...
Δεν έχω τί να πώ...για ευνόητους λόγους δεν θα πώ τίποτε. Άς πέι κάποιος άλλος φίλος σου επειδή απο μένα δεν κατάλαβες.
Καλές γιορτές.
https://www.elsevier...8-0-7506-7958-9
Καλο διαβασμα !!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:11
...
Δεν έχω τί να πώ...για ευνόητους λόγους δεν θα πώ τίποτε. Άς πέι κάποιος άλλος φίλος σου επειδή απο μένα δεν κατάλαβες.
Καλές γιορτές.
https://www.elsevier...8-0-7506-7958-9
Καλο διαβασμα !!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:16
Μήπως αρκετά άσχετο με αυτό που συζητάμε;
Power Management έχουν όλοι, σε όλα τα λειτουργικά...
Πτώση χρονισμών λόγω φθοράς μπαταρίας...ΚΑΝΕΝΑΣ.
Πρίν διαβάσεις κάτι θα πρέπει να κατανοήσεις κάτι άλλο.
Η επιλογή π.χ "Χαμηλής Ισχύος" έστω και καθυστερημένα στο iOS είναι νόμιμη, όπως και σε όλα τα άλλα λειτουργικά.
Αυτό που συζητάμε...ΟΧΙ.
Καλό βράδυ, και όταν καταλάβεις τί σχολιάζεται τα ξαναλέμε.
Άν δεν κατάλαβες με το παράδειγμα της acer, Dell και το τελευταίο με το Hexa & Dual δεν θα καταλάβεις ποτέ.
Γιαυτό ειλικρινά θα σου απαντήσω μόνο όταν καταλάβεις.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 00:19
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:19
Μήπως αρκετά άσχετο με αυτό που συζητάμε;
Power Management έχουν όλοι, σε όλα τα λειτουργικά...
Πτώση χρονισμών λόγω φθοράς μπαταρίας...ΚΑΝΕΝΑΣ.
Πρίν διαβάσεις κάτι θα πρέπει να κατανοήσεις κάτι άλλο.
Η επιλογή π.χ "Χαμηλής Ισχύος" έστω και καθυστερημένα στο iOS είναι νόμιμη, όπως και σε όλα τα άλλα λειτουργικά.
Αυτό που συζητάμε...ΟΧΙ.
Καλό βράδυ, και όταν καταλάβεις τί σχολιάζεται τα ξαναλέμε.
Ποιο νομο ακριβως παραβιαζει ??
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:21
Ποιο νομο ακριβως παραβιαζει ??
Διάβασε προηγούμενα σχόλια.
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:24
Διάβασε προηγούμενα σχόλια.
Τα διαβασα... Ρωταω επειδη θα ρωτησει και ο δικαστης στο class action που λεγαμε ...
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:28
Τα διαβασα... Ρωταω επειδη θα ρωτησει και ο δικαστης στο class action που λεγαμε ...
Και ο Δικηγόρος θα σου πεί όλα τα προηγούμενα για να αποδείξει παράλειψη-έλλειψη προειδοποίησης(Dell,Acer που λέγαμε) και εξαπάτηση των καταναλωτών απο την πλευρά της Apple.
Επειδή ο Δικαστής θα έχει καταλάβει τί θίγεται ενώ εσύ όχι...θα το προχωρήσει μέχρι τελικής αποφάσεως όταν άλλοι βγάλανε ήδη αθωωτικά για την Apple, επειδή είναι η αγαπημένη εταιρεία τους, ΟΤΙ και να κάνει.
Άν εσύ δέχεσαι να πάρεις κινητό με Hexa Core στα 2,39Ghz και μετά να σου βγεί Dual Core στα 1Ghz...ειλικρινά...καλή συνέχεια.
Του χρόνου με Single Core και με τις ευλογίες μου.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 00:30
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:33
Και ο Δικηγόρος θα σου πεί όλα τα προηγούμενα για να αποδείξει παράλειψη-έλλειψη προειδοποίησης(Dell,Acer που λέγαμε) και εξαπάτηση των καταναλωτών απο την πλευρά της Apple.
Επειδή ο Δικαστής θα έχει καταλάβει τί θίγεται ενώ εσύ όχι...θα το προχωρήσει μέχρι τελικής αποφάσεως όταν άλλοι βγάλανε ήδη αθωωτικά για την Apple, επειδή είναι η αγαπημένη εταιρεία τους, ΟΤΙ και να κάνει.
Άν εσύ δέχεσαι να πάρεις κινητό με Hexa Core στα 2,39Ghz και μετά να σου βγεί Dual Core στα 1Ghz...ειλικρινά...καλή συνέχεια.
Του χρόνου με Single Core και με τις ευλογίες μου.
Πως εξαπατηθηκες ακριβως ?? To πειστηριο Α (CPUDasher) το ειδα ... Δειξε μου που σου εταξε η Apple οτι ο επεξεργαστης σου θα τρεχει στα 1848MHz ...
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:36
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:41
Εγώ έχω μια απορία, όταν αποφάσιζε να το κάνει η Apple με αφορμή αρχικά τα προβλήματα των μπαταριών των 6αριών (που μου έκανε τρομερή εντύπωση να λύνει random shutdowns με software update) πίστευε ότι δε θα το έβρισκαν πως το έκανε? Εδώ έψαχναν να δούνε αν είναι κέντρα τις ένα τα pixels των εικονιδιων στις νέες εκδόσεις iOs, αυτό δε θα έψαχναν? Και εγώ ανήκω στην κατηγορία ότι ψήνεται Class Action Suit.
Sent from my iPad using Tapatalk
Προφανώς και ήξερε οτι κάποια στιγμή θα το καταλάβουν αφού όπως είπες πρόβλημα στο hw με software που το συνηθίζει, θα εγείρε υποψίες.
Αλλά όπως βλέπεις το feature answer το είχε "έτοιμο"...πόσοι όμως πέσανε στην παγίδα και πόσο το κέρδος; Όχι οτι όντως η πρώτη σειρά μπαταριών δεν είχε πρόβλημα, αλλά το θέμα συνέχισε πάλι έτσι. Άρα; Κάτι άλλο συμβαίνει...
Τρέξε τώρα να δώσεις σε άτομο να καταλάβει οτι όταν δίνεις συσκευή με 2,39Ghz cpu οφείλει αυτή σε πλήρη φόρτο να τρέχει τόσο...και όχι λόγω μπαταρίας στα 1Ghz ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Βαριέμαι ταμάλα...
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 00:44
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:43
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 22/12/2017 - 00:45
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:44
Προφανώς και ήξερε οτι κάποια στιγμή θα το καταλάβουν αφού όπως είπες πρόβλημα στο hw με software που το συνηθίζει, θα εγείρε υποψίες.
Αλλά όπως βλέπεις το feature answer το είχε "έτοιμο"...πόσοι όμως πέσανε στην παγίδα και πόσο το κέρδος;
Τρέξε τώρα να δώσεις σε άτομο να καταλάβει οτι όταν δίνεις συσκευή με 2,39Ghz cpu οφείλει αυτή σε πλήρη φόρτο να τρέχει τόσο...και όχι λόγω μπαταρίας στα 1Ghz.
Βαριέμαι ταμάλα...
Δειξε μου αυτο το νουμερο στα specs της Apple ... Ξερεις, αυτα που διαβαζεις για να δεις τι αγοραζεις ...
Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:12
Δειξε μου αυτο το νουμερο στα specs της Apple ... Ξερεις, αυτα που διαβαζεις για να δεις τι αγοραζεις ...
Σε κανέναν δεν γράφει χρονισμό επεξεργαστή (samsung,Xiaomi κ.α).
Με την ίδια λογική η Apple θα μηνύσει όλα τα sites και το wikipedia επειδή συγκαταλέγουν τους χρονισμούς των επεξεργαστών της...τότε γιατί χρησιμοποιεί και επικαλείται Geekbench για τις απολογίες της των κατηγοριών της; Επειδή προσπαθεί να χτίσει την απολογία της!
https://en.wikipedia.../wiki/Apple_A11
https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A5
Άν αυτά ήταν ψέματα τότε δεν θα γραφόταν καθόλου.
Δηλαδή εσύ άν τρέχει το X σου στα 200Mhz και σου τον πασάρει για Α11 bionics θα το δεχτείς; Φυσικά όπως το βλέπω...
Το ερώτημα σου δεν τεκμηριώνει την απόδοση της συσκευής αρχικά και μετά στην πάροδο.
Σου λέει εγώ έχω τον Α11 που κάνει αυτό και αυτό...πώς το κάνει αυτό; Φυσικά με τις δυνατότητες του που έχει ΕΚ κατασκευής(σχεδιασμός-κατασκευή).
Το να λές οτι το Χ έχει έναν Α11 με δυνατότητες Α5 είναι απάτη.
Αυτά είναι νομικα ζητήματα που αποδεικνύονται στα δικαστήρια.
Και το σπίτι σου στέκεται όρθιο π.χ λόγω μπετόν C25/30 αλλά όταν το αγοράζεις απο τον εργολάβο δεν σου το λέει στα συμβόλαια.
Το μπετόν χάνει τις ιδιοτητές του; Άν πέσει το κτίριο και πάει δοκίμιο στο εργαστήριο με αντοχή C12/20 θα μπεί φυλακή κάποιος;
Δεν είναι τόσο απλά όπως τα βλέπεις.
Υπάρχουν εργαλεία σε όλες τις υποθέσεις...
Και ΑΝ μη τί άλλο η παραδοχή της Apple σε αφήνει πίσω. Ναί, ισχύει σου λέει...αλλά...το αλλά εξετάζεται και το γιατί και το κατα πόσο είναι σωστό και ηθικό-νόμιμο.
Δεν αρνείται οτι η συσκευή έτρεχε γρηγορότερα και τώρα πολύ χαμηλότερα.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 01:19
Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:22
Με την ίδια λογική η Apple θα μηνύσει όλα τα sites και το wikipedia επειδή συγκαταλέγουν τους χρονισμούς των επεξεργαστών της...τότε γιατί χρησιμοποιεί και επικαλείται Geekbench για τις απολογίες της των κατηγοριών της; Επειδή προσπαθεί να χτίσει την απολογία της!
Δηλαδή εσύ άν τρέχει το X σου στα 200Mhz και σου τον πασάρει για Α11 bionics θα το δεχτείς; Φυσικά όπως το βλέπω...
Το ερώτημα σου δεν τεκμηριώνει την απόδοση της συσκευής αρχικά και μετά στην πάροδο.
Σου λέει εγώ έχω τον Α11 που κάνει αυτό και αυτό...πώς το κάνει αυτό; Φυσικά με τις δυνατότητες του που έχει ΕΚ κατασκευής.
Τρικυμια εν κρανιω !!
δυο ερωτησεις μονο :
1. Απο που "πιανονται τα εξυπνα πουλια" κατα την λαικη θυμοσοφια ??
2. Σε τι πρεπει να συμφωνησεις πριν κανεις update το iOS ??
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 22/12/2017 - 01:22
Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:29
Τρικυμια εν κρανιω !!
Όταν θα πέσουν οι μηνύσεις και οι ανάλογες αποζημιώσεις έλα να μου μιλήσεις για τρικυμίες και καράβια.
δυο ερωτησεις μονο :
1. Απο που "πιανονται τα εξυπνα πουλια" κατα την λαικη θυμοσοφια ??
2. Σε τι πρεπει να συμφωνησεις πριν κανεις update το iOS ??
Λές για τα next next...? Πές μου εσύ σε τί συμφωνώ και θα σου πώ άν συμφωνούμε.
Λέει κάπου για ακύρωση-μείωση χρονισμών επεξεργαστών;
Εσύ να πληρώνεις Α11 και να παίρνεις Α5.
Το λέει μέσα στο update iOS...
Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:32
Σου λέει εγώ έχω τον Α11 που κάνει αυτό και αυτό...πώς το κάνει αυτό; Φυσικά με τις δυνατότητες του που έχει ΕΚ κατασκευής(σχεδιασμός-κατασκευή).
Και το σπίτι σου στέκεται όρθιο π.χ λόγω μπετόν C25/30 αλλά όταν το αγοράζεις απο τον εργολάβο δεν σου το λέει στα συμβόλαια.
Το μπετόν χάνει τις ιδιοτητές του; Άν πέσει το κτίριο και πάει δοκίμιο στο εργαστήριο με αντοχή C12/20 θα μπεί φυλακή κάποιος;
Δεν είναι τόσο απλά όπως τα βλέπεις.
Υπάρχουν εργαλεία σε όλες τις υποθέσεις...
Και ΑΝ μη τί άλλο η παραδοχή της Apple σε αφήνει πίσω. Ναί, ισχύει σου λέει...αλλά...το αλλά εξετάζεται και το γιατί και το κατα πόσο είναι σωστό και ηθικό-νόμιμο.
Δεν αρνείται οτι η συσκευή έτρεχε γρηγορότερα και τώρα πολύ χαμηλότερα.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες