Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Αυτός είναι ο λόγος που το παλιό σου iPhone "σέρνεται"!

• Please log in to reply
766 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2018 - 14:56

Αξιζει battery replacement απο Apple, ή αγορά μπαταριούλας απο ebay ? Για iphone 6 μιλάω πάντα. Κλείνει αρικετές φορές, ειδικά αν ειναι κρύο έξω

Προφανώς αξίζει να πας στα αυθεντικά, αν σε πιάνει η νέα τιμή. Εναλλακτικά μόνο ifixit θα εμπιστευόμουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   sfakyia

sfakyia

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@sfakyia
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:sfakyia

Δημοσίευση 24/01/2018 - 14:55

Για Ηράκλειο Κρήτης, που το πάμε;

#648   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • GameCenter:eliac7

Δημοσίευση 24/01/2018 - 15:18

Το πήγα στην Document  σήμερα και μου είπανε ότι έχει panic logs (?) και έπρεπε να το αφήσω το τηλέφωνο για να το δουν και θα μου απαντήσουν την Τρίτη αν θα μπορεί τελικά να αλλαχτεί η μπαταρία ή όχι γιατί δεν τον άφηνε να μπει στο menu του τεχνικού.

UPDATE: Με πήρανε τηλέφωνο χθες και μου είπανε ότι χρειάστηκε να ξανά κάνουν restore με την αυθεντική iOS της Apple (από παπαρολογίες σε αυτή την χώρα είμαστε πρώτοι...) και ότι "διαγράφηκαν" τα panic logs και μπόρεσαν και μπήκαν στο menu του τεχνικού...whatever, προχωράει κανονικά η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας αλλά πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες για την αλλαγή της.

#649   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/01/2018 - 15:21

αλλά πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες για την αλλαγή της.

Γιατί δεν το είπαν αυτό απο την αρχή και σε πρήξανε με μ@%%^&;

Δηλαδή εν ολίγοις εξυπηρέτηση αλά Αμέρικα... :D

#650   Bill4gr

Bill4gr

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:bill4gr

Δημοσίευση 24/01/2018 - 15:38

Παιδιά για αλλαγή μπαταρίας σε 5αρι ξέρει κανείς τιμή στην document? Και το φτιάχνουν επιτόπου ή μπα;

#651   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/01/2018 - 15:41

Για Ηράκλειο Κρήτης, που το πάμε;

Στέλνεις Document, InfoQuest.

UPDATE: Με πήρανε τηλέφωνο χθες και μου είπανε ότι χρειάστηκε να ξανά κάνουν restore με την αυθεντική iOS της Apple (από παπαρολογίες σε αυτή την χώρα είμαστε πρώτοι...) και ότι "διαγράφηκαν" τα panic logs και μπόρεσαν και μπήκαν στο menu του τεχνικού...whatever, προχωράει κανονικά η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας αλλά πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες για την αλλαγή της.

Θα το ξαναπώ.. Για την αλλαγή της μπαταρίας το Restore δεν είναι υποχρεωτικό.

Μπορούσες και έπρεπε να το ζητήσεις.

Παιδιά για αλλαγή μπαταρίας σε 5αρι ξέρει κανείς τιμή στην document? Και το φτιάχνουν επιτόπου ή μπα;

Το πρόγραμμα αφορά 6 και νεότερα.

Γι το "συλλεκτικο" πάει 80€+.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/01/2018 - 15:44.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#652   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2018 - 10:41

Γιατί δεν το είπαν αυτό απο την αρχή και σε πρήξανε με μ@%%^&;
Δηλαδή εν ολίγοις εξυπηρέτηση αλά Αμέρικα... :D

Όχι, δεν μπορώ να πω, μου το είπανε εξ αρχής ότι θα κάνει 3 εβδομάδες αλλά δεν είχα θέμα. Το θέμα ήταν αυτή η παπαρια του "panic logs" και έπρεπε να σκάσω 15€ για τον έλεγχο αυτόν και αν τελικά δεν ήταν τίποτα δίνω την διαφορά από τα 39€ και είμαστε κομπλέ αλλιώς θα έπρεπε να σκάσω όσο θα έκανε μια μπαταρία εκτός του προγράμματος. Ωστόσο, τους κλαφτηκα και ξαφνικά από 3 εβδομάδες έγινε την ερχόμενη Τρίτη. Ελλάς το μεγαλείο σου.

#653   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 25/01/2018 - 10:53

Επιτόπου, ναι .

Άλλαξα στο 6s της γυναίκας μου, έλεγχος και αλλαγή 20 λεπτά όλα μαζί.

Είχε 87% ισχύ η μπαταρία, με 400 κύκλους φόρτισης.

Αλλαγμένη ήδη μια φορά στο πρόγραμμα ανάκλησης του 2016, για να μην ξεχνιόμαστε..

#654   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2018 - 11:09

Θα το ξαναπώ.. Για την αλλαγή της μπαταρίας το Restore δεν είναι υποχρεωτικό.

Ήμουν σε JB και θα δινόταν σε άλλο άτομο της οικογενείας οπότε όταν τους το είχα πάει εγώ το είχα κάνει ήδη restore. Το θέμα είναι ότι "χρειάστηκε" να το ξανά κάνουν restore με το >αυθεντικό< iOS της Apple. Εκεί έβαλα τα γέλια :lol: :lol:

#655   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2018 - 12:18

Της σιστερ το κινητό έχει 80% χωρητικότητα σύμφωνα με το coconat στο mac. Το πάω για αλλαγή μπαταρίας φέτος ή οχι; Φοβάμαι λιγάκι την istorm

#656   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2018 - 12:27

Φοβάμαι λιγάκι την istorm

Καλησπέρα. Επανέρχομαι στο θέμα! Μόλις πήρα πάλι πίσω το κινητό μου από την istorm. Το κινητό μέχρι στιγμής δουλεύει αψεγάδιαστα του έκανα καθαρή εγκατάσταση λογισμικού και πάει τρένο . Στο istorm ήταν κατηγορηματικοί δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην συσκευή αν και δεν είχαν ξηλώσει το full cover tempered. Τελικά ξήλωσα απλά το full cover tempered glass Επειδή όλα σου αγόρασα ήταν για 7αρια και ήταν από seven ακόμα και το καινούργιο από Amazon και με συμβατότητα και για 7/8. Πέρασα το γυαλί από το iStorm με το μηχάνημα και μέχρι στιγμής κανένα μα καν´ενα πρόβλημα. Δεν έκλεισε η οθόνη καθ´λου.

LG8ISzO.gif

#657   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2018 - 12:31

Φοβάμαι λιγάκι την istorm

Καλησπέρα. Επανέρχομαι στο θέμα! Μόλις πήρα πάλι πίσω το κινητό μου από την istorm. Το κινητό μέχρι στιγμής δουλεύει αψεγάδιαστα του έκανα καθαρή εγκατάσταση λογισμικού και πάει τρένο . Στο istorm ήταν κατηγορηματικοί δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην συσκευή αν και δεν είχαν ξηλώσει το full cover tempered. Τελικά ξήλωσα απλά το full cover tempered glass Επειδή όλα σου αγόρασα ήταν για 7αρια και ήταν από seven ακόμα και το καινούργιο από Amazon και με συμβατότητα και για 7/8. Πέρασα το γυαλί από το iStorm με το μηχάνημα και μέχρι στιγμής κανένα μα καν´ενα πρόβλημα. Δεν έκλεισε η οθόνη καθ´λου.

Έχω διαβάσει αντικρουόμενα σχόλια γ αυτό φοβάμαι. Το δικό μου το 8αρη το πήρα οκ εκτός από μερικές δαχτυλιές στο πίσω τζάμι. Για το άνοιγμα λίγο φοβάμαι και επειδή είναι της σιστερ

#658   studiov

studiov

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/01/2018 - 16:28

Ξεχαστε την ευκολη αντικατασταση πηγα σημερα και μου ειπαν οτι πρεπει να το ΑΦΗΣΩ   παρακαλω το τηλεφωνο 2-2.5 μηνες γιατι εχει πολυ μεγαλη προσελευση αφενος και  αφετερου καταλαβα οτι δεν γινεται ελλαδα η αντικατασταση αλλα εξωτερικο ,γιαυτο και ο λογος να αφησω δυο μηνες το τηλ μου.

Μεγαλη γελοιοτητα , προτιμω να την πληρωσω παραπανω ρωτησα ,αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση . 

Και ολα αυτα απο επισημο καταστημα apple.

#659   pats

pats

iPH Contributor

• 1,566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 29/01/2018 - 21:37

Ξεχαστε την ευκολη αντικατασταση πηγα σημερα και μου ειπαν οτι πρεπει να το ΑΦΗΣΩ παρακαλω το τηλεφωνο 2-2.5 μηνες γιατι εχει πολυ μεγαλη προσελευση αφενος και αφετερου καταλαβα οτι δεν γινεται ελλαδα η αντικατασταση αλλα εξωτερικο ,γιαυτο και ο λογος να αφησω δυο μηνες το τηλ μου.
Μεγαλη γελοιοτητα , προτιμω να την πληρωσω παραπανω ρωτησα ,αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση .
Και ολα αυτα απο επισημο καταστημα apple.

που βρήκες επίσημο apple κατάστημα;και ποιο είναι αυτό που ζητάει 2 μήνες το κινητό σου για επισκευή;

#660   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 22:51

U.S. Probes Apple Over Updates That Slow Older iPhones

The U.S. Department of Justice and the Securities and Exchange Commission are investigating whether Apple Inc. violated securities laws concerning its disclosures about a software update that slowed older iPhone models, according to people familiar with the matter.

The government has requested information from the company, according to the people, who asked not to be named because the probe is private. The inquiry is in early stages, they cautioned, and it’s too soon to conclude any enforcement will follow. Investigators are looking into public statements made by Apple on the situation, they added.

While the slowdown has frustrated consumers, U.S. investigators are concerned that the company may have misled investors about the performance of older phones.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;