Δεν πρόκειται να "κάψουν" exploit για την 3.1.3
Θα περιμένουν την 3.2 ή την 4
Ε μην διαβάζω τέτοια σας παρακαλώ. Δεν κάνουν μεγαλύτερο λειτούργημα από ότι ο πιο ακριβωπληρωμένος γιατρός του κόσμου!. Νομίζετε ότι τους χαλάνε 100-200 χιλιάρικα από donations??? Κάθε φορά που η apple κλείδώνει ένα firmware ο geohot αγοράζει σπίτι!
Δεδομένου ότι ο geohot η ο οποιοσδήποτε υποψήφιος cracker το δει όσο επιχειρηματικά το βλέπω και εγώ, θα συνεχίσει παραπέρα την επιχειριματική του σκέψη και θα αφήσει λίγο τον κοσμάκη να καταστραφεί με το restore και να παρακαλέσει για το jailbreak και μετά θα κάνει το "λειτούργημά του".
Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω ώρες δουλειάς εμπνευσμένων προγραμματιστών αλλά μην βλέπετε μόνο την μία όψη του νομίσματος.
Όπως και να έχει δηλαδή, εγώ προσωπικά προβλέπω κανέναν μήνα απουσίας jailbreak τουλάχιστον.
Ένα φιλικό hint: όταν αρχίσετε να ακούτε ότι "δεν σπάει η 3.1.3" προετοιμαστείτε για το jailbreak. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα κάνουν όλοι όσοι ανακαλύψουν κάποιο exploit, για να φανούν μετά μεγάλοι και τρανοί.
Ένα ακόμα φιλικό hint:
δεν θελω να γινω κακος με κανεναν αλλα δεν μπορω να βλεπω posts τα οποια λενε εκανα update new firmware ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ.πως γινεται να κανεις update καταλαθος δεν το καταλαβαινω.δηλαδη μονο του πατηθηκε το download and install???ζητω συγνωμη και παλι αν γινομαι κακος αλλα δεν μπορω να βλεπω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια post!!!να πω οτι μεσα απο εδω δεν ενημερωνομαστεενημερωνομαστε ρε πουστη μου...οσο δεν παιρνει...οι ανακοινωσεις βγηκαν με μεγαλα γραμματα...κανεις απο τα παιδια που εκαναν update δεν τη διαβασε
Μην δοκιμάσεις να εμπλουτίσεις το iPhone σου με κάτι από το cydia μέχρι να βγει το jailbreak (αν δεν έχεις το SHSH σου στην 3.1.2) γιατί τότε μπορεί αντί για εμπλουτισμό να καταλήξεις με την επίγνωση του τι θα πει "καταλάθος" και όλο σου το post (μαζί με τους χαρακτηρισμούς και την "έξω από τα δόντια" απελπισία σου) θα αποκτήσει άλλον έναν απηχητή.
Τελευταία επεξεργασία από: gas4metal, 05/02/2010 - 00:31