναγκάζει κανείς για update

Σε αναγκάζει να μείνεις αν πας κ δεν προλάβεις να φύγεις.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να περάσεις ειδικό προφίλ για να μη σου έρχονται οι ειδοποιήσεις κτλ για το νέο iOS.

#232   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 09/12/2017 - 18:24

Κοίταξε. Εάν έχεις το 6s είχαν θέματα με την μπαταρία και τα αλλάζανε δωρεάν από τους επίσημους. Δες αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.

Ωστόσο αυτό που θυμάμαι εγώ είναι πως στο 6αρη μου όταν το πήρα με την έκδοση 8.3 έτρεχε θεικά. Η μπαταρία ήταν υποδειγματική. Μόλις αναβαθμίστηκε σε 11.1.2 η μπαταρία φαντάσου πως με 3 ώρες χρήσης το κινητό έκλεινε. Αλλά αυτό συνέβαινε και με το 3g που είχα και με το 4 όσο μεγάλωνε στην έκδοση. Νομίζω πως το πιο σωστό είναι με το που αγοράζεις ένα κινητό μένεις σε εκείνη την έκδοση που είναι και δεν αναβαθμίζεις άλλο. Ο πατέρας μου (δεν έχει facebook) και με το 6s βγάζει αναμονή 48 ώρες και 7 ώρες χρήσης αλλά και αυτός δεν αναβαθμίζει από την έκδοση 10 και πάνω.

Δεν είναι όμως σωστό κι αυτό που λες γιατί τα χακαρίσματα προχωράνε και έτσι η 10.3.3 αν και ήταν η πιο σταθερή έκδοση και μακράν η καλύτερη στη διαχείριση μπαταρίας είχε ένα κενό ασφαλείας σε έναν ιό που παραβίαζε το ασύρματο δίκτυο. Το τέλειο θα ήταν να ενημερώσουν εκείνη την έκδοση με το κενό ασφαλείας που είχε και μόνο αυτό τίποτε άλλο και να την αφήναν για όποιον θέλει να παραμείνει εκεί.

#233   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 18:26

Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούμε ανεκτό το αθέμιτο. Η μπαταρία μας (6s) είχε ραγδαία επιδείνωση σε 1 βράδυ όχι από JB αλλά από επίσημη αναβάθμιση.
Κατανοητό το να είναι πιο βαρύ το νέο λειτουργικό, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε είτε να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της apple για την αναμενόμενη πτώση απόδοσης μπαταρίας ανά μοντέλο μετά την αναβάθμιση (ώστε να προστατέψει τους χρήστες), είτε τη δυνατότητα downgrade 1 iOS κάτω.

θα έπρεπε να σου δίνουν την επιλογή να επιστρέψεις στην 10.3.3 την οποία όμως θα είχαν διορθώσει το κενό ασφαλείας που παρουσίαζε στο ασύρματο δίκτυο

#234   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 18:30

Όσο η Apple θα ενεργοποιεί features απο το λειτουργικό της απέναντι πλευρά καθώς και η "αρχιτεκτονική" των νέων συσκευών λόγω επεξεργαστή απο τους παλιούς και άλλων θα αλλάζει, τα προβλήματα θα γιγαντώνονται.

Τελείωσαν οι καιροί των dual cores και ενός λειτουργικού που οι χρήστες αποζητούσαν βασικές ανάγκες. Προσωπικά το περίμενα κάποια στιγμή να αρχίσουν τα προβλήματα να πληθαίνουν. Δεν είναι αναγκαστικά κακό, με την έννοια οτι η Apple έχει μπεί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού επειδή οι ανάγκες των χρηστών έχουν αυξηθεί και είναι αναγκασμένη στο θέμα "λειτουργικό" να αλλάξει και να προσθέσει πάρα πολλά πράγματα. Καλά τα bencmarks και οι λοιπές ανοησίες (κατά την προσωπική μου άποψη), αλλά τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Οι συσκευές με 2 ram απο το iOS 12 θα έχουν μεγάλα προβλήματα πιστεύω.

