Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Αυτός είναι ο λόγος που το παλιό σου iPhone "σέρνεται"!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
766 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:38

Τρικυμια εν κρανιω !!  

Όταν θα πέσουν οι μηνύσεις και οι ανάλογες αποζημιώσεις έλα να μου μιλήσεις για τρικυμίες και καράβια.

δυο ερωτησεις μονο :
1. Απο που "πιανονται τα εξυπνα πουλια" κατα την λαικη θυμοσοφια ??
2. Σε τι πρεπει να συμφωνησεις πριν κανεις update το iOS ??

Λές για τα next next...? Πές μου εσύ σε τί συμφωνώ και θα σου πώ άν συμφωνούμε.
Λέει κάπου για ακύρωση-μείωση χρονισμών επεξεργαστών;
Εσύ να πληρώνεις Α11 και να παίρνεις Α5.
Το λέει μέσα στο update iOS...

Χαχαχα. ... δεν ειναι όλα ´Next’... το τελευταίος ειναι ´Agree’... Και βλέπω το πατάς χωρίς να τα έχεις διαβάσει .... mon Dieu

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:44

Νομίζω πως οταν θα πέσουν οι μηνύσεις, γιατί θα πέσουν μέσα στο 2018 θα αναγκαστούν να προβούν σε αλλαγή μπαταρίας με έκπτωση 50% ως συμβιβαστική λύση. Οι καταναλωτές θα το ευχαριστηθούν γιατί το τοπίο είναι θολό να αγοράσεις από έξω μπαταρια και με όποιον κίνδυνο ενέχει να χαλάσει η συσκευή, η apple γιατί θα συμβιβαστεί δίχως να πάει δικαστικά το θέμα και χωρίς να δώσει αποζημιώσεις. Εντάξει εδώ που τα λέμε δεν είχαν άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

#228   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:46

Δεν αγόρασες πουθενά έναν Α11 που τρέχει στα 2,39mhz αγόρασες ένα iPhone X. Δεν λέει πουθενά ότι θα τρέχει πάντα και κατ επιλογή σου στην συχνότητα αυτή ο επεξεργαστής. Ούτε αγόρασες μνήμες χρονισμενες σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ή flash storage με μια data transfer speed. Αγόρασες την εμπειρία χρήσης ενός κινητού iPhone X. Αυτό σου λέει το κουτί.
Η σταυροφορία εσένα και κάποιων άλλων εδώ μέσα έχει κουράσει. Πάρτε τις δάδες και βγείτε νύχτα να κυνηγήσετε τον Κουκ να σας επαναφέρει το clock. First world problems...

Άν η δεσμεύση μίας εταιρείας κατά της έστω περιόδου εγγύησης είναι οτι οφείλει να παραδίδει μία συσκευή στην αρχική της κατάσταση...ξεκινήστε από εκεί, διότι η δικαιολογία και η συγκάληψη των απατεωνιών της Apple δεν θα της δώσει άλλοθι στο διηνεκές...δίνει ένα Χ το οποίο αποτελείται απο Parts. Κάθε Part φέρει χαρακτηριστικά τα οποία ορίζουν και δίνουν δυνατότητες στην συσκευή.

Για κάθε πράξη υπάρχει και ανάλογο αποτέλεσμα. 

Να καθίσουμε τώρα και να εξηγήσουμε σε άτομα που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν την υπερασπιστική γραμμή της Apple (το οποίο είναι δικαίωμα τους) δεν νομίζω οτι έχει ιδιαίτερη αξία. Εσείς να αγοράζετε Χ με Α11 (που σκίζει στα benchmarks) αλλά στην πορεία που η εταιρεία θα ορίσει, θα έχετε ένα 4s με A5...η Apple δεν αναφέρει χρονισμούς(και 0,2 mhz μας κάνει άνετα) οπότε έχει κάθε "νόμιμο" δικαίωμα να εμπαίζει τους χρήστες της ώστε να αγοράζουν καινούρια συσκευή κάθε χρόνο.

Αυτός ήταν και ο επίλογος. (Για τους Συνηγόρους).

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 01:49

#229   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/12/2017 - 01:59

in other news...

https://9to5mac.com/...-older-iphones/

#230   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/12/2017 - 02:02

Μπορώ να σας βάλω και στοίχημα ότι όσες μέρες και να μαλώνετε άκρη δεν θα βγάλετε μεταξύ σας.

Επί του προκειμένου, τα πράγματα στη συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρουν την (όποια) πορεία τους ανεξαρτήτως του τι αραδιάζουμε εμείς εδώ μέσα.

Εγώ θέλω να κλείσω επαναλαμβάνοντας αυτό που είπα και το απόγευμα.

