Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/12/2017 - 17:13

Μην το συζητάς.

Ειδικά από τη στιγμή που το Android απέκτησε iMessages & iCloud, το έθαψε το iOS.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 19/12/2017 - 17:51

Έχουμε τρελαθεί τελείως, μάλλον έχω βάλει την 12 μαζί με τον ομορφονιό

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

#348   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 17:54

Δείτε στο γιουτιουμπ το s7 edge μετά από πέντε μήνες χρήσης αν έχει lag και φάτε δυο μήλα στην υγεία του. Δείτε και ένα βιντεο με 6s σε 5 μήνες χρήσης και πείτε μου αν βλέπετε lags. Εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε για το picel 2 με τους χρήστες του να έχουν αγιοποιηθεί. Έχοντας αλλάξει κινητά iphone samsung samsung iphone έχω να πω πως μόνο iphone τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόπαστες

#349   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:30

Κρίμα για τα παιδιά που πήραν το 7αρι φέτος. Τόσα λεφτά, καινούργια σύσκευη κ να σε παιδεύει..αν θα βγάλει όλα την ημέρα η μπαταρία ή όχι..

Εκτός από αυτούς που αγόρασαν πρόσφατα iPhone 7 και ήρθε με iOS 11 για τους υπόλοιπους δεν φταίει κανένας παρά μόνο εμείς. Αγόρασα τον Σεπτέμβριο iPhone 7 και ήρθε με iOS 10.3.3, εννοείται πως είναι ακόμα σε αυτή την έκδοση, αν το αναβαθμίσω χωρίς λόγο σε iOS 11 καλά να πάθω!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#350   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:39

Πλέον είναι νόμος! Οτι δουλεύει δεν το πειράζουμε. Αγόρασα το 8αρη ήρθε με την έκδοση 11.0.3 πολύ πολύ σπάνια μπορεί να κρασάρει κάτι κάμερα/appstore/facebook/messenger ξαναξεκλειδώνω και το χρησιμοποιώ κανονικα. Δενα αναβάθμισα διότι ήξερα τι θα γίνει. Μένω εδώ κολλημένος στην 11.0.3 το κινητό έχει μπαταριαρα και το απολαμβάνω πλήρως. Η μπαταρία από άλλο πλανήτη. Προσωπικά απόλυτα ευχαριστημένος

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/12/2017 - 18:40

#351   Poupou

Poupou

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:11

Εκτός από αυτούς που αγόρασαν πρόσφατα iPhone 7 και ήρθε με iOS 11 για τους υπόλοιπους δεν φταίει κανένας παρά μόνο εμείς. Αγόρασα τον Σεπτέμβριο iPhone 7 και ήρθε με iOS 10.3.3, εννοείται πως είναι ακόμα σε αυτή την έκδοση, αν το αναβαθμίσω χωρίς λόγο σε iOS 11 καλά να πάθω!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

υπαρχουν και χειροτερα.....πριν δυο βδομαδες πηρα το 7ρι....με 10.3.3 μεσα....και εκανα την βλακεια να παω σε ios 11....τωρα ειμαι σε 11.2.5...για να μην ειμαι υπερβολικος. δεν μπορω να πω οτι εχω θεματα. αλλα μετανιωνω που εφυγα απο το ios 10 με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.

#352   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:42

Δείτε στο γιουτιουμπ το s7 edge μετά από πέντε μήνες χρήσης αν έχει lag και φάτε δυο μήλα στην υγεία του. Δείτε και ένα βιντεο με 6s σε 5 μήνες χρήσης και πείτε μου αν βλέπετε lags. Εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε για το picel 2 με τους χρήστες του να έχουν αγιοποιηθεί. Έχοντας αλλάξει κινητά iphone samsung samsung iphone έχω να πω πως μόνο iphone τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόπαστες

Περί μύθων Billy μιλάς και στο λέει αυτός που είχε 4s,ipad 2, έχει 6s, 6s plus και Ipad air 2. Αγόρασα 2 android στην ζωή μου και το τελευταίο πάει μπάλα με 1,5 χρόνο updates  (security & optimize) κάθε μήνα και απο ένα (το ένα πάνω στο άλλο)! Έχω να κάνω καθαρό φορμάτ εν ολίγοις εδώ και 1,5 χρόνο. Στο iOS θέλεις κάθε beta και final ή restore ή set up as new! Mαρτύριο...ψέματα μήπως;

Ούτε lag ούτε κολλήματα ούτε οι μύθοι του ασταθούς λειτουργικού. Τα κολλήματα του iOS 11 δεν έχουν προηγούμενο με το ipad air 2 να υποφέρει με το ξεκίνημα της συσκευής. Τί restore, τί set up as new και δεν συμμαζεύεται...

Άν είναι να δώσω σαν μερικούς εδώ μέσα που θεοποιούνε το iOS 1400 για Iphone X ή Ipad Pro ή 8 plus (σε αυτό αμφιβάλω απο ότι διαβάζω) για να δώ οτι πάει καλά το iOS 11...ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Οι διαφορές του iOS με το Android πλέον είναι διακοσμητικές με το δεύτερο σε πολύ πιό ευνοική θέση λόγω ελευθερίας στο λειτουργικό και όχι 45 εφαρμογές (τρόπος του λέγειν) για να μεταφέρεις δεδομένα και πράγματα καθημερινότητας. Τη οδοντόπαστα προσωπικά την χρησιμοποιώ στα δόντια. Τώρα εσύ...δεν ξέρω.

Κρίμα μεγάλο...και αναβαθμίζω κάθε beta μήπως και πετύχω κάτι σταθερό όπως το 10. Άν γίνει αυτό, ειλικρινά δεν θα το κουνήσω ξανά καθόλου.

Οι τακτικές της Apple δεν θα τις βγούνε σε καλό, και βλέπουμε όλοι εδώ μέσα που το πάει.

Καλύτερα να γυρίσει και να πεί, οτι θα παίρνει την προηγούμενη συσκευή με διαφορά τιμής και θα μας δίνει κάθε χρόνο καινούρια, παρά αυτό το ξεφτιλίκι λαικιστής.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 19/12/2017 - 19:46

#353   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:49

Είπαμε... Κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί η καραμέλα.. Κακό πράγμα ο φανατισμός. 3 Android στο σπιτι και μαντέψτε ποιος πάει πρώτος για φόρτιση και με την λιγότερη χρήση.. Δεν μιλάμε για κάτι κολλήματα με εικονίδια σβησμένα και αλλα παλαβά

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#354   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:54

Είπαμε... Κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί η καραμέλα.. Κακό πράγμα ο φανατισμός. 

Βασικά αυτό. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος απο όλα, για να έχει αντικειμενική άποψη και γνώμη. Οι εταιρείες βελτιώνονται όπως και οι εφαρμογές στα stores με την αυστηρή κριτική που τους γίνεται, όχι με χάδια και γλύκες.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 19/12/2017 - 19:55

#355   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.443 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:08

Έτσι.. Και θα πω κάτι που θεωρώ ότι κάθε ώριμος καταναλωτής κατα βάθος γνωρίζει. Η Apple έχει το πιο φανατικό κοινό πελατών. Δεν ξέρω αν είναι θέμα marketing (πετυχημένο για την εταιρεία, αποτυχία στην διαμόρφωση συνείδησης του καθενός), αλλα αυτό που χαβαλεδιασε σε διαφήμιση η Samsung (κακός για μένα να απευθύνεται άμεσα η έμμεσα η κάθε εταιρεία στην άλλη τεσπα) με τις ουρές πριν την κυκλοφορία είναι γεγονός.. Συγνώμη αλλα προσωπικά θεωρώ μεγάλη κοροϊδία κάποιος να στήνεται να αγοράσει ένα προϊόν που δεν έχει δοκιμάσει με κάποιο τροπο.. Δεν ξέμεινε δα από κινητό να τρέχει και να μην φτάνει
Αυτό και πολλά αλλα είναι εφησυχασμός για την Apple που ξέρει ότι και λάθη να κάνει, προβλήματα να παρουσιαστούν δεν τρέχει κάστανο ο κόσμος θα πάρει το επόμενο που είναι καλύτερο κτλ..

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 19/12/2017 - 20:08

#356   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:35

Γιατί όταν πάω να ανοίξω κάποιες εφαρμογές  ( όχι καθε φορά ) μου ζητάνε να βάλω τον κωδικό μου στο app store; Συμβαίνει εδώ και μέρες, μου διαφεύγει κάτι;

#357   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:37

Γιατί όταν πάω να ανοίξω κάποιες εφαρμογές  ( όχι καθε φορά ) μου ζητάνε να βάλω τον κωδικό μου στο app store; Συμβαίνει εδώ και μέρες, μου διαφεύγει κάτι;

Πρώτη φορά το διαβάζω...άν επιτρέπεται για ποιές-ποιά εφαρμογή μιλάμε;

#358   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:44

Πρώτη φορά το διαβάζω...άν επιτρέπεται για ποιές-ποιά εφαρμογή μιλάμε;

Δεν κάνει διακρίσεις. Ενδεικτικά η vodafone app, το Heroes (star wars) το παιχνίδι, το Lightroom, το Spark mail , twitter κλπ . Ολες είναι free. Θα κοιτάξω να δω αν θα μου το κάνει και σε κάποιες πληρωμένες που έχω . 

#359   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:54

Δεν κάνει διακρίσεις. Ενδεικτικά η vodafone app, το Heroes (star wars) το παιχνίδι, το Lightroom, το Spark mail , twitter κλπ . Ολες είναι free. Θα κοιτάξω να δω αν θα μου το κάνει και σε κάποιες πληρωμένες που έχω . 

Εμένα το έκανε αυτό όταν κάποια εφαρμογή που είχα κατεβάσει από άλλο store ή από άλλο λογαριασμό ήθελε αναβάθμιση (στο ios 10 το είχα παρατηρήσει).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#360   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 21:04

Ερώτηση...σου ζητάει password κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8