Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
639 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:56

μια διευκρινιση, η επαναφορα ρυθμισεων δικτυου που καναμε εχει αλλαξει ρυθμισεις στο κινητο που θα πρεπει να ξανα φτιαξω?

το volte στην cosmote το εχεις δοκιμασει? αξιζει?

Όχι, απλά εν/ποίησε ξανά το Keychain.

Αν και δεν είμαι με Cosmote, αξίζει και να το βάλεις.

Ευχαριστω Νίκο! Ναι σαι καλά! Να βάλω κ το ρολόι μπροστά!! Επιτέλους!!

Το AW είναι απόλαυση. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/01/2018 - 00:47

Οταν τραβαμε βίντεο iPhone x κ ios11 δεν υπάρχει η δυνατότητα να πατήσουμε pause κ να συνεχισουμε με αλλη σκηνή στο ίδιο βίντεο αντί για stop?

απαραδεκτο δεν ειναι ουτε το notch ουτε τιποτα αλλο απαραδεκτο ειναι αυτο.....δηλαδη ελεος

IMG_2857.png

οταν εχω την βοηθεια wifi ανοικτη δουλευει μονο οταν εχω ενεργοποιημενα και τα δεδομενα η δουλευει ετσι κι αλλιως?

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 06/01/2018 - 00:49

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#468   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 00:52

Το WiFi Assist εν/ποιείται και χρησιμοποιεί τα δεδομένα σου όταν το σήμα στο WiFi είναι χαμηλό.

Απεν/ποίησε το γιατί εκτός απο τα ΜΒ, χαιρετάς και τη μπαταρία.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/01/2018 - 00:58

LG8ISzO.gif

#469   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 00:58

βρε νικο επειδη μου την εδωσε ασχημα αυτο με το βιντεο

και στα προηγουμενα ios ισχυε το ιδιο? δεν θυμαμαι

δεν ξερω εαν εχει νοημα αλλ θα στειλω ενα μειλ στα φυντανια της apple σαν ερωτηση-διαμαρτυρια-αιτημα για αυτο το πραγμα

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 06/01/2018 - 00:59

#470   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 01:04

Ανέκαθεν τόσα χρόνια. Ας είναι καλά το JB..

Υποτίθεται βέβαια πως το iOS 11, με όσα είχαν διαρρεύσει το καλοκαίρι απο τον κώδικα, θα έφερνε το Pause κατά την εγγραφή, αλλά όπως έχεις καταλάβει δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Πιθανόν σε επόμενα Updates αν και είναι λίγο απίθανο.

LG8ISzO.gif

#471   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1.768 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 06/01/2018 - 19:18

Περασα την τελευταια beta3 και αλλαξε τον ηχο του πληκτρολογιου και του start button: απαισιος και πολυ ισχυρος και μειωνεται!

Μονη λυση η απενεργοποιηση!

Καινουργιο bug, ενα παραπανω!

Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 06/01/2018 - 19:18

#472   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/01/2018 - 19:22

Ανέκαθεν τόσα χρόνια. Ας είναι καλά το JB..

Υποτίθεται βέβαια πως το iOS 11, με όσα είχαν διαρρεύσει το καλοκαίρι απο τον κώδικα, θα έφερνε το Pause κατά την εγγραφή, αλλά όπως έχεις καταλάβει δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Πιθανόν σε επόμενα Updates αν και είναι λίγο απίθανο.

https://discussions..../thread/7776326

Για να μην τρέξουν μερικοί απο τους γνωστούς και πούνε οτι τα λέω εγώ...

Στα 1600 ευρώ μπορεί να αποκτήσει. :P Φαντάσου πόσο δύσκολο για τους Αρχιμηχανηκάρες της Apple οτι είναι...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 06/01/2018 - 19:23

#473   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 21:05

Sorry αλλά με τέτοια Posts σαν του Link, ΓΕΛΑΩ.

Όταν δε κάνεις πρώτα μια έρευνα αγοράς, πριν αγοράσεις το οτιδήποτε θες, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Αυτά τα κολλήματα της Apple δεν εμφανίστηκαν τώρα. Είναι απο τη 1η μέρα του iOS. Αλλά είπαμε, "πρέπει να 'χουμε iPhone".

Μου θυμίζει εποχές BT και ραδιοφώνου, που είχαμε πάλι τα ίδια.

Θα μου πείς δεν είναι το ίδιο, ή το να μην υπάρχει Pause στο Video εν έτη 2017, δεν είναι μαλ@κία?

Είναι και γι' αυτό υποτίθεται το πρόσθεσαν (στο κώδικα) μετά απο τόσα χρόνια στο iOS 11.

Ο καθένας όμως κάνει τις επιλογές του. Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να σκάει 1200€+ για ένα τηλ. όποιο και αν είναι αυτό.

LG8ISzO.gif

#474   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 21:15

Ο καθένας όμως κάνει τις επιλογές του. Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να σκάει 1200€+ για ένα τηλ. όποιο και αν είναι αυτό.

Aυτό ξαναπές το, απλά δεν αντέχω τα δήθεν μερικών όταν μιλάνε για iOS λές και δεν ξέρουν τις δεκάδες βασικές ελλείψεις και το παίζουν και pro. Άλλωστε οι δυνατότητες της soft camera της Apple είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε σύγκριση με εκεί έξω που έχουν ρυθμίσεις DSLR κυριολεκτικά εδώ και χρόνια!

Για τον τύπο στον σύνδεσμο του δίνω ελαφρυντικό διότι αλοίμονο άν καθόμαστε να ξεψυρίζουμε κάθε setting και κουμπί στο iOS για να προβείς σε αγορά. Σου λέει 2017 και τα ραδιοφωνάκια τα δημοσιογραφικά pause έχουν των 30-40 ευρώ. Πόσο μάλλον δέ 1200 και 1400? Έν πάσει...άστα.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 06/01/2018 - 21:16

#475   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 22:24

Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις, όμως κοιτάς τη συνολική εικόνα.

Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ τόσα χρόνια και είναι ο λόγος που δε μπορώ να παω "απενάντι".

Την απλότητα και τη συνολική εμπειρία του iOS, σε συνδυασμό με το όλο οικοσύστημα της Apple, δε θα το βρείς αλλού.

Μη κοιτάς που στο iOS 11 αλλά και γενικότερα τελευταία τα 'χουν κάνει σκατ@.

Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που έχει γίνει αρκετές φορές εδώ μέσα.

Ο τύπος στο Link καταλήγει σε αυτό που έγραψα. Επιλογές.

Το Pause στο Video δεν υπήρχε ποτέ, το ήξερε, τα έσκασε.. Ας πρόσεχε.

LG8ISzO.gif

#476   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/01/2018 - 23:10

Πάντως ένα 4 μέρο τώρα που έχω το Χ με την 11.2 και έχω δώσει στη γυναίκα μου το 7 plus με 11.2 δεν έχω δει θέματα...Ούτε καν με την μπαταρία σε κανένα απ τα δυο κινητά...Δεν έχω κάτσει να τα ψάξω μέχρι αηδίας αλλά όλα οκ.

Υ.Γ.Υπαρχει μια στο εκατομμύριο σε αναβάθμιση να δώσουν τη δυνατότητα να φαίνεται ποσοστό μπαταρίας στο Χ??

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 06/01/2018 - 23:11

#477   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2018 - 23:53

Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις, όμως κοιτάς τη συνολική εικόνα.

Την απλότητα και τη συνολική εμπειρία του iOS, σε συνδυασμό με το όλο οικοσύστημα της Apple, δε θα το βρείς αλλού.

Το Pause στο Video δεν υπήρχε ποτέ, το ήξερε, τα έσκασε.. Ας πρόσεχε.

Ποιο οικοσύστημα Νίκο, αυτό που έχει airdrop για διαμοιρασμο αρχείων μεταξύ apple devices και δεν λειτούργησε σωστά τα τελευταία χρόνια που το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα; Μεταξύ δυο 6s και 6s plus από κι εγώ δεν θυμάμαι έκδοση iOS όλο προβλήματα. Για να στείλω μερικές φωτογραφίες και βίντεο έκανα 10 επανεκκινήσεις και 10 disable enable του airdrop. Έτσι και τσεκάρω μερικο αριθμό στοιχείων λιγο μεγάλο κολλάει και σταματάει. Μέχρι και σήμερα! Με ενδιέφερε κυρίως λόγω των Live Photo’s και κατέληξα να τα κάνω manual στο pc.
Τέλος, επειδή δεν υπήρχε είναι δικαιολογία να διαφημίζεις και να τονίζεις την σούπερ κάμερα κάθε χρόνο με την οποία δεν μπορείς να κανείς ένα βασικό πράγμα και να μην το προσθέτεις; pause...τι πιο φυσιολογικό και αναγκαίο; Επειδή δεν υπήρχε σημαίνει ότι ΘΑ το βάλω στο διηνεκες; Εδώ θα μου πεις έκανα ποσά χρόνια να βάλει λειτουργία εξοινομηση μπαταρίας, και σαν μην έφτανε αυτό έβαλε και άλλο feature. Τελικά η Apple έχει την δυνατότητα και την γνώση να εισάγει λειτουργίες στο λειτουργικό της από αιτήσεις χρηστών ή τα βάζει με δόσεις για να έχει και λίγο σασπένς το όλο θέμα; Πόσες γραμμές κώδικα χρειάζεται ξέρεις;
Επί του θέματος και για το 11 εγώ βελτίωση στην μπαταρία δεν βλέπω, και ναι δεν έχω Χ. Αν δεν μπορεί να διορθώσει τα ψυλολαγκαρισματα, την απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών και την μπαταρία ας βγάλει από την λίστα τα κινητά κα8 iPad που δεν μπορεί να τα προσφέρει support και ας μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε downgrade. Είναι πιο τίμιο από το να παιδεύονται οι χρήστες με συνεχόμενα restores μήπως και μπάς δούμε βελτίωση στην υπάρχουσα κατάσταση.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 06/01/2018 - 23:55

