Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iPhone OS 3.1.3 released

• Please log in to reply
271 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:00

Καλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μια χαρά δουλεύει η συσκευή και χωρίς jailbreak.

Τι ακριβώς έκανες με το jailbreak που τώρα δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Μπορεί να σου βρούμε κάποια εφαρμογή που να πλησιάζει σε αυτό που θες. Μην τα βάψεις μαύρα..

Από ότι βλέπω όμως έχεις το 3G οπότε μπορείς να κάνεις jailbreak

ΥΓ. το "είναι για κουβά" είναι σαν να λέμε "είναι για πέταμα"? Ούτε 4 χρόνια δεν πέρασαν από τότε που πήγαινα σχολείο αλλά μου φαίνεται έχω χάσει επισόδια :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   SofiMatinious

SofiMatinious

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:06

XAXAXXA Δεν πηγαίνω σχολείο καλή μου, έχω τελειώσει εδώ και 10 χρόνια :P ναι για πέταμα είναι ο κουβάς...
είχα κατεβάσει την αναφορά, το iblacklist (απαραίτητο διότι έχω θέμα) τους 160 χαρακτήρες σε msges,sms helper νομίζω;five colums,colorful status (ok ζώ και χωρίς αυτά) όπως επίσης και πολλά άλλα που τα βρίσκω στο appstore αλλά με χρέωση...απλά ξενέρωσα μωρέ...να μην έχω πλέον την επιλογή να το κάνω όπως θέλω..

#138   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:11

Το blacklist είναι όντως ένα θέμα

Για την αναφορά μπορείς να βάλεις 2 σύμβολα πριν το μήνυμα ανάλογα τον provider και έρχεται. Για τους 160 χαρακτήρες μπορείς να στέλνεις σε greeklish ( :excl: ) αν δεν έχεις πρόβλημα.

Τώρα τα υπόλοιπα είναι και αυτά ένα θεματάκι αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος.

Φραγή από τον πάροχο σε συγκεκριμένα νούμερα δεν παίζει?

#139   SofiMatinious

SofiMatinious

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:16

Όχι δεν παίζει...Σκέψου ότι εγώ ως πρόπερσι είχα Sony Ericsson και για να βάλω Blacklist πήρα Nokia..πρίν να πάρω το Iphone έψαξα άν παίρνει Blacklist και έτσι το πήρα...δεν θέλω να αλλάξω αριθμό...απλά να ηρεμίσω και τώρα πάπαλα...
Όσον αφορά την αναφορά το ξέρω αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο εκνευριστικό...Ελπίζω να βγεί κάτι σύντομα αλλιώς θα ξαναπάρω το παλιό Nokia...:(
Και σκέψου ότι το έφτιαξα όπως ήθελα και έλεγα πως ερωτεύτηκα κινητό...πφ...

#140   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:18

Ναι τα themes είναι εθιστικά. Απορώ γιατί τα μπλοκάρει η apple...

Τέλως πάντων σου εύχομαι να βγει γρήγορα jailbreak. Πάντως αν έχεις 3G και όχι 3GS γίνεται κανονικά

#141   SofiMatinious

SofiMatinious

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 23:21

Μακάρι να είχα 3g...to τελευταίο 3gs έχω...δοκοίμασα να το σπάσω και κόλλισε το Blackrain..πφ...Και εγώ αυτό ελπίζω σε καινούριο update του blackrain..
Σε ευχαριστώ πολύ :)

#142   akridas

akridas

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/02/2010 - 00:18

Nα ρωτησω κατι τους εμπειρους χρηστες; :P

Ποσο χρονικο διαστημα (περιπου) περναει μεχρι να καταφερουν να "σπασουν" μια νεα version;

#143   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/02/2010 - 00:20

Δεν πρόκειται να "κάψουν" exploit για την 3.1.3
Θα περιμένουν την 3.2 ή την 4

#144   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,807 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 04/02/2010 - 19:27

δεν θελω να γινω κακος με κανεναν αλλα δεν μπορω να βλεπω posts τα οποια λενε εκανα update new firmware ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ.πως γινεται να κανεις update καταλαθος δεν το καταλαβαινω.δηλαδη μονο του πατηθηκε το download and install???ζητω συγνωμη και παλι αν γινομαι κακος αλλα δεν μπορω να βλεπω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια post!!!να πω οτι μεσα απο εδω δεν ενημερωνομαστε???ενημερωνομαστε ρε πουστη μου...οσο δεν παιρνει...οι ανακοινωσεις βγηκαν με μεγαλα γραμματα...κανεις απο τα παιδια που εκαναν update δεν τη διαβασε???

