Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iPhone OS 3.1.3 released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
271 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   gas4metal

gas4metal

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2010 - 00:29

Δεν πρόκειται να "κάψουν" exploit για την 3.1.3
Θα περιμένουν την 3.2 ή την 4

Ε μην διαβάζω τέτοια σας παρακαλώ. Δεν κάνουν μεγαλύτερο λειτούργημα από ότι ο πιο ακριβωπληρωμένος γιατρός του κόσμου!. Νομίζετε ότι τους χαλάνε 100-200 χιλιάρικα από donations?????? Κάθε φορά που η apple κλείδώνει ένα firmware ο geohot αγοράζει σπίτι!

Δεδομένου ότι ο geohot η ο οποιοσδήποτε υποψήφιος cracker το δει όσο επιχειρηματικά το βλέπω και εγώ, θα συνεχίσει παραπέρα την επιχειριματική του σκέψη και θα αφήσει λίγο τον κοσμάκη να καταστραφεί με το restore και να παρακαλέσει για το jailbreak και μετά θα κάνει το "λειτούργημά του".

Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω ώρες δουλειάς εμπνευσμένων προγραμματιστών αλλά μην βλέπετε μόνο την μία όψη του νομίσματος.

Όπως και να έχει δηλαδή, εγώ προσωπικά προβλέπω κανέναν μήνα απουσίας jailbreak τουλάχιστον.

Ένα φιλικό hint: όταν αρχίσετε να ακούτε ότι "δεν σπάει η 3.1.3" προετοιμαστείτε για το jailbreak. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα κάνουν όλοι όσοι ανακαλύψουν κάποιο exploit, για να φανούν μετά μεγάλοι και τρανοί.

Ένα ακόμα φιλικό hint:

δεν θελω να γινω κακος με κανεναν αλλα δεν μπορω να βλεπω posts τα οποια λενε εκανα update new firmware ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ.πως γινεται να κανεις update καταλαθος δεν το καταλαβαινω.δηλαδη μονο του πατηθηκε το download and install???ζητω συγνωμη και παλι αν γινομαι κακος αλλα δεν μπορω να βλεπω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια post!!!να πω οτι μεσα απο εδω δεν ενημερωνομαστε???ενημερωνομαστε ρε πουστη μου...οσο δεν παιρνει...οι ανακοινωσεις βγηκαν με μεγαλα γραμματα...κανεις απο τα παιδια που εκαναν update δεν τη διαβασε???

Μην δοκιμάσεις να εμπλουτίσεις το iPhone σου με κάτι από το cydia μέχρι να βγει το jailbreak (αν δεν έχεις το SHSH σου στην 3.1.2) γιατί τότε μπορεί αντί για εμπλουτισμό να καταλήξεις με την επίγνωση του τι θα πει "καταλάθος" και όλο σου το post (μαζί με τους χαρακτηρισμούς και την "έξω από τα δόντια" απελπισία σου) θα αποκτήσει άλλον έναν απηχητή.

Τελευταία επεξεργασία από: gas4metal, 05/02/2010 - 00:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/02/2010 - 01:18

προσωπικά δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία του, στηρίζουμε jailbreak σιωπηλά αλλά διαρκώς κυκλοφορούμε firmwares ή επεμβαίνουμε στο hardware με σκοπό να κλείσουμε τρύπες και να το σφραγίσουμε χειρότερα από πριν. με πια λογική δηλαδή στηρίζει η apple το jb έτσι ; συνωμοσίες μπορούμε να φτιάχνουμε όλη μέρα, και στο φεγγάρι λένε ότι δεν πατήσαμε ποτέ, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει μια αμφιβολία από πίσω, ισχύει η αμφιβολία.

Υπάρχουν συμβόλαιά εταιρειών ότι το τηλέφωνο θα είναι κλειδωμένο στον τάδε πάροχο κινητής τηλεφωνίας λογικό είναι να προσπαθούν να το τηρήσουν γιαυτό και βλέπουμε ότι σε κάθε update κλειδώνουν "όλα" το όλα σε εισαγωγικά διότι αφήνουν παραθυράκια για ξεκλείδωμα έτσι όλοι αγοράζουμε iphone που συμφέρει και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και στην apple.

#153   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 05/02/2010 - 01:26

Ε μην διαβάζω τέτοια σας παρακαλώ. Δεν κάνουν μεγαλύτερο λειτούργημα από ότι ο πιο ακριβωπληρωμένος γιατρός του κόσμου!. Νομίζετε ότι τους χαλάνε 100-200 χιλιάρικα από donations?????? Κάθε φορά που η apple κλείδώνει ένα firmware ο geohot αγοράζει σπίτι!

Δεδομένου ότι ο geohot η ο οποιοσδήποτε υποψήφιος cracker το δει όσο επιχειρηματικά το βλέπω και εγώ, θα συνεχίσει παραπέρα την επιχειριματική του σκέψη και θα αφήσει λίγο τον κοσμάκη να καταστραφεί με το restore και να παρακαλέσει για το jailbreak και μετά θα κάνει το "λειτούργημά του".

Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω ώρες δουλειάς εμπνευσμένων προγραμματιστών αλλά μην βλέπετε μόνο την μία όψη του νομίσματος.

Όπως και να έχει δηλαδή, εγώ προσωπικά προβλέπω κανέναν μήνα απουσίας jailbreak τουλάχιστον.

Ένα φιλικό hint: όταν αρχίσετε να ακούτε ότι "δεν σπάει η 3.1.3" προετοιμαστείτε για το jailbreak. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα κάνουν όλοι όσοι ανακαλύψουν κάποιο exploit, για να φανούν μετά μεγάλοι και τρανοί.

Ένα ακόμα φιλικό hint:

Μην δοκιμάσεις να εμπλουτίσεις το iPhone σου με κάτι από το cydia μέχρι να βγει το jailbreak (αν δεν έχεις το SHSH σου στην 3.1.2) γιατί τότε μπορεί αντί για εμπλουτισμό να καταλήξεις με την επίγνωση του τι θα πει "καταλάθος" και όλο σου το post (μαζί με τους χαρακτηρισμούς και την "έξω από τα δόντια" απελπισία σου) θα αποκτήσει άλλον έναν απηχητή.

εχω εξασφαλισει εδω και καιρο SHSH για την 3.1.2 και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να τρεξω να αναβαθμισω χωρις να ειμαι σιγουρος για την επομενη κινηση μου.ωραια η απαντηση σου(ειλικρινα μιλαω και φιλικα).και να πω την μαυρη μου αληθεια εχω κουραστει ολο αυτον τον καιρο που εχω το iPhone(περιπου χρονο) να ασχολουμαι καθε μερα με αυτο και να φυλαω τον κωλο μου να μην κανω το ενα η να κανω το αλλο μηπως παθει τιποτα και ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι να αποσυρθω απο αυτο.κατα τ'αλλα το κινητο ειναι σουπερ αλλα οταν ειναι jb και μονο.προσωπικη αποψη.

#154   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2010 - 09:21

Ιδού η απάντησή σου...
Συνημμένο αρχείο  ScreenShot001.jpg   25,42KB   7 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 05/02/2010 - 09:23

#155   1gamatotigraki

1gamatotigraki

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/02/2010 - 11:28

Καλημερα...σημερα διαβασα οτι η 3.1.3 μπορει να γινει Unlock & jailbreak σε 3gs αρκει να εχει την παλια bootrom, θα το δοκιμασω αργοτερα..

#156   1gamatotigraki

1gamatotigraki

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2010 - 12:15

Ξεχασα να πω, οτι το διαβασα στο redmondpie, Που αναφερει οτι γινεται με το "sn0wbreeze 3.1.3-V1.3-iPhones.exe"

#157   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2010 - 12:58

Συνημμένο αρχείο  ScreenShot002.jpg   22,26KB   10 λήψεις

#158   kostastnt

kostastnt

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2010 - 20:58

Για τα λεφτά που λέτε ότι βγάζουν εμάς δεν μας αφορά... Καλά κάνουν... Εγώ πήρα το iPhone γιατί γινόταν jb... Και έστειλα στον geohot ένα 15άρι να πιεί ένα καφέ το παλικάρι... Αυτός με βοήθησε πρώτος να κάνω την δουλειά μου και εγώ του το ανταπέδωσα :)

Επίσης όταν έχεις ένα OS με περίπου 130.000-150.000 γραμμές κώδικα (κάπου τόσο το εκτιμάνε) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση αυτός ο κώδικας να είναι αλάνθαστος :)

Το jb θα βγει κάποια στιγμή... Ας βγει και το καλοκαίρι με την 4.0... Η 3.1.3 δεν έχει τίποτα απολύτως που να το θεωρείς σημαντικό ώστε να καεί exploit...

Τελευταία επεξεργασία από: kostastnt, 05/02/2010 - 20:59

#159   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/02/2010 - 01:35

παιδια ΜΗΝ αναβαθμισετε στην 3.1.3 διαβασα σε πολλα φορα οτι τα ποσοστα της μπαταριας εχουν τρελαθει σε παρα πολλους χρηστες.... ελπιζω να "εσωσα" καποιους !

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 06/02/2010 - 01:36

#160   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 06/02/2010 - 03:01

To επιβεβαιώνω...
Το έχω αναφέρει εδώ και μέρες
http://www.iphonehel...βλημα-με-os313/

#161   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 13:25

back up στο cydia εννοει οτι κατεβασε.... αλλα φιλε μου Madnick τι να το κανεις αν θες να κανει back up αυτα που κατεβασες απο το cydia αν δεν μπορεις να κανεις jailbreak ισως και ποτε και να μην ξανα επιστρεψεις ποτε στην 3.1.2?για μενα οποιος βιαζετε σκονταφτει...περιμενε μην βιαζεσαι ακομα

Σωστός!!!!!!!!!! +1!!

#162   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 13:59

Το blacklist είναι όντως ένα θέμα

Για την αναφορά μπορείς να βάλεις 2 σύμβολα πριν το μήνυμα ανάλογα τον provider και έρχεται. Για τους 160 χαρακτήρες μπορείς να στέλνεις σε greeklish ( :excl: ) αν δεν έχεις πρόβλημα.

Τώρα τα υπόλοιπα είναι και αυτά ένα θεματάκι αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος.

Φραγή από τον πάροχο σε συγκεκριμένα νούμερα δεν παίζει?

Τι σύμβολα πρέπει να βάλω εγώ που έχω cosmote παράδειγμα????

#163   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:02

Αν έχεις σώσει το SHSH στον server του Saurik για το 3.1.2, τότε λογικά μπορείς να κάνεις restore σε αυτήν. Γιατί δεν δοκιμάζεις? Δεν έχεις να χάσεις & τίποτε πια...

Αυτό ειναι για 3g ή και για 3gs και τι ακριβώς είναι ο Saurik, εάν βέβαια έχεις σώσει το SHSH της 3.1.2 στον server του...???????

#164   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:04

Το blacklist είναι όντως ένα θέμα

Για την αναφορά μπορείς να βάλεις 2 σύμβολα πριν το μήνυμα ανάλογα τον provider και έρχεται. Για τους 160 χαρακτήρες μπορείς να στέλνεις σε greeklish ( :excl: ) αν δεν έχεις πρόβλημα.

Τώρα τα υπόλοιπα είναι και αυτά ένα θεματάκι αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος.

Φραγή από τον πάροχο σε συγκεκριμένα νούμερα δεν παίζει?

Τι είναι το blacklist???

#165   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:07

http://www.iblacklis...klist/index.php αυτό

Ad

Ad