Το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσα χρόνια είναι ότι βγαίνει μια αναβάθμιση οκ θέλω ακούω καλά λόγια την περνάω ,έλα που δεν μου αρέσει θέλω να ξανά γυρίσω στην παλιά μου δεν γίνεται σταμάτησε λέει να την υπογράφει μωρέ τι μας λες και θα μείνω δηλαδή μετά με ένα τηλέφωνο που δεν θέλω και υποχρεωτικά να περιμένω το επόμενο update και πάει λέγοντας ?
Η μεγαλύτερη πατάτα ever είναι αυτή για εμένα . Από το iOS 3 θυμάμαι τα ίδια είχαμε ευτυχώς τότε είχαμε jb sshs είχε καλούδια και ασχολιόμασταν μερόνυχτα και καίγαμε τα μάτια μας στο customize τώρα τίποτα οπότε καλώς και λένε κάποια παιδιά ότι πλέον είναι τι πλατφόρμα θες γιατί σε design ήδη πλέον την έχουν περάσει και σε κάμερες και και οπότε ή μένεις με αυτά που έχει ή φεύγεις σε άλλο λειτουργικό .
Αυτό που θα ήθελα πάντως είναι η Apple να μου δίνει μέχρι την έκδοση που δεν επηρεάζει αρνητικά την συσκευή μου σε ταχύτητα και μπαταρία και να μου δίνει από εκεί και πέρα update για security κτλ αυτό θα ήταν το ποιο τίμιο πιστεύω . Το να μου δίνεις ένα κουρεμένο iOS τι να το κάνω για να λες ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παίρνω update ?
Έτσι είναι Κώστα και έτσι θα έπρεπε να είναι. Αλλά...