Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Homekit & σενάρια αυτοματισμού

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
602 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.477 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/05/2024 - 21:40

Το εχω συνδεσει με τις μπαταριες αρχικα για να δω τις επιδοσεις -εχω ομως και την υποδομη για να συνδεθει με το ρευμα.

So far, όλα τελεια, δεν εχω δει δραματικη πτωση. Όλα μια χαρα. 

Γενικά το app της Aqara είναι πολύ καλό. Έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα, και έχω και την G2H pro αλλά και την Ε1 κάμερα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Το σύνδεσες με ρεύμα ή μόνο με τις μπαταρίες; Αν το έκανες με τις μπαταρίες, θέλω να μας πεις εντυπώσεις με την διάρκεια. Είχα διαβάσει σχόλια για το όταν συνδέεται με το Homekit πως πέφτει κατακόρυφα η διάρκεια τους.

#602   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 28/05/2024 - 21:42

Α οκ, γιατί εγώ δεν είχα και εγκατάσταση και θα έπρεπε να τραβάω και νέα καλώδια αν χρειαζόταν. Έβγαλες το παλιό κουδούνι και έβαλες αυτό στη θέση του;

#603   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.477 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/05/2024 - 07:57

Ναι βγαινει το παλιο και μπαινει εκει, διαφορετικα με μπαταρια μπαινει σε οποιο σημειο θελεις. Οι οδηγιες για το υψος ειναι περιπου στο 1,5 μετρο και το γενικοτερο στησιμο του κουδουνιου πανευκολο τοσο στο app όσο και στο να το βαλεις στην πορτα.

Στη δικη μου περιπτωση το κουδουνι "βλεπει" και λιγο το πατωμα οποτε λεω στους κουριερ που να αφηνουν τα δεματα για να ειναι ορατα καθε φορα που θελω να τσεκαρω οταν λειπω.

Γενικα ειναι πολυ βολικο γιατι δε "χανεις" κανενα χτυπημα του κουδουνιου. 

Το amazon το βγαζει πολυ συχνα σε flash deal και μπορει να κατεβει ακομα και στα 65-70ευρω.

Α οκ, γιατί εγώ δεν είχα και εγκατάσταση και θα έπρεπε να τραβάω και νέα καλώδια αν χρειαζόταν. Έβγαλες το παλιό κουδούνι και έβαλες αυτό στη θέση του;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες