Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

Face ID : Εμπειρία χρήσης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2018 - 01:08

Το Face id σίγουρα είναι ένα καινοτόμο αλλά θα ήθελα να είχα και ένα ξεκλείδωμα πίσω στην πλάτη να μπορώ να επιλέγω εγώ ποιο θέλω . έτσι υποχρεωτικά με βάζει σε αυτό και δεν αρέσει σε όλους. Εξου και πολλοί αγοράζουν το 8 η το 8 plus.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 01:38

Το Face id σίγουρα είναι ένα καινοτόμο αλλά θα ήθελα να είχα και ένα ξεκλείδωμα πίσω στην πλάτη να μπορώ να επιλέγω εγώ ποιο θέλω . έτσι υποχρεωτικά με βάζει σε αυτό και δεν αρέσει σε όλους. Εξου και πολλοί αγοράζουν το 8 η το 8 plus.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

δεν μου λεει κατι στην πλατη Κωστα απο την στιγμη που θα πρεπει και παλι να σηκωσω την συσκευη. Προσωπικα αυτο με χαλαει λιγο δηλ οτι πρεπει να σηκωσω το τηλ απο το τραπεζι για να με διαβασει και να ξεκλειδωσει ενω εγω την ιδια στιγμη μπορω να "διαβασω" την οθονη υπο μεγαλη γωνια.Πιστευω οτι θα βελτιωθει αυτο  με τον ενα η με τον αλλο τροπο.Κατα τα αλλα για πρωτη εφαρμογη μαλλον κερδισε το στοιχημα

#18   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/01/2018 - 02:20

Υπάρχει δυνατότητα να ξεκλειδώνει το κινητό απλώς με κάποια κίνηση ή πάτημα ενός κουμπιού; Χωρίς δηλαδή Face ID ή password.

#19   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 02:39

φυσικα με οτι ρισκο αυτο συνεπαγεται. Πας Ρυθμισεις->Face Id και συνθηματικο  και εκει απενεργοποιεις και το face id και το password

#20   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2018 - 09:56

δεν μου λεει κατι στην πλατη Κωστα απο την στιγμη που θα πρεπει και παλι να σηκωσω την συσκευη. Προσωπικα αυτο με χαλαει λιγο δηλ οτι πρεπει να σηκωσω το τηλ απο το τραπεζι για να με διαβασει και να ξεκλειδωσει ενω εγω την ιδια στιγμη μπορω να "διαβασω" την οθονη υπο μεγαλη γωνια.Πιστευω οτι θα βελτιωθει αυτο  με τον ενα η με τον αλλο τροπο.Κατα τα αλλα για πρωτη εφαρμογη μαλλον κερδισε το στοιχημα

Όλα πλεόν έτσι είναι οπότε πρέπει να τα συνηθίσουμε .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες