Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iPhone OS 3.1.3 released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
271 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:08

Δεν πρόκειται να "κάψουν" exploit για την 3.1.3
Θα περιμένουν την 3.2 ή την 4

Τι ενοείς να κάψουν exploit???????

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι καινούριος και προσπαθώ να καταλάβω!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:10

εγώ πάλι δεν είμαι τόσο αισιόδοξος γιατί θεωρώ ότι δεν έχει λογική μια τέτοια καθυστέρηση. πείτε ότι η apple κυκλοφορεί αύριο κιόλας την 4, τα μεγάλα μυαλά (geohot και dev-team) θεωρούν κατάλληλη την στιγμή και κυκλοφορούν untethered jailbreak ή έστω tethered, πάνω στα exploits που έχουν ανακαλύψει και στην 3.2 και στην 4 κτλ.. γιατί η apple στην συνέχεια να μην βγάλει νέο update 4.1, 3.3 ή ότι ναναι τέλος πάντων που τα διορθώνει όλα, τα κλειδώνει και σου πετάει και ένα σοβαρό νέο χαρακτηριστικό για να σε κάνει να το περάσεις (πες multitask). πάλι στα ίδια ερχόμαστε.. οπότε απλά αποδεχθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω και αρχίστε να μπαίνετε στην φάση του iphone non jailbreaked (εγώ πάντως το καθυστερώ όσο μπορώ :P )

untethered jailbreak είναι αυτό που δεν χρειάζετε να βάλεις στο pc σου ξανά το 3gs σωστά?????? Το tethered όμως τί είναι?????

#168   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:11

Το exploit είναι το κενό "ασφάλειας" οπου μας επιτρέπει με την χρήση του ανάλογου software την διαδικασία του jailbreak.Πιο απλά είναι η "τρύπα" μέσα στο λειτουργικό σύστημα του iPhone οπού εκι πάνω "πατάει" το jailbreak.

ezgif_com_crop_2.gif

#169   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:12

τα ίδια ακούμε συνέχεια ότι η apple κλείδωσε το iphone και δεν σπάει με τίποτα και μετά απο Χ ημέρες τσουπ πάρε το jailbreak

είσαι σίγουρος ότι η Apple δεν θέλει το jailbreak;;;; Πόσα χρήματα θα έχανε από πωλήσεις αν το τηλέφωνο παρέμενε κλειδωμένο;

Εσύ θα το αγόραζες;;;;; Εγώ πάντως όχι...

Το iPhone είναι μια συσκευή που αν το αφήσεις "κλειδωμένο" εκμεταλλεύεται ούτε το 50% από αυτά που μπορεί να προσφέρει..

Όλες οι ελλείψεις που έχει το λειτουργικό του (multitasking etc) καλύπτονται από 3rd part εφαρμογές...

Τελεία και παύλα, iPhone χωρίς jailbreak είναι ένα μαύρο πράγμα με δύο κουμπιά :P

Ούτε εγώ θα το αγόραζα!!!!!Τελεία και παύλα, iPhone χωρίς jailbreak είναι ένα μαύρο πράγμα με δύο κουμπιά !!!!!! Σωστός +1!!

#170   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:13

tethered για ανοιξει το iphone (καθε φορα που rebootarei η μενεις απο μπαταρια ) σου βγαζει να κανεις dfu και restore αλλα αν ξανατρεξεις το blackra1 το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα χωρις προβλημα n αυτη η διαδικασια ονομαζεται tethered

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 06/02/2010 - 14:14

#171   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:13

καπου διαβασα πως ο geohot θεωρει ευκολο να κανει jailbreak στην 3.1.3 απλα πιστευει πως θα ωφελησει μονο αυτους που εκαναν upgrade γι αυτο δεν το κανει :P

#172   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:15

Unlock iPhone 3.1.3 3G, 3GS with ultrasn0w
http://www.technobuz...with-ultrasn0w/

#173   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:15

Ε μην διαβάζω τέτοια σας παρακαλώ. Δεν κάνουν μεγαλύτερο λειτούργημα από ότι ο πιο ακριβωπληρωμένος γιατρός του κόσμου!. Νομίζετε ότι τους χαλάνε 100-200 χιλιάρικα από donations?????? Κάθε φορά που η apple κλείδώνει ένα firmware ο geohot αγοράζει σπίτι!

Δεδομένου ότι ο geohot η ο οποιοσδήποτε υποψήφιος cracker το δει όσο επιχειρηματικά το βλέπω και εγώ, θα συνεχίσει παραπέρα την επιχειριματική του σκέψη και θα αφήσει λίγο τον κοσμάκη να καταστραφεί με το restore και να παρακαλέσει για το jailbreak και μετά θα κάνει το "λειτούργημά του".

Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω ώρες δουλειάς εμπνευσμένων προγραμματιστών αλλά μην βλέπετε μόνο την μία όψη του νομίσματος.

Όπως και να έχει δηλαδή, εγώ προσωπικά προβλέπω κανέναν μήνα απουσίας jailbreak τουλάχιστον.

Ένα φιλικό hint: όταν αρχίσετε να ακούτε ότι "δεν σπάει η 3.1.3" προετοιμαστείτε για το jailbreak. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα κάνουν όλοι όσοι ανακαλύψουν κάποιο exploit, για να φανούν μετά μεγάλοι και τρανοί.

Ένα ακόμα φιλικό hint:

Μην δοκιμάσεις να εμπλουτίσεις το iPhone σου με κάτι από το cydia μέχρι να βγει το jailbreak (αν δεν έχεις το SHSH σου στην 3.1.2) γιατί τότε μπορεί αντί για εμπλουτισμό να καταλήξεις με την επίγνωση του τι θα πει "καταλάθος" και όλο σου το post (μαζί με τους χαρακτηρισμούς και την "έξω από τα δόντια" απελπισία σου) θα αποκτήσει άλλον έναν απηχητή.

Τι είναι τα donations????

#174   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:18

Οι δωρεές που κάνουμε ''εμείς'' :rolleyes:

#175   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:18

Τι είναι τα donations????

εκ του donate δηλαδη δωρεες γιατι οτι αλλο θες στειλε μου pm βγαινει εκτος θεματος η συζητηση

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 06/02/2010 - 14:19

#176   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:21

thanks για όλες τις απαντήσεις και σόρρυ για το offtopic!!! Οκ ότι θέλω θα σου στέλνω pm!!!!!!!

#177   pabou13

pabou13

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:21

Google is your friend..

#178   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:38

Τι σύμβολα πρέπει να βάλω εγώ που έχω cosmote παράδειγμα????

Vodafone *#
Wind *0#
Cosmote *0#

#179   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:53

Unlock iPhone 3.1.3 3G, 3GS with ultrasn0w
http://www.technobuz...with-ultrasn0w/

το δοκίμασε κανεις???

όντως κάνει δουλεια;

#180   SofoklisMP

SofoklisMP

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/02/2010 - 15:00

Καλησπερα παιδια καθως ειμαι καινουργιος στο θεμα jailbrake θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω 3GS σε version 3.1.3 αυτη τη στιγμη, επειδη εκανα update καταλαθος απο την 3.1.2 version στην οποια ειχα κανει jailbrake me blacra1n. Η ερωτηση ειναι η εξης, βρηκα αυτη τη σελιδα http://www.felixbrun.../iPod/firmware/ απο την οποια μπορω να κατεβασω την version 3.1.2 και να κανω downgrade, να το κανω η μηπως ειναι καποια μπαρουφα και δημιουργηθει προβλημα στο κινητο ???

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3