Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 11/12/2017 - 13:50

Παρατήρησα επίσης πως στις ρυθμίσεις-φωτογραφίες-Δεδομένα κινητού δικτύου ήταν ενεργοποιημένη η χρήση δεδομένων κινητού δικτύου για ενημέρωση της Βιβλιοθήκης κάτι που πριν την αναβάθμιση δεν ήταν ενεργοποιημένο και εκτός από σπατάλη μπαταρίας μου έτρωγε και δεδομένα. Τώρα που το διόρθωσα θα δω πως θα πάει η μπαταρία αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα μ αυτή, αρκεί να μου βγάζει μια μέρα. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/12/2017 - 14:49

Μπα διαφωνώ, γιατί η κάθε νέα συσκευή σου δίνει ούτως ή άλλως νέα χαρακτηριστικά. Π.χ. το 6s έφερε το 3d touch καλύτερη κάμερα κλπ, το Χ έφερε πολλά άλλα. Το λογισμικό δεν έχει να κάνει με το αν αλλάξεις συσκευή ή όχι, απλά έχει να κάνει με αξιοπιστία.

Η συσκευή μπορεί να σου δίνει δυνατότητες αυτό είναι γνωστό. Ο άλλος δεν τις θέλει ούτε θέλει να αλλάξει συσκευή. Αυτό λέμε.
Γιατί να γονατίζεις μια συσκευή περισσότερο με κάθε καινούργια ενημέρωση; Αν μη τι άλλο να έδινε όπως όλοι την δυνατότητα στους iOS χρήστες να βάλουν οποία έκδοση θέλουν. Αυτό λέμε...δεν μας νοιάζει τι καινούριο βγαίνει κάθε φορά.
Ο άλλος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αλλάζει συσκευή κάθε χρόνο η δυο χρόνια η μετά και από πέντε. Είναι επιλογή του ποτέ θα την αλλάξει.

#258   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 11/12/2017 - 14:52

Παρατήρησα επίσης πως στις ρυθμίσεις-φωτογραφίες-Δεδομένα κινητού δικτύου ήταν ενεργοποιημένη η χρήση δεδομένων κινητού δικτύου για ενημέρωση της Βιβλιοθήκης κάτι που πριν την αναβάθμιση δεν ήταν ενεργοποιημένο και εκτός από σπατάλη μπαταρίας μου έτρωγε και δεδομένα. Τώρα που το διόρθωσα θα δω πως θα πάει η μπαταρία αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα μ αυτή, αρκεί να μου βγάζει μια μέρα.

Εμένα αυτό μου έφαγε κάποιες εκατοντάδες MB...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#259   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 14:55

Η συσκευή μπορεί να σου δίνει δυνατότητες αυτό είναι γνωστό. Ο άλλος δεν τις θέλει ούτε θέλει να αλλάξει συσκευή. Αυτό λέμε.
Γιατί να γονατίζεις μια συσκευή περισσότερο με κάθε καινούργια ενημέρωση; Αν μη τι άλλο να έδινε όπως όλοι την δυνατότητα στους iOS χρήστες να βάλουν οποία έκδοση θέλουν. Αυτό λέμε...δεν μας νοιάζει τι καινούριο βγαίνει κάθε φορά.
Ο άλλος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αλλάζει συσκευή κάθε χρόνο η δυο χρόνια η μετά και από πέντε. Είναι επιλογή του ποτέ θα την αλλάξει.

Θα αναγκαστείς να αναβαθμίσεις. Κάποτε το facebook ήταν σφαίρα σε iphone 3g/4 κάποτε όμως το facebook ως εφαρμογή ήταν 12 mb με τα μηνύματα να είναι ενσωματωμένα μέσα και πλέον χρειάζεσαι και το messenger. Κάποτε τα μηνύματα δεν είχαν κλήσεις και βίντεο και πλέον έχουν. Νομίζω πως και η apple να μην μας αναγκάσει να πάμε στο επόμενο τηλέφωνο θα μας αναγκάσουν οι εφαρμογές.

#260   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:09

Συμφωνούμε διαφωνώντας και διαφωνούμε συμφωνώντας. ;-) Εάν π.χ. στο ios 10.3.3, που για μένα είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η apple, ενημερώνονταν τα κενά ασφαλείας (Wi-Fi) χωρίς να αλλάξει τίποτε άλλο στο λογισμικό και υπογράφονταν ακόμη θα μέναμε εκεί και θα είμασταν ικανοποιημένοι. Θα υπήρχε όμως πάλι μεγάλη μερίδα που θα ήθελε να αλλάξει τηλέφωνο και να πάρει το νεότερο που κυκλοφορεί γιατί π.χ. αντιγράφει τις γκριμάτσες σου (iPhone X). Άρα το κύριο κριτήριο αλλαγής κινητού θα ήταν το νέο μοντέλο και όχι το νέο λογισμικό. Τώρα συμβαίνει κάτι και από τα δύο (η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση). Για αυτό λοιπόν και έγραψα ότι ένα σταθερό λογισμικό για το κάθε iphone θα αποτελούσε ένα απόλυτα αξιόπιστο πρόσωπο της apple έναντι του καταναλωτή και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πωλήσεις της σταθερά και διαχρονικά. Με τον δρόμο όμως που έχει πάρει (όπως συμβαίνει με άλλες εταιρείες που κοιτάνε μόνο το άμεσο και προσωρινό κέρδος) μακροπρόθεσμα η apple θα χάσει, γιατί θα βγει καμιά linux με τα απίστευτα σταθερά και ασφαλή της λογισμικά και θα την προσπεράσει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα: ανοίγεις μια οικογενειακή επιχείρηση (φούρνο) και ζημώνεις και ψήνεις το ψωμάκι παραδοσιακά και ξαφνικά αρχίζεις και έχεις πολύ δουλειά ώσπου ανοίγεις και άλλα καταστήματα, βιομηχανοποιείς το εμπόρευμά σου το οποίο δεν θυμίζει τίποτα το ψωμάκι που έβγαζες και σιγά σιγά σε βάθος χρόνου χάνεις την αξιοπιστία σου.  

#261   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:15

Θα αναγκαστείς να αναβαθμίσεις. Κάποτε το facebook ήταν σφαίρα σε iphone 3g/4 κάποτε όμως το facebook ως εφαρμογή ήταν 12 mb με τα μηνύματα να είναι ενσωματωμένα μέσα και πλέον χρειάζεσαι και το messenger. Κάποτε τα μηνύματα δεν είχαν κλήσεις και βίντεο και πλέον έχουν. Νομίζω πως και η apple να μην μας αναγκάσει να πάμε στο επόμενο τηλέφωνο θα μας αναγκάσουν οι εφαρμογές.

Αυτό ισχύει και έχεις δίκιο μόνο σε αυτούς που απασχολούμε τα συγκεκριμένα ζητήματα. Εγώ ούτε Facebook έχω ούτε messenger χρησιμοποιώ. π.χ χρησιμοποιούσα στο 4s που με κάλυπτε πλήρως, Λίγο Ίντερνετ μηνύματα κλήσεις και τέτοια. Κάθε φορά υποσχόταν βελτιωμένες επιδόσεις σε σύγκριση με το παλιό iOS, προηγούμενη έκδοση και στο τέλος ούτε στο ίδιο το λειτουργικό μέσα δεν μπορούσες να περιηγήθεις. Έμεινε ένα τούβλο ξερό. Λογικό αφού η μνήμη δεν επαρκούσε πλέον λόγω πιο απαιτητικού λειτουργικού, αλλά όλοι δεν γνωρίζουν τις ανάγκες του πριν το εγκαταστήσουν ή περισσότερες γνώσεις αν δεν είναι γνωστες.
Καλύτερα να δίνει 2 χρόνια αναβαθμίσεις λειτουργικού και μετέπειτα μόνο security και optimize updates. Είναι πιο τίμιο όπως γίνεται στα androids. Εχθές πήρα 400mb στο Android μου μετά από ένα μήνα και κάθε μήνα παίρνω εδώ και ένα χρόνο περίπου που το κινητό έμεινε σε marshmallow(επίπεδο ασφαλείας πυρήνα Android Νοεμβρίου). Το κινητό πετάει κυριολεκτικά. Δεν γονάτισε ούτε στιγμή σε θέμα λειτουργικού και αυτά που αναφέρεις.
Μπορούσε δηλαδή το 4s να μείνει στο 8 και να αναβαθμίζει bugs και security. Είναι κακό ή λάθος;

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 11/12/2017 - 15:20

#262   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:48

με την 11.2 η apple αγγίζει την τελειότητα  :P

Μπααα, από εβδομάδα έρχεται η 11.2.1  :blink:

Big things have small beginnings

#263   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:52

Εκεί λοιπόν θα είναι το τέλειο

#264   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:57

Εκεί λοιπόν θα είναι το τέλειο

Zero-day iOS 11.2 HomeKit vulnerability 

Apple: “The issue affecting HomeKit users running iOS 11.2 has been fixed. The fix temporarily disables remote access to shared users, which will be restored in a software update early next week.”

Στην επόμενη θα μας χαρίσουν ένα ακόμα Zero-day bug για να περιμένουμε την επόμενη κ.ο.κ  :P

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 11/12/2017 - 15:57

Big things have small beginnings

#265   gl7

gl7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 22:31

Ρε παιδια εμενα σε iphone 6 με 11.2 (ειχα κανει ολες τις αναβαθμισεις ota) χωρις να γνωριζω οτι πρεπει να κλεισω notifications πριν την εγκατασταση συνεχιζει να επαναλαμβανομενα respring ! Τι σκ@τ@ γινεται?

#266   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 22:40

Ρε παιδια εμενα σε iphone 6 με 11.2 (ειχα κανει ολες τις αναβαθμισεις ota) χωρις να γνωριζω οτι πρεπει να κλεισω notifications πριν την εγκατασταση συνεχιζει να επαναλαμβανομενα respring ! Τι σκ@τ@ γινεται?

Λογικά η μπαταρία σου έχει πρόβλημα.

#267   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/12/2017 - 22:41

Πάρε Backup και κάνε Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#268   gl7

gl7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 22:51

Η μπαταρία μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Απ´οτι δείχνει το Battery life είναι κομπλέ. (Δυο μηνών μπαταρία) Θα δοκιμάσω αυτό που είπες Νίκο γιατί είναι για κλάμματα η κατάσταση!

Συνημμένα αρχεία

#269   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/12/2017 - 23:52

Μη περιμένεις τρελές διαφορές όπως και μην αγχώνεσαι για το τηλ.

Μέχρι τώρα το iOS 11 έχει μόνο προβλήματα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#270   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2017 - 07:17

Εμένα σε 6s

η 10.3.3 έπαιζε μπάλα ,

μόλις έβαλα 11.0.0 έχασε αυτονομία αλλά όχι τόσο πολύ ,

μετά με 11.1.x έγινε σκατά ήθελα φόρτιση 3 φορές το 24ωρο.

Τώρα με 11.2 βελτιώθηκαν λίγο τα πράγματα αλλά όχι τόσο πολύ μου βγάζει δεν μου βγάζει 10 ώρες χωρίς φόρτιση.

Και μην πει κανείς ότι είναι θέμα μπαταρίας , διότι όλα αυτά έχουν γίνει μέσα σε 3 μήνες.

Έχω απογοητευτεί πολύ από την 
πήγε την τιμή του Χ στο θεό για λίγο μικρότερα bezels ,
Φημιζόταν για την σταθερότητα του λειτουργικού της .... πάει και αυτό ....

(Είμαι παμπάλαιος χρήστης  από το πρώτο iPhone μέχρι σήμερα έχοντας σχεδόν όλο το οικοσύστημα της χρόνια τώρα).

Τι έμεινε από την παλιά αξιοπιστία της απλ ;
(τα bugs δίνουν και παίρνουν)

Τι έμεινε από την ευκολία χρήσης ;
(Που κάθε δίμηνο σεταρουμε καινούργιο update)

Το όλα σε ένα ολοκληρωμένα ;
(που αν πάρεις MacBook θες ένα σκασμό πανακριβους ανταπτορες)

Το μηχάνημα για πολλά χρόνια ;
(Που κάθε 2 χρόνια πλέον πρέπει να αλλάζεις IPhones)

Κρίμα ....

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 12/12/2017 - 07:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια