Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Αυτός είναι ο λόγος που το παλιό σου iPhone "σέρνεται"!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
766 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/01/2018 - 17:39

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.
Έχω ένα iPhone 6 σε iOS 10. Αν αλλάξω την μπαταρία στην Apple τότε θα παραλάβω τη συσκευή σε iOS 11 , έτσι δεν είναι;
Αυτό δεν περιεχει τον κίνδυνο να αρχίσει να σέρνεται το τηλέφωνο, το οποίο στην παρούσα φάση λειτουργεί μια χαρά;

Βεβαια θεωρητικά η πτώση απόδοσης οφείλεται στην επιβαρυμένη μπαταρία κι όχι στο λογισμικό αυτό κάθε αυτο. Ποιος τους πιστεύει όμως...

Μπορείς να τους ζητήσεις να μην αναβαθμιστεί η συσκευή σου νομίζω. Κάτι τέτοιο είχε πει ο Νίκος πιο πάνω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 14/01/2018 - 17:42

Info-Quest παντως απο 4/1 που πηγα την συσκευή 

Έχει γίνει παραγγελία του αντ/κου στον προμηθευτή και αναμένεται η παραλαβή του.

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

#588   siswhs

siswhs

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/01/2018 - 17:54

Καλημέρα και πάλι

Επειδή βρίσκεστε εκτός Αθηνών και για να μην σας στερήσουμε το κινητό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Service μας τηλεφωνικά Δευτέρα & Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-14:00 για να “περάσουμε από απόσταση” ένα διαγνωστικό στην μπαταρία του κινητού σας και να σας ενημερώσουμε για την κατάστασή της.

Μετά από αυτό θα χρειαστούμε κάποιες φωτογραφίες του κινητού σας, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχουν εξωτερικές φθορές οι οποίες δεν θα μας επιτρέψουν το άνοιγμα της συσκευής και την ολοκλήρωση της αντικατάστασης της μπαταρίας του.

Για να ισχύσει το κόστος των 39,00€ θα πρέπει η συσκευή σας να μην έχει ανοιχτεί από κάποιο μη εξουσιοδοτημένο από την Apple κέντρο service μέχρι σήμερα. Αν υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο κινητό σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Εάν όλα είναι ΟΚ, σας στέλνουμε τους λογαριασμούς της εταιρείας μας για την κατάθεση/μεταφορά του ποσού των 39,00€

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 15 περίπου ημέρες από την πληρωμή και την ενεργοποίηση της παραγγελίας της μπαταρίας σας, για να μας στείλετε το κινητό σας για την επιτόπου αντικατάστασή της.  Τα κοστολόγια των αποστολών βαρύνουν εσάς.

Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε απόδειξη ή τιμολόγιο. Στην δεύτερη περίπτωση εκτός από την διεύθυνσή σας χρειάζομαστε και τα φορολογικά σας στοιχεία ΑΦΜ, ΔΟΥ & Επάγγελμα.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σας εύχομαι μία όμορφη μέρα.

document-logo-mail.png
Apple Premium 
Service Provider
Apple Authorized Reseller

#589   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/01/2018 - 17:59

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.
Έχω ένα iPhone 6 σε iOS 10. Αν αλλάξω την μπαταρία στην Apple τότε θα παραλάβω τη συσκευή σε iOS 11 , έτσι δεν είναι;
Αυτό δεν περιεχει τον κίνδυνο να αρχίσει να σέρνεται το τηλέφωνο, το οποίο στην παρούσα φάση λειτουργεί μια χαρά;

Βεβαια θεωρητικά η πτώση απόδοσης οφείλεται στην επιβαρυμένη μπαταρία κι όχι στο λογισμικό αυτό κάθε αυτο. Ποιος τους πιστεύει όμως...

Έχε υπόψην σου πως το "Feature" της Apple προστέθηκε με τη 10.2.1.

Όπως είχα γράψει πιο πίσω, το Restore/Update με αλλαγή μπαταρίας δεν ευποχρεωτικό.

Μπορείς απλά να ζητήσεις να μη το κάνουν για τους δικούς σου λόγους.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#590   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/01/2018 - 18:00

Μπορείς να τους ζητήσεις να μην αναβαθμιστεί η συσκευή σου νομίζω. Κάτι τέτοιο είχε πει ο Νίκος πιο πάνω.

Έχεις δίκιο το είδα το ποστ που αναφέρεσαι, αν τελικώς προχωρήσω σε αντικατάσταση θα ενημερώσω σχετικά.

#591   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/01/2018 - 18:04

Έχε υπόψην σου πως το "Feature" της Apple προστέθηκε με τη 10.2.1.

Όπως είχα γράψει πιο πίσω, το Restore/Update με αλλαγή μπαταρίας δεν ευποχρεωτικό.

Μπορείς απλά να ζητήσεις να μη το κάνουν για τους δικούς σου λόγους.

Σε 10.3.2 βρίσκεται άρα το έχει το “feature”... ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

#592   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 14/01/2018 - 18:28

Εννοούσα για να σου τρέξουν τα διαγνωστικά. Δεν σου είπα να αναβαθμίσεις.

τα διαγνωστικά τρέχουν και με την 10αρα.

#593   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2018 - 19:52

Info-Quest παντως απο 4/1 που πηγα την συσκευή
Έχει γίνει παραγγελία του αντ/κου στον προμηθευτή και αναμένεται η παραλαβή του.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Όπως έγραψα δες και isystem σε μια ώρα την άλλαξαν σε εμένα.

#594   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2018 - 19:54

Καλημέρα και πάλι

Επειδή βρίσκεστε εκτός Αθηνών και για να μην σας στερήσουμε το κινητό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Service μας τηλεφωνικά Δευτέρα & Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-14:00 για να “περάσουμε από απόσταση” ένα διαγνωστικό στην μπαταρία του κινητού σας και να σας ενημερώσουμε για την κατάστασή της.

Μετά από αυτό θα χρειαστούμε κάποιες φωτογραφίες του κινητού σας, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχουν εξωτερικές φθορές οι οποίες δεν θα μας επιτρέψουν το άνοιγμα της συσκευής και την ολοκλήρωση της αντικατάστασης της μπαταρίας του.

Για να ισχύσει το κόστος των 39,00€ θα πρέπει η συσκευή σας να μην έχει ανοιχτεί από κάποιο μη εξουσιοδοτημένο από την Apple κέντρο service μέχρι σήμερα. Αν υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο κινητό σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Εάν όλα είναι ΟΚ, σας στέλνουμε τους λογαριασμούς της εταιρείας μας για την κατάθεση/μεταφορά του ποσού των 39,00€

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 15 περίπου ημέρες από την πληρωμή και την ενεργοποίηση της παραγγελίας της μπαταρίας σας, για να μας στείλετε το κινητό σας για την επιτόπου αντικατάστασή της. Τα κοστολόγια των αποστολών βαρύνουν εσάς.

Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε απόδειξη ή τιμολόγιο. Στην δεύτερη περίπτωση εκτός από την διεύθυνσή σας χρειάζομαστε και τα φορολογικά σας στοιχεία ΑΦΜ, ΔΟΥ & Επάγγελμα.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σας εύχομαι μία όμορφη μέρα.

Για στείλε ένα μαιλ και στην isystem. Εμένα μου απάντησαν αφού δεν ήξεραν ότι είμαι από Αθήνα στο τέλος της απάντησης τοις αυτό

«Εάν ο τόπος διαμονής σας είναι εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, μπορείτε να συσκευάσετε και να αποστείλετε στην παρακάτω διεύθυνση την συσκευή σας
με ACS Courier, χρέωση παραλήπτη (iSystem).
Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε όπως επισυνάψετε και ένα συνοδευτικό έγγραφο υπ’ όψη Service iSystem αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία σας
(Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, e-mail) με την σημείωση ΄Άντικατάσταση της μπαταρίας στην τιμή των € 39 τελική με ΦΠΑ''

document-logo-mail.png
Apple Premium Service Provider

Apple Authorized Reseller

#595   Donmitsos10

Donmitsos10

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:25

Μολις γυρισα απο istorm. Τους ειπα πως δεν θελω να γινει restore και μου ειπαν πως δεν γινεται γιατι δεν μπορουν να τρεξουν καποια διαγνωστικα. Τελος παντων δεν τους πιστεψα να σας πω την αληθεια αλλα επειδη εκλεινε το κινητο απτο 30% το αφησα να το κανουν... παει και το 10.2 που ειχα... παει και το jailbreak... την πατησα κυριοι...

#596   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:29

Κακώς το άφησες πρώτον στην iStorm, κακώς τους άφησες να κάνουν Restore δεύτερον.

Το Diagnostic Tools που έχουν χρειάζεται για να τρέξει 8.1 ή νεότερη.

Κοινώς σου είπαν παπάτζες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/01/2018 - 15:34

LG8ISzO.gif

#597   Donmitsos10

Donmitsos10

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:31

Το ξερω... αλλα δυστηχως ειμαι θεσσαλονικη και δεν ειχα την πολυτελεια να το αφησω καπου αλλου Νικο. Και οντως η μπαταρια ειχε θεμα. Εκλεινε σε ανυποπτο χρονο ακομα και στο 60% και δεν ανοιγε αν δεν το φορτιζες... Οποτε... την πατησα εν γνωση μου :P

#598   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:46

Μπορούσες να το στείλεις Document π.χ. εδώ Αθήνα.

Εσύ βέβαια με τα κλεισίματα εφόσον ήσουν εντός 2ετίας δε πρέπει να πληρώσεις τίποτα.

LG8ISzO.gif

#599   Donmitsos10

Donmitsos10

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:48

Ναι δεν θα πληρωσω τιποτα. Νικο ασχετο τωρα που το θυμηθηκα εχω σωσει τα shsh blobs απο ios 10.2. Εχουμε κανεναν οδηγο να το κανω downgrade μολις το παρω?

#600   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 17:13

Δυστυχώς δε μπορείς γιατί θα πας σε 11.2.2.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;