Όσο υπάρχει αυτό το σίχαμα που λέγεται λίθιο και που είναι πλέον εμφανώς ανεπαρκές για να στηρίξει την τεχνολογική εξέλιξη, τέτοια θα έχουμε.

Δεν μπορεί να συμβαδίσει και αυτό φαίνεται σε όλους τους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια.

Λεφτά στο r&d να πάμε αλλού.

#231   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/12/2017 - 02:06

Άν η δεσμεύση μίας εταιρείας κατά της έστω περιόδου εγγύησης είναι οτι οφείλει να παραδίδει μία συσκευή στην αρχική της κατάσταση...ξεκινήστε από εκεί, διότι η δικαιολογία και η συγκάληψη των απατεωνιών της Apple δεν θα της δώσει άλλοθι στο διηνεκές...δίνει ένα Χ το οποίο αποτελείται απο Parts. Κάθε Part φέρει χαρακτηριστικά τα οποία ορίζουν και δίνουν δυνατότητες στην συσκευή.
Να καθίσουμε τώρα και να εξηγήσουμε σε άτομα που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν την υπερασπιστική γραμμή της Apple (το οποίο είναι δικαίωμα τους) δεν νομίζω οτι έχει ιδιαίτερη αξία. Εσείς να αγοράζετε Χ με Α11 (που σκίζει στα benchmarks) αλλά στην πορεία που η εταιρεία θα ορίσει, θα έχετε ένα 4s με A5...η Apple δεν αναφέρει χρονισμούς(και 0,2 mhz μας κάνει άνετα) οπότε έχει κάθε "νόμιμο" δικαίωμα να εμπαίζει τους χρήστες της ώστε να αγοράζουν καινούρια συσκευή κάθε χρόνο.

Ωραία !! Ελπίζω τώρα να αφήσεις την Apple στις σκοτούρες της και να ασχοληθείς με κάτι άλλο.... τι λες για το Bitcoin ??

#232   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/12/2017 - 02:15

Μπορώ να σας βάλω και στοίχημα ότι όσες μέρες και να μαλώνετε άκρη δεν θα βγάλετε μεταξύ σας.

Επί του προκειμένου, τα πράγματα στη συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρουν την (όποια) πορεία τους ανεξαρτήτως του τι αραδιάζουμε εμείς εδώ μέσα.

Όσο υπάρχει αυτό το σίχαμα που λέγεται λίθιο και που είναι πλέον εμφανώς ανεπαρκές για να στηρίξει την τεχνολογική εξέλιξη, τέτοια θα έχουμε.

Δεν μπορεί να συμβαδίσει και αυτό φαίνεται σε όλους τους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια.

Έρχεται η νέα εναλλακτική μπαταρία Μαγνησίου...

http://www.naftempor...-apo-tin-toyota

Και θα είναι η χαρά της πυροσβεστικής και της κορεάτικης εταιρείας... :D

Λέω εγώ τώρα...

Mιάς και λένε μερικοί για εμπειρία  iOS ερωτώ..πώς αυτή μετρείται και ποσοτικοποιείται για να ξέρω οτι είναι σταθερή; Οταν μιλάμε για τεχνολογία αυτή και μετρείται και ποσοτικοποείται. Εκτός και άν το Χ είναι κάτι άλλο...θα μας πεί ο Cook ίσως.

Όταν π.χ αγοράζω καινούρια συσκευή είναι εμπειρία iOS και όταν αλλάζω του χρόνου είναι εμπειρία Android;

Ρε τι λένε οι άνθρωποι...Geekbench 4 2500 & 6000 με εμπειρία iOS και μετά wear battery slow cpu 1000&2000 εμπειρία?

Μου φαίνεται το iOS έγινε ios-ιός...

Τί λέγαμε για μηνύσεις; :lol:

http://www.naftempor...ansis-mpatarion

"Έχουμε πλέον επεκτείνει αυτό το χαρακτηριστικό και στο iPhone 7 με το iOS 11.2"

Περαστικά και στους 7άρηδες...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 02:20

#233   katakefalos

katakefalos

iPH Member

• 265 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/12/2017 - 07:43

Ειπαμε η Apple εγινε Android και τα Αndroid Apple 

http://money.cnn.com...ones/index.html

#234   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/12/2017 - 08:04

Έχεις δίκιο, ας ελπίσουμε και σε αυτό να υπάρξει αντίδραση από άλλες καταναλωτικές κοινωνίες διότι εδώ Beeeee σε όλα 

Ας διαβάσει κάποιος τι εστί λίθιο, μια απλή αναζήτηση και μόνο δείχνει σε ποιο κόσμο κατοικεί ο κάθε ένας μας  

http://www.oryktospl...ml#.WjyfCiPhPaY

http://www.thetoc.gr...paidia-sklabous

#235   hal

hal

iPH Member

• 277 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:14

Το λιθιο θα μας κανει παρέα για χρόνια ακόμα. Δυστυχώς. Και οι φορητές συσκευές είχαν και θα έχουν θέμα με την ενέργεια. Εγώ δεν διαφωνώ με αυτό που έκανε η Apple,διαφωνώ ομως που δεν έβαλε μια προειδοποίηση στις ρυθμίσεις μπαταρίας.

Βέβαια στα διεθνή μέσα θα γίνονταν χαμός όπως και να εχει.
Εξαρτάται και από την νοοτροπία του καθενός. Κάποιος θεωρεί φυσιολογική μια μπαταρία με 400+ κύκλους στο <80% της χωρητικότητας εγώ τη θεωρώ για πέταμα και άσκηση στην ματαιότητα. Κάποιοι εδω προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο...
Όπως λένε you can please some people all the time or all people sometimes but you can’t please all the people all the time.

#236   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/12/2017 - 13:57

Αμέσως μετά από αυτή την παροδοχή, δύο κάτοχοι iPhone 7 έσπευσαν να καταθέσουν μηνύσεις κατά της Apple. Η Stefan Bogdanovich και Dakota Speas φέρνουν την  υπόθεση στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, γιατί, όπως υποστηρίζουν, ποτέ δεν ζητήθηκε από την εταιρεία η συγκατάθεσή τους για «επιβράδυνση των iPhone που έχουν στην κατοχή τους» καθώς και ότι υπέστησαν «παρεμβολές στη χρήση των  iPhone τους λόγω ηθελημένων επιβραδύνσεων». Επίσης, λένε ότι υπέστησαν και οικονομική ζημία, καθώς και άλλου είδους ζημίες, και τώρα ζητούν να αποζημιωθούν από την Apple.

Πηγή:  Η Apple το παραδέχθηκε: Το κόλπο της για να... χαλούν τα παλιά iPhone | iefimerida.gr

#237   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 22/12/2017 - 14:07

Ενα ξενερωμα χοντρο παντως υπαρχει.Κοιταω το 7 plus που εχω στα χερια και σκεφτομαι οτι ισως ειναι και το τελευταιο iphone που χρησιμοποιω...

#238   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 14:43

Βρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Το πρόβλημα δεν είναι στο κινητό. Ο χαμός τώρα γίνεται γιατί η Apple πρώτον δεν ενημέρωσε κανέναν και δευτερον δεν έδωσε επιλογή στον χρήστη. 

Η μπαταρία είναι και θα είναι πρόβλημα μέχρι να αλλάξει η τεχνολογία αυτό δεν αλλάζει είτε λέγεται iPhone ειτε Galaxy είτε δεν ξέρω τι. Οπότε μην τρώτε φρίκες μέχρι να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει η Apple. Υπάρχει και η λύση αλλαγής μπαταρίας μετά την διετία τώρα που το ξέρουμε και επίσημα πλέον ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν και δεν νομίζω ότι μετά τον χαμό που γίνεται δεν θα προβεί και σε αλλαγές στο software.

Αν θέλουμε να το δούμε με μια άλλη οπτική γωνία το ζήτημα, αυτό που εφαρμόζει η Apple δεν είναι λάθος γιατί αποφεύγει να γίνονται random shutdowns όπως γίνεται και στα android . Λάθος είναι που δεν ενημερώνει ότι το κάνει και δεν δίνει την τελική επιλογή στον χρήστη. Γι'αυτό τον λόγο άρχισαν να πέφτουν μηνύσεις.

Μην φέρνουμε την καταστροφή. Γιατί διαβάζω στο thread από ένα σημείο και μετά πράγματα εκτός λογικής και πραγματικότητας. 

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 22/12/2017 - 14:44

#239   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 15:37

Η Apple δε συνηθίζει να δίνει επιλογές...και προφανώς δε πρόκειται να γίνει τίποτα με τις μυνησεις .

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#240   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 15:41

Η Apple δε συνηθίζει να δίνει επιλογές...και προφανώς δε πρόκειται να γίνει τίποτα με τις μυνησεις .

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Εδώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί οι μηνύσεις αφορούν ουσιαστικά παραπλάνηση, ψευδή διαφήμιση κτλ δεν πατάνε στο τεχνικό κομμάτι. Θα δείξει.

Εμένα η απορία μου πάντως είναι άλλη. Στο iPad υπάρχει αντίστοιχη αντιμετώπιση με throttling ή όχι?

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 22/12/2017 - 15:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7