#145   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2010 - 19:36

Δεν πρόκειται να "κάψουν" exploit για την 3.1.3
Θα περιμένουν την 3.2 ή την 4

και αν καταφέρουν να το βρούν,γτ αν βγεί η 4 σίγουρα θα είναι καλά κλειδωμένη

#146   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 20:43

λέτε τόσο ο geohot όσο και η devteam να μην έχει σπάσει ήδη την 3.1.3 ;;; είμαι σίγουρος ότι περιμένουν ένα σοβαρό update (βλέπε 3.2 - 4.0) ώστε να μην χαραμίσουν έτσι ένα exploit

Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 04/02/2010 - 20:44.

#147   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/02/2010 - 22:43

εγώ πάλι δεν είμαι τόσο αισιόδοξος γιατί θεωρώ ότι δεν έχει λογική μια τέτοια καθυστέρηση. πείτε ότι η apple κυκλοφορεί αύριο κιόλας την 4, τα μεγάλα μυαλά (geohot και dev-team) θεωρούν κατάλληλη την στιγμή και κυκλοφορούν untethered jailbreak ή έστω tethered, πάνω στα exploits που έχουν ανακαλύψει και στην 3.2 και στην 4 κτλ.. γιατί η apple στην συνέχεια να μην βγάλει νέο update 4.1, 3.3 ή ότι ναναι τέλος πάντων που τα διορθώνει όλα, τα κλειδώνει και σου πετάει και ένα σοβαρό νέο χαρακτηριστικό για να σε κάνει να το περάσεις (πες multitask). πάλι στα ίδια ερχόμαστε.. οπότε απλά αποδεχθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω και αρχίστε να μπαίνετε στην φάση του iphone non jailbreaked (εγώ πάντως το καθυστερώ όσο μπορώ :P )

Τελευταία επεξεργασία από: chresto, 04/02/2010 - 22:44.

#148   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 23:05

τα ίδια ακούμε συνέχεια ότι η apple κλείδωσε το iphone και δεν σπάει με τίποτα και μετά απο Χ ημέρες τσουπ πάρε το jailbreak

είσαι σίγουρος ότι η Apple δεν θέλει το jailbreak;;;; Πόσα χρήματα θα έχανε από πωλήσεις αν το τηλέφωνο παρέμενε κλειδωμένο;

Εσύ θα το αγόραζες;;;;; Εγώ πάντως όχι...

Το iPhone είναι μια συσκευή που αν το αφήσεις "κλειδωμένο" εκμεταλλεύεται ούτε το 50% από αυτά που μπορεί να προσφέρει..

Όλες οι ελλείψεις που έχει το λειτουργικό του (multitasking etc) καλύπτονται από 3rd part εφαρμογές...

Τελεία και παύλα, iPhone χωρίς jailbreak είναι ένα μαύρο πράγμα με δύο κουμπιά :P

Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 04/02/2010 - 23:07.

#149   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 23:12

για μενα ειναι ασπρο με δυο κουμπια...

#150   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/02/2010 - 23:28

τα ίδια ακούμε συνέχεια ότι η apple κλείδωσε το iphone και δεν σπάει με τίποτα και μετά απο Χ ημέρες τσουπ πάρε το jailbreak

είσαι σίγουρος ότι η Apple δεν θέλει το jailbreak;;;; Πόσα χρήματα θα έχανε από πωλήσεις αν το τηλέφωνο παρέμενε κλειδωμένο;

Εσύ θα το αγόραζες;;;;; Εγώ πάντως όχι...

Το iPhone είναι μια συσκευή που αν το αφήσεις "κλειδωμένο" εκμεταλλεύεται ούτε το 50% από αυτά που μπορεί να προσφέρει..

Όλες οι ελλείψεις που έχει το λειτουργικό του (multitasking etc) καλύπτονται από 3rd part εφαρμογές...

Τελεία και παύλα, iPhone χωρίς jailbreak είναι ένα μαύρο πράγμα με δύο κουμπιά :P

προσωπικά δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία του, στηρίζουμε jailbreak σιωπηλά αλλά διαρκώς κυκλοφορούμε firmwares ή επεμβαίνουμε στο hardware με σκοπό να κλείσουμε τρύπες και να το σφραγίσουμε χειρότερα από πριν. με πια λογική δηλαδή στηρίζει η apple το jb έτσι ; συνωμοσίες μπορούμε να φτιάχνουμε όλη μέρα, και στο φεγγάρι λένε ότι δεν πατήσαμε ποτέ, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει μια αμφιβολία από πίσω, ισχύει η αμφιβολία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες