Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Αυτός είναι ο λόγος που το παλιό σου iPhone "σέρνεται"!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
766 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   theodoroslg

theodoroslg

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 01:46

Στο καταστημα της apple της Νέας Υόρκης στην 5η λεωφόρο , μου έγινε διαγνωστικος ελενχγος σε iPhone 6s , στο οποίο είχα αλλάξει μπαταρία πέρσι τον Νοέμβριο στο document δωρεάν με το προγραμμα της αντικατάστασης της apple , η υπάλληλος μου έδειξε τα αποτελέσματα στο iPad και ειδα ότι η κουκκίδα της μπαταρίας μου ήταν σε πράσινο πλαίσιο και μου ανεφερε ότι ήταν σε καλη κατάσταση. Της είπα όμως ότι οταν μιλάω face time και τραβάω βίντεο η μπαταρία πέφτει και το κινητό σβήνει .... αυτό ηταν αρκετό και αμέσως έγινε η αλλαγη μπαταρίας με 29$ + φόρο και σε 15 λεπτά έγινε η αντικατάσταση και παρέλαβα το κινητό .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:22

Στο καταστημα της apple της Νέας Υόρκης στην 5η λεωφόρο , μου έγινε διαγνωστικος ελενχγος σε iPhone 6s , στο οποίο είχα αλλάξει μπαταρία πέρσι τον Νοέμβριο στο document δωρεάν με το προγραμμα της αντικατάστασης της apple , η υπάλληλος μου έδειξε τα αποτελέσματα στο iPad και ειδα ότι η κουκκίδα της μπαταρίας μου ήταν σε πράσινο πλαίσιο και μου ανεφερε ότι ήταν σε καλη κατάσταση. Της είπα όμως ότι οταν μιλάω face time και τραβάω βίντεο η μπαταρία πέφτει και το κινητό σβήνει .... αυτό ηταν αρκετό και αμέσως έγινε η αλλαγη μπαταρίας με 29$ + φόρο και σε 15 λεπτά έγινε η αντικατάσταση και παρέλαβα το κινητό .

Τα ίδια με την Ελλάδα ένα πράγμα δηλαδή . Τι 15 λεπτά τι 15 μέρες .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#558   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.097 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:33

Εγω παντως θα ελεγα να στειλετε ενα μαιλ σε καθε και να τις ρωτησετε εξηγοντας οτι εχετε αλλαξει οθονη αλλα η μπαταρια ειναι η αυθεντικη. Στο μαιλ η infoquest μου εγραψε ξεκαθαρα οτι μονο Βασικη προυποθεση ειναι η μπαταρια να ειναι αυθεντικη.

Αμα ειναι αξιοπιστο το imazing. Πρεπει να βαλω τη μπαταρια σε μουσειο. 1400 κυκλους και εχει ακομα 87 % της χωριτηκοτητας.

#559   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 11:54

Εγω παντως θα ελεγα να στειλετε ενα μαιλ σε καθε και να τις ρωτησετε εξηγοντας οτι εχετε αλλαξει οθονη αλλα η μπαταρια ειναι η αυθεντικη. Στο μαιλ η infoquest μου εγραψε ξεκαθαρα οτι μονο Βασικη προυποθεση ειναι η μπαταρια να ειναι αυθεντικη.
Αμα ειναι αξιοπιστο το imazing. Πρεπει να βαλω τη μπαταρια σε μουσειο. 1400 κυκλους και εχει ακομα 87 % της χωριτηκοτητας.

Μα αφού στους όρους τους λένε ρητά. Να μην έχει γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο. Το οποίο και προφανώς περιλαμβάνει οθόνη μπαταρια και οτιδηποτε μέσα από τη συσκευή. Σου λένε να μην έχει ανοιχτεί καθόλου η συσκευή.

#560   falakrospraktor000

falakrospraktor000

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/01/2018 - 12:26

Εγώ καλώ από το πρωί στην isystem και μόλις λέει ο κυριουλης έχετε καλέσει ....πέφτει η γραμμή. Ότι ναναι.

#561   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 12:27

Εγώ καλώ από το πρωί στην isystem και μόλις λέει ο κυριουλης έχετε καλέσει ....πέφτει η γραμμή. Ότι ναναι.

Πάρε idocument τοτε

#562   teo_ipsi

teo_ipsi

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 18:40

Ξέρετε αν με την αλλαγή της μπαταρίας χάνεται η αδιαβροχοποιηση?

#563   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 18:45

Ξέρετε αν με την αλλαγή της μπαταρίας χάνεται η αδιαβροχοποιηση?

Στους αυθεντικους δεν χάνεται τίποτα

#564   skous

skous

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • GameCenter:skous

Δημοσίευση 11/01/2018 - 11:49

Υπάρχει κάπου στην Αθήνα που να κάνουν την επισκευή/έλεγχο επιτόπου;

Επίσης ξέρουμε περίπου τι wear level θεωρούν ότι είναι αποδεκτό για να γίνει η αλλαγή, ή έχει και άλλες παραμέτρους;

Π.χ. εγώ είμαι στο 84% της αρχικής μπαταρίας με 460 κύκλους.

#565   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/01/2018 - 12:04

Το Wear Level που βλέπεις σε όλες τις γνωστές εφαρμογές, είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ.

Δε δούλεψε ποτέ σωστά.

Για το πρόγραμμα αντ/στασης με τα 39€ εδώ, δε χρειάζεται έλεγχος. Ζητάς απλά αντ/σταση και τέλος.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#566   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2018 - 12:10

Υπάρχει κάπου στην Αθήνα που να κάνουν την επισκευή/έλεγχο επιτόπου;

Επίσης ξέρουμε περίπου τι wear level θεωρούν ότι είναι αποδεκτό για να γίνει η αλλαγή, ή έχει και άλλες παραμέτρους;

Π.χ. εγώ είμαι στο 84% της αρχικής μπαταρίας με 460 κύκλους.

μπαταριες απο μαρτιο-απριλιο κ μετα.

ετσι εμαθα

#567   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2018 - 12:12

ωραια τα λεμε αλλα καποιος πηγε ελλαδα να την αλαλξει να μας πει, τα 7αρια που ειναι με τσιμουχακι λογω ip67 πως ανοιγουν κ αν αντικαθισταται το τσιμουχακι-φλαντζουλα λαστιχο στο σασι και στην οθονη;

καλα τα λεμε αλλα αν δεν βεβαιωθω οτι αλλαζουν και μπαινουν με ευλαβια ξανα νεα και να μην τριζει και να μην παιρνει νερα δεν προχωρω σε αλλαγη καμμια.

#568   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2018 - 13:02

ωραια τα λεμε αλλα καποιος πηγε ελλαδα να την αλαλξει να μας πει, τα 7αρια που ειναι με τσιμουχακι λογω ip67 πως ανοιγουν κ αν αντικαθισταται το τσιμουχακι-φλαντζουλα λαστιχο στο σασι και στην οθονη;

καλα τα λεμε αλλα αν δεν βεβαιωθω οτι αλλαζουν και μπαινουν με ευλαβια ξανα νεα και να μην τριζει και να μην παιρνει νερα δεν προχωρω σε αλλαγη καμμια.

Για να λένε από την apple να απευθυνθούμε στους resellers πιθανολογώ πως θα στο αντικαθιστούν και αυτό.

#569   APOSTRATOS

APOSTRATOS

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2018 - 14:39

Καλησπέρα λοιπών μίλησα με dosument τους είπα έχω 6s Plus και ενδιαφέρομαι για αλλαγή μπαταρίας και τους είπα ότι είμαι θεσσαλονικη κατευθείαν κάνανε απομακρυσμένο έλεγχο διαπίστωσαν ότι η μπαταρία χρειζη αλλαγή και τέλος μου είπαν σε 20 ημέρες θα παραλάβουν μπαταρίες και θα με ειδοποιήσουν να στείλω την συσκευή υπόψην μου είπαν ότι η συσκευή έχει 2 χρόνια και δεν έχει σημασία τι θα δείξει ο έλεγχος.Τελος το κόστος είναι στα 39€ και τα μεταφορικά έξοδα δικά μου.

#570   APOSTRATOS

APOSTRATOS

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2018 - 14:43

Επίσης με είπαν να στείλω φωτό ότι δεν έχει σπασίματα και χονδρά σημάδια το τηλεφωνώ,και έχει σημασία να μην έχει ανοιχτή από μη εξουσιοδοτημένο σέρβις της apple.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14