Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις, όμως κοιτάς τη συνολική εικόνα.
Την απλότητα και τη συνολική εμπειρία του iOS, σε συνδυασμό με το όλο οικοσύστημα της Apple, δε θα το βρείς αλλού.
Το Pause στο Video δεν υπήρχε ποτέ, το ήξερε, τα έσκασε.. Ας πρόσεχε.
Ποιο οικοσύστημα Νίκο, αυτό που έχει airdrop για διαμοιρασμο αρχείων μεταξύ apple devices και δεν λειτούργησε σωστά τα τελευταία χρόνια που το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα; Μεταξύ δυο 6s και 6s plus από κι εγώ δεν θυμάμαι έκδοση iOS όλο προβλήματα. Για να στείλω μερικές φωτογραφίες και βίντεο έκανα 10 επανεκκινήσεις και 10 disable enable του airdrop. Έτσι και τσεκάρω μερικο αριθμό στοιχείων λιγο μεγάλο κολλάει και σταματάει. Μέχρι και σήμερα! Με ενδιέφερε κυρίως λόγω των Live Photo’s και κατέληξα να τα κάνω manual στο pc.
Τέλος, επειδή δεν υπήρχε είναι δικαιολογία να διαφημίζεις και να τονίζεις την σούπερ κάμερα κάθε χρόνο με την οποία δεν μπορείς να κανείς ένα βασικό πράγμα και να μην το προσθέτεις; pause...τι πιο φυσιολογικό και αναγκαίο; Επειδή δεν υπήρχε σημαίνει ότι ΘΑ το βάλω στο διηνεκες; Εδώ θα μου πεις έκανα ποσά χρόνια να βάλει λειτουργία εξοινομηση μπαταρίας, και σαν μην έφτανε αυτό έβαλε και άλλο feature. Τελικά η Apple έχει την δυνατότητα και την γνώση να εισάγει λειτουργίες στο λειτουργικό της από αιτήσεις χρηστών ή τα βάζει με δόσεις για να έχει και λίγο σασπένς το όλο θέμα; Πόσες γραμμές κώδικα χρειάζεται ξέρεις;
Επί του θέματος και για το 11 εγώ βελτίωση στην μπαταρία δεν βλέπω, και ναι δεν έχω Χ. Αν δεν μπορεί να διορθώσει τα ψυλολαγκαρισματα, την απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών και την μπαταρία ας βγάλει από την λίστα τα κινητά κα8 iPad που δεν μπορεί να τα προσφέρει support και ας μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε downgrade. Είναι πιο τίμιο από το να παιδεύονται οι χρήστες με συνεχόμενα restores μήπως και μπάς δούμε βελτίωση στην υπάρχουσα κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 06/01/2018 - 23:55