ΥΓ: Όφτόπικ, σήμερα είχα πάει σε ένα store για αγορά μερικών εξαρτημάτων και έπιασε το χέρι μου ένα Huawei Mate 10 Pro. EMUI 8 και Oreo...απλά έμεινα κάγκελο. Άσχετα τα νούμερα με τα οποία βλέπουν και ασχολούνται πολλοί. Τόσο smooth και γρήγορο λειτουργικό δεν έπιασα μέχρις στιγμή. Απλά ταχύτατο. Να μην σχολιάσω τις διαθέσιμες λειτουργίες, είναι περιττό και τελείως offtopic.

Δεν ξέρουμε όμως πως θα λειτουργεί το κινητό αυτό με όλες τις εφαρμογές και δεδομένα (επαφές, mail, ημερολόγια κλπ)  που έχεις φορτωμένα στο iPhone σου. Γιατί αν το κάνεις κι εσύ το κινητό επαναφορά ως νέο χωρίς να έχεις τίποτα μέσα θα λειτουργεί άψογα.

#235   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 19:04

θα έπρεπε να σου δίνουν την επιλογή να επιστρέψεις στην 10.3.3 την οποία όμως θα είχαν διορθώσει το κενό ασφαλείας που παρουσίαζε στο ασύρματο δίκτυο

Που να ασχολούνται οι προγραμματιστές με όλες τις εκδόσεις σε όλες τις στιγμές; Από κάποιο σημείο και μετά θα σταματούσε η υποστήριξη έτσι και αλλιώς

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#236   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:13

Δεν είναι όμως σωστό κι αυτό που λες γιατί τα χακαρίσματα προχωράνε και έτσι η 10.3.3 αν και ήταν η πιο σταθερή έκδοση και μακράν η καλύτερη στη διαχείριση μπαταρίας είχε ένα κενό ασφαλείας σε έναν ιό που παραβίαζε το ασύρματο δίκτυο. Το τέλειο θα ήταν να ενημερώσουν εκείνη την έκδοση με το κενό ασφαλείας που είχε και μόνο αυτό τίποτε άλλο και να την αφήναν για όποιον θέλει να παραμείνει εκεί.

Πολύ σωστά. Τόσο απλό είναι αλλά δυστυχώς νομίζω έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί γίνονται όλα. Στο Android που έχω παρόλο που έμεινε στην 6,0 marshmallow αναβαθμίζεται σχεδόν κάθε μήνα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, με security και optimize updates! Αυτή θα ήταν η σωστή πολιτική για συσκευές που δεν σηκώνουν τις επόμενες αναβαθμίσεις. Τίμια και ωραία.

Σε αναγκάζει να μείνεις αν πας κ δεν προλάβεις να φύγεις.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να περάσεις ειδικό προφίλ για να μη σου έρχονται οι ειδοποιήσεις κτλ για το νέο iOS.

Ακριβώς.

#237   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:16

Δεν ξέρουμε όμως πως θα λειτουργεί το κινητό αυτό με όλες τις εφαρμογές και δεδομένα (επαφές, mail, ημερολόγια κλπ)  που έχεις φορτωμένα στο iPhone σου. Γιατί αν το κάνεις κι εσύ το κινητό επαναφορά ως νέο χωρίς να έχεις τίποτα μέσα θα λειτουργεί άψογα.

Άν εννοείς για το Huawei είχε τα κέρατά του εγκατεστημένα απο την μάνα του χώρια ότι είχε εγκατεστημένα το store. Για τις εφαρμογές που έχει το Iphone μου μετρημένες, είναι απαράδεκτη η free memory που αφήνει το λειτουργικό σε σχέση με το Android που του έχω κάθε λογής καρύδι κυριολεκτικά (πειραματόζωο το έχω κάνει) και μου αφήνει πάνω απο 1,3 gb free memory. Θα περίμενα στο Iphone να είχα τουλάχιστον 600-700 mb free. Η 11 είναι αρκετά πιό βαριά σε σχέση με την 10.3.3. Το καταλαβαίνεις εύκολα.

Δέχομαι οτι στην 11 μπήκαν κάποια features και έγινε βαρύτερη. Αλλά γι'αυτά που μπήκαν, νομίζω δεν έγινε σωστή δουλειά. Πού να δούμε και το 12 του χρόνου. Δεν νομίζω οτι θα την βάλω άν δεν βεβαιωθώ 100,1%.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 09/12/2017 - 20:19

#238   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:33

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσα χρόνια είναι ότι βγαίνει μια αναβάθμιση οκ θέλω ακούω καλά λόγια την περνάω ,έλα που δεν μου αρέσει θέλω να ξανά γυρίσω στην παλιά μου δεν γίνεται σταμάτησε λέει να την υπογράφει μωρέ τι μας λες και θα μείνω δηλαδή μετά με ένα τηλέφωνο που δεν θέλω και υποχρεωτικά να περιμένω το επόμενο update και πάει λέγοντας ? 

Η μεγαλύτερη πατάτα ever είναι αυτή για εμένα . Από το iOS 3 θυμάμαι τα ίδια είχαμε ευτυχώς  τότε είχαμε jb sshs είχε καλούδια και ασχολιόμασταν μερόνυχτα και καίγαμε τα μάτια μας στο customize τώρα τίποτα οπότε καλώς και λένε κάποια παιδιά ότι πλέον είναι τι πλατφόρμα θες γιατί σε design ήδη πλέον την έχουν περάσει και σε κάμερες και και οπότε ή μένεις με αυτά που έχει ή φεύγεις σε άλλο λειτουργικό . 

Αυτό που θα ήθελα πάντως είναι η Apple να μου δίνει μέχρι την έκδοση που δεν επηρεάζει αρνητικά την συσκευή μου σε ταχύτητα και μπαταρία και να μου δίνει από εκεί και πέρα update για security κτλ αυτό θα ήταν το ποιο τίμιο πιστεύω . Το να μου δίνεις ένα κουρεμένο iOS τι να το κάνω για να λες ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παίρνω update ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#239   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:36

Που να ασχολούνται οι προγραμματιστές με όλες τις εκδόσεις σε όλες τις στιγμές; Από κάποιο σημείο και μετά θα σταματούσε η υποστήριξη έτσι και αλλιώς

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ε δεν είναι έτσι γιατί π.χ. στα windows αν και μπορεί να είσαι στα 7 ή 8 ή 10 παραμένεις εκεί και συνεχώς ενημερώνονται για κενά ασφαλείας, δεν σε πάει αναγκαστικά από τα 7 στα 10 ενώ έχεις παλιό υπολογιστή και δεν μπορεί να τα σηκώσει, όπως ισχύει και στα linux. Τελευταία έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω και ένα Linux phone να το έχω σαν δεύτερο για τις δύσκολες ώρες.

#240   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:40

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσα χρόνια είναι ότι βγαίνει μια αναβάθμιση οκ θέλω ακούω καλά λόγια την περνάω ,έλα που δεν μου αρέσει θέλω να ξανά γυρίσω στην παλιά μου δεν γίνεται σταμάτησε λέει να την υπογράφει μωρέ τι μας λες και θα μείνω δηλαδή μετά με ένα τηλέφωνο που δεν θέλω και υποχρεωτικά να περιμένω το επόμενο update και πάει λέγοντας ? 

Η μεγαλύτερη πατάτα ever είναι αυτή για εμένα . Από το iOS 3 θυμάμαι τα ίδια είχαμε ευτυχώς  τότε είχαμε jb sshs είχε καλούδια και ασχολιόμασταν μερόνυχτα και καίγαμε τα μάτια μας στο customize τώρα τίποτα οπότε καλώς και λένε κάποια παιδιά ότι πλέον είναι τι πλατφόρμα θες γιατί σε design ήδη πλέον την έχουν περάσει και σε κάμερες και και οπότε ή μένεις με αυτά που έχει ή φεύγεις σε άλλο λειτουργικό . 

Αυτό που θα ήθελα πάντως είναι η Apple να μου δίνει μέχρι την έκδοση που δεν επηρεάζει αρνητικά την συσκευή μου σε ταχύτητα και μπαταρία και να μου δίνει από εκεί και πέρα update για security κτλ αυτό θα ήταν το ποιο τίμιο πιστεύω . Το να μου δίνεις ένα κουρεμένο iOS τι να το κάνω για να λες ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παίρνω update ?

Νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα αναγκαστούμε να κάνουμε χρήση του iupgrade όπου θα πληρώνουμε μια ζωή στην Apple για να έχουμε το καινούργιο τηλέφωνο και βλέπω αυτό να γίνεται και σε άλλες συσκευές και ήδη γίνεται στα αυτοκίνητα (λίζινγκ) 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες