Επειδη το class action παει συνεφο σε αυτο το thread, αντιγραφω απλως απο το safety, warranty and regulatory information leaflet του iPhone και μου λετε πιο κομματι δεν καταλαβαινετε ...
"Apple does not warrant against normal wear and tear".
Αυτο ειναι που κανεις λαθος... Η δουλεια του λειτουργικου ειναι ακριβως αυτη. Να ελεγχει και να διαχειριζεται τα διαθεσιμα hardware resources ... Σε μια mobile συσκευη εκτος απο τα κλασσικα (μνημη, storage, cores) προστιθονται και μερικα ακομη ... Κανε μια τρελλη μαντεψια ... Ναι ειναι το ρολοι χρονισμου και το power !! Και το iOS κανει την δουλεια που πρεπει να κανει . Τα διαχειριζεται ολα οπως αυτο και οι δημιουργοι του θελουν...
Εσυ τι ακριβως θελεις απο την Apple ?? Nα σου κοινοποιησει με ποιο τροπο γινεται το power management ?? Nα το αλλαξεις ?? Και μετα τι ?? Να γνωστοποιησει και πως διαχειριζεται την μνημη ? Μηπως να σου πει και πως γινεται το scheduling και πως παιρνουν processor time τα διαφορα processes ? Καλο επισης θα ηταν να δημοσιοποιηθει και ο αλγοριθμος που χρησιμοποιειται για το wear leveling στο flash storage μηπως και ριξουμε και εκει κανενα class action αν αποφανθεις οτι ο αλγοριθμος δεν ειναι καλος και σου καταστρεφει το flash γρηγορα ...
Έχω ένα acer d255 μπορείς να δείς τιμή(μισή του 6s, και 1/4 τουκάποιων άλλων apple products) όταν βγήκε και χαρακτηριστικά κ.α. Έχει Windows 7 starter(όχι iOS 10,11...εδώ και 2 μήνες μου έβγαλε μήνυμα να αλλάξω μπαταρία, προφανώς λόγω φυσιολογικής φθοράς-βλάβη σε κάποιο cell).
Δεν έσβησε, δεν με άφησε...το μέτρησα 20 φορές με Geekbench (έχει και για windows), χρονισμούς κλπ...Τρέχει ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.
Βγάλε συμπέρασμα και πές μου τί ακριβώς οφείλει να διαχειρίζεται το λειτουργικό και πώς να σε προειδοποιεί.
Καταλαβαίνω την "δυσκολία" σου, αλλά δεν είμαι εγώ υπέυθυνος.
Τό ίδιο έβγαλε για συγγενικό πρόσωπο σε Dell Laptop.
Άν τώρα οι μπαταρίες της Apple με 10 κύκλους χάνουν 1% και με 60 5% και 200 16% κλπ...να βάζει πιό ποιοτικές και τις ΓΝΗΣΙΕΣ να τις πουλάει παντού σε λογικό κόστος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Τις απατεωνιές όμως δεν τις δικαιολογώ απο ΟΠΟΥ κι άν προέρχονται όπως π.χ της Samsung (επειδή όποιος διαφωνεί και κριτικάρει την Apple εκεί τον τοποθετείτε) τους υπερχρονισμούς στα Benchmarks και σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο.
Όταν όμως η Apple το βαπτίζει "Feature" παραδεχόμενη την ενοχή της, και σου λέει θα το βάλω καθολικά σε ΟΛΑ, εκεί κι εγώ κρίνω και αποφασίζω.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 21/12/2017 - 23:23