Κατ ' εμέ ό,τι χειρότερο έχει περάσει από iphone κινητό μου . Δε με ενδιαφέρει αν δουλεύει καλά σε Χ ή 8, από τη στιγμή που είναι διαθέσιμη για το 6s μου απαιτώ να δουλεύει.
Το φαινόμενο με τα σκιασμένα εικονίδια παραμένει.To κάνει όποτε του καπνίσει.
Παγώματα που λύνονται με hard reset μόνο.
Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα; Τι παρακμή είναι αυτή; Από το 2009 με iphone μόνο και αυτή τη κατάντια πρώτη φορά τη βλέπω.
Όταν απο εκεί που είχες να υποστηρίξεις μια συσκευή (με μόνη διαφορά τις χωρητικότητες), καταλήγεις με 3-4+ διαφορετικές μεταξύ τους, χάνεις τη μπάλα.
Όταν καταλήγεις να κάνεις αυτά που κορόιδευες στους "απέναντι" με διάκριση χαρακτηριστικών (RAM,OLED π.χ), που σημαίνει επιπλέον Optimized στο λειτουργικό, χάνεις τη μπάλα.
Κατάφεραν οι τύποι με τις πρώτες εκδόσεις του iOS 11, να εξαφανίσουν και να "σκοτώσουν" ενός χρόνου συσκευή και μιλάω για τα 7 Plus στο κομμάτι κυρίως της αυτονομίας.
Και είναι αυτό που λες. Αισθάνεσαι πως στη λογική τους και τη βάση τους είχαν αποκλειστικά τα 7S 8 και X και αυτό (πάλι) κυρίως λόγω του Α11. Οι διακρίσεις που λέγαμε?
Το αν θα διορθωθεί? Αμφιβάλλω. Έχουμε περάσει πλέον στη κατηγορία "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
Δουλέυω και χρησιμοποιώ το iOS, εννιά περίπου χρόνια τώρα. Τέτοιο χάλι πραγματικά δεν έχω ξαναβιώσει.