#478   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2018 - 00:33

:blink: ...τι αλλο θα διαβασουμε πια

#479   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2018 - 02:06

Ποιο οικοσύστημα Νίκο, αυτό που έχει airdrop για διαμοιρασμο αρχείων μεταξύ apple devices και δεν λειτούργησε σωστά τα τελευταία χρόνια που το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα; Μεταξύ δυο 6s και 6s plus από κι εγώ δεν θυμάμαι έκδοση iOS όλο προβλήματα. Για να στείλω μερικές φωτογραφίες και βίντεο έκανα 10 επανεκκινήσεις και 10 disable enable του airdrop. Έτσι και τσεκάρω μερικο αριθμό στοιχείων λιγο μεγάλο κολλάει και σταματάει. Μέχρι και σήμερα! Με ενδιέφερε κυρίως λόγω των Live Photo’s και κατέληξα να τα κάνω manual στο pc.
Τέλος, επειδή δεν υπήρχε είναι δικαιολογία να διαφημίζεις και να τονίζεις την σούπερ κάμερα κάθε χρόνο με την οποία δεν μπορείς να κανείς ένα βασικό πράγμα και να μην το προσθέτεις; pause...τι πιο φυσιολογικό και αναγκαίο; Επειδή δεν υπήρχε σημαίνει ότι ΘΑ το βάλω στο διηνεκες; Εδώ θα μου πεις έκανα ποσά χρόνια να βάλει λειτουργία εξοινομηση μπαταρίας, και σαν μην έφτανε αυτό έβαλε και άλλο feature. Τελικά η Apple έχει την δυνατότητα και την γνώση να εισάγει λειτουργίες στο λειτουργικό της από αιτήσεις χρηστών ή τα βάζει με δόσεις για να έχει και λίγο σασπένς το όλο θέμα; Πόσες γραμμές κώδικα χρειάζεται ξέρεις;
Επί του θέματος και για το 11 εγώ βελτίωση στην μπαταρία δεν βλέπω, και ναι δεν έχω Χ. Αν δεν μπορεί να διορθώσει τα ψυλολαγκαρισματα, την απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών και την μπαταρία ας βγάλει από την λίστα τα κινητά κα8 iPad που δεν μπορεί να τα προσφέρει support και ας μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε downgrade. Είναι πιο τίμιο από το να παιδεύονται οι χρήστες με συνεχόμενα restores μήπως και μπάς δούμε βελτίωση στην υπάρχουσα κατάσταση.

Οικοσύστημα δεν είναι το AirDrop, δεν είναι μόνο το iOS.

Είναι και το macOS, το tvOS και το Apple Watch. Καλώς ή κακώς το πως συνεργάζονται μεταξύ τους οι συσκευές εδώ, δε το 'χει κανείς άλλος. Πουθενά.

Και σου ξαναλέω. Χάνεις τη μεγαλύτερη εικόνα θες να το πείς, νόημα θες να το πείς.. Πες το όπως νομίζεις.

Η Apple πάντα τόσα χρόνια έτσι ήταν στους δικούς της περιορισμούς, ενός κλειστού λειτουργικού.

Δε σε ικανοποιεί? Πας παρακάτω και κοιτάς αλλού. Κατά τα άλλα το έχω πει και άλλες φορές..

Ειδικά φέτος σε πολλά θέματα έχουν χάσει τη μπάλα πρώτον (Root Password Βug σε OSX, Homekit, iOS 11), τα έχουν κάνει σκατ@ με τα "Features" δεύτερον.

LG8ISzO.gif

#480   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2018 - 08:12

GRchris με ολα αυτα που αναφέρεις* θα ήταν κάνεις σίγουρος πως δεν εχεις iPhone...? Σωστα?

* (και φυσικα συμφωνουμε ολοι άλλωστε τέλειο software ή οικοσυστημα δεν ειπε κανεις οτι υπάρχει ουτε θα υπάρξει)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12