Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Αυτός είναι ο λόγος που το παλιό σου iPhone "σέρνεται"!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
766 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   hal

hal

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2017 - 16:13

Τραγελαφικές καταστάσεις. Κάνουμε μήνυση γιατι επρεπε η apple να αφήσει το τηλέφωνο μας να κανει random shutdown.

Επίσης επειδή είμαι τρελο poweruserόνι δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω το full potential του τέλειου κινητού μου με τη σάπια μπαταρία και λόγω του αισθητού αυτού lag η παραγωγικότητα μου έπεσε και έχασα έσοδα. Γι αυτό Παρε μια ακόμα μήνυση.

Επισης επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στο iPhone που ειναι προέκταση του χεριού μου αιτούμαι επιδόματος αναπηρίας και άλλη μια μήνυση για post traumatic stress.

Και τέλος θελω κι ένα iPhone X δώρο γιατι αυτό που έχω εχει χάλια battery life.

Τελευταία επεξεργασία από: hal, 22/12/2017 - 16:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/12/2017 - 16:37

Εγώ προτείνω να μηνύσουμε την Apple για το fast charge!
Τι πάει να πει διακόπτεται το fast charge στο 80% της μπαταρίας γιά να μην ανατιναχτεί η μπαταρία; Εμένα ποιός με ρώτησε και το κάνει αυτό; Fast charge δεν πλήρωσα; Μου είπε κανένας οτί είναι 80% fast charge-20% normal charge; Εγώ θέλω να πηγαίνει μπούνια μέχρι το 100% και να σκάει άμα λάχει όπως γίνεται στον ανταγωνισμό! Γι αυτό σε πληρώνω μωρή Apple!

Κατά τα άλλα αντί να συζητάμε το πολύ λογικό, δηλαδή το εάν αλλάζουμε μπαταρία στα 2-3 χρόνια, συζητάμε για το αν έχει το δικαίωμα η Apple να προσπαθεί να μας σώσει τις πεθαμένες μας μπαταρίες!
Και βλέπω άτονα να μαίνονται εναντίων της γιατί δεν τους αφήνει χωρίς συσκευή... Τι να πεις;

ΥΓ. Ποιός έχει δει να αναφέρει η Apple τα Ghz των επεξεργαστών της στα iphones για να επικαλεστεί οτί δουλεύουν πλέον υποχρονισμένοι σε σχέση με την αγορά;
ΥΓ2. Έχει σκεφτεί κανείς τι γίνεται στα laptops όταν έχεις χαμηλή ή προβληματική μπαταρία; Just food for thought...

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 22/12/2017 - 16:41

#243   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/12/2017 - 16:42

Το οτι υπάρχουν ακόμα άτομα που επικροτούν τέτοιες κινήσεις απο την "καλή" Apple επειδή φυσικά μας προσέχει και μας "αγαπάει", δείχνει σε τι τραγελαφικό κόσμο ζούμε.

Θλίψη μόνο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/12/2017 - 16:42

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#244   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 22/12/2017 - 17:09

'Αν στείλουμε μερικούς εδώ μέσα να γράψουν θέμα Πανελληνίων όλοι εκτός θέματος θα βγούνε.

Οι περισσότεροι το καταλάβανε, και οι υπόλοιποι ακόμη προσπαθούνε μάταια και λανθασμένα να το καλύψουν (καταλαβαίνω τους λόγους).

Δεν έχουν καταλάβει ΚΑΝ τί έκανε και κάνει η "καλή" Apple...τόση έλλειψη κριτικής σκέψης για ένα κινητό.

Θλιβερό...όντως.

Μνημόνια θέλουμε 5000 σελίδων και να μην έχουμε γνώση ούτε μίας.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 17:10

#245   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 22/12/2017 - 17:54

Μια λύση θα ήταν να κάνει την αλλαγή μπαταρίας πιο εύκολη από τον χρήστη.
Ίσως και να χαλαρώσει λίγο την πολιτική του phase out που εφαρμόζει.
Άλλωστε τα προϊόντα της είναι πανάκριβα και θα έπρεπε οι πελάτες της να νιώθουν πιο προστατευμένοι. 

#246   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/12/2017 - 18:57

'Αν στείλουμε μερικούς εδώ μέσα να γράψουν θέμα Πανελληνίων όλοι εκτός θέματος θα βγούνε.

Οι περισσότεροι το καταλάβανε, και οι υπόλοιποι ακόμη προσπαθούνε μάταια και λανθασμένα να το καλύψουν (καταλαβαίνω τους λόγους).

Δεν έχουν καταλάβει ΚΑΝ τί έκανε και κάνει η "καλή" Apple...τόση έλλειψη κριτικής σκέψης για ένα κινητό.

Θλιβερό...όντως.

Μνημόνια θέλουμε 5000 σελίδων και να μην έχουμε γνώση ούτε μίας.

χαχαχα ... εδω δεν εχεις διαβασει το EULA που εχεις ηδη αποδεχθει ... Μου θες και class action και μνημονια ...

#247   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 19:03

χαχαχα ... εδω δεν εχεις διαβασει το EULA που εχεις ηδη αποδεχθει ... Μου θες και class action και μνημονια ...

Απο εχθές περιμένω να μου πείς τι λέει και πού λέει αυτό που κάνει η Apple...αλλά...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 19:04

#248   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 19:08

Απο εχθές περιμένω να μου πείς τι λέει και πού λέει αυτό που κάνει η Apple...αλλά...

Κακως περιμενες .. Απλα αγγλικουλια ειναι με ολιγη legalese.. ... Ξεκινα : https://www.apple.com/legal/sla/

#249   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 19:10

Κακως περιμενες .. Απλα αγγλικουλια ειναι με ολιγη legalese.. ... Ξεκινα : https://www.apple.com/legal/sla/

Άντε πάλι με τα αγγλικούλια...σε ρώτησα άν κάπου γράφει αυτό που συζητάμε εδώ...

Εσύ μου παραθέτεις συνδέσμους που ούτε γνωρίζεις τι γράφουν...άσε αν το διάβασα εγώ...

Εσύ που το διάβασες πού το λέει;

Φαντάζομαι νομικός τελείωσες, διαφώτισέ μας...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 19:11

#250   vk1977

vk1977

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 20:55

Μακαρι να αρχισουν οι μυνησεις γιατι μονο με αυτες θα ειμαστε εμεις οι καταναλωτες κερδισμενοι
Τι παει να πει σου ριχνω τις επιδοσεις για να μην εχεις αποτομο σβησιμο της συσκευης;
Αρα εχεις προβληματικο hardware ή αν ειναι χαλια η μπαταρια γιατι μου κανεις τοσο λεπτο το κινητο
Τα παλιοτερα iphones πριν το 5s γιατι δεν επηρεαζονται
Στη τελικη 4 γενιες iphones 6-6s-7 και 8 εχουν δηλαδη πολυ μικρες διαφορες αν βαλεις σε ολα καινουργια μπαταρια
Ουσιαστικα τι εκανε η ππολυαγαπημενη μας apple υπερχρονισε ισως τον ιδιο σε γενικες γραμμες επεξεργαστη και δεν αντεχει να τον δουλεψει η μπαταρια
Το Χ που θα φαει απο εδω και περα δεν περιγραφεται
Αν δεν κανει κατι για την πατατα που εκανε δεν ξαναπαιρνω iphone

#251   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:13

...
Αν δεν κανει κατι για την πατατα που εκανε δεν ξαναπαιρνω iphone

A γεια σου ... Ετσι μιλανε οι καταναλωτες ... Παιρνουν τα λεφτακια τους και πανε αλλου τις δουλειες τους... Αυτo ποναει ... Τα αλλα περι μυνησεων και class action ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... Ουτε που θα ακουμπησουν .. Ειναι μονο για πονηρουληδες σαν τον chris, για δικηγορους και για εντυπωσιακα πλην κιτρινα headlines για τα media...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 22/12/2017 - 21:14

#252   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:19

A γεια σου ... Ετσι μιλανε οι καταναλωτες ... Παιρνουν τα λεφτακια τους και πανε αλλου τις δουλειες τους... Αυτo ποναει ... Τα αλλα περι μυνησεων και class action ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... Ουτε που θα ακουμπησουν .. Ειναι μονο για πονηρουληδες σαν τον chris, για δικηγορους και για εντυπωσιακα πλην κιτρινα headlines για τα media...

Εγώ περιμένω...το eula...

Δηλαδή δεν σε έπιασε ύπνος εχθές επειδή μίλησα-μιλήσαμε για νομικά ζητήματα που εγείρονται;

Την Apple τί την έχεις;

Όπως βλέπεις όμως οι μηνύσεις ξεκίνησαν και ΟΧΙ απο εμένα... :P

http://appleinsider....leted-batteries

Μάλλον κανένας μέτοχος θα είσαι. (υπόθεση).

Kαι για να τελειώνουμε, άν η Apple είχε στο πεδίο μπαταρία ένδειξη που προειδοποιούσε για την κατάσταση της μπαταρίας με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που κάνει downgrade clocks με ένα απλό μήνυνα σύντομης αλλαγής μπαταρίας, θα ήμουν ο πρώτος που θα την υπερασπιζόμουν.

Αλλά σε εξαπατήσεις και ανηθικότητες ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση καλά να την κάνουν. Πολύ σήκωσε τον αμανέ χώρια την άθλια κατάσταση που έριξε στο iOS.

Αυτό σου λένε όλοι...αλλά εσύ...αγρόν...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 21:25

#253   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:29

Δε θα βγάλεις άκρη με τον Αντώνη..

Είναι απο τους παλιούς, πραγματικούς μετόχους. :P

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#254   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:40

Εγώ περιμένω...το eula...

Δηλαδή δεν σε έπιασε ύπνος εχθές επειδή μίλησα-μιλήσαμε για νομικά ζητήματα που εγείρονται;

Την Apple τί την έχεις;

Όπως βλέπεις όμως οι μηνύσεις ξεκίνησαν και ΟΧΙ απο εμένα... :P

http://appleinsider....leted-batteries

Kαι για να τελειώνουμε, άν η Apple είχε στο πεδίο μπαταρία ένδειξη που προειδοποιούσε για την κατάσταση της μπαταρίας με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που κάνει downgrade clocks με ένα απλό μήνυνα σύντομης αλλαγής μπαταρίας, θα ήμουν ο πρώτος που θα την υπερασπιζόμουν.

Αλλά σε εξαπατήσεις και ανηθικότητες ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση καλά να την κάνουν. Πολύ σήκωσε τον αμανέ χώρια την άθλια κατάσταση που έριξε στο iOS.

Αυτό σου λένε όλοι...αλλά εσύ...αγρόν...

Απο χθες προσπαθω να σε βοηθησω να ξεστραβωθεις για την μυνηση που ετοιμαζεις αλλα δεν βοηθας καθολου ...

Το EULA λοιπον ειναι σημαντικο ... Πρεπει να το διαβασεις γιατι δεν ειναι σωστο να πας στο δικαστηριο χωρις να ξερεις τι εχεις συμφωνησει ηδη. Επαναλμβανω το link: http://images.apple....docs/iOS112.pdf.  

Επισης ειναι καλο να διαβασεις καποιο καλο βιβλιο για mobile power management...  Ειναι σημαντικο... Πιθανοτατα θα κληθουν experts μαρτυρες θα πουν αυτα που ειπε και η Apple και θα πρεπει να καταλαβαινεις τι λενε. Επαναλαμβανω λοιπον ενα link που σου εστειλα χθες (https://www.elsevier...8-0-7506-7958-9).

Τελος οσο ετοιμαζεις την μυνηση ειναι καλο να δεις τι μυνηση ετοιμαζοταν πριν κανενα εναμιση χρονο... Μαντεψε ποια συσκευη δεν εκανε αυτο που κανει η Apple .. Θα σε βοηθησω και σε αυτο: http://bfy.tw/Fi0W

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 22/12/2017 - 21:40

#255   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:46

Δε θα βγάλεις άκρη με τον Αντώνη..

Είναι απο τους παλιούς, πραγματικούς μετόχους. :P

Εντάξει...δεν τον κατηγορώ (Άς είναι και μέτοχος), αλλά ούτε και τον στα σοβαρά (όπως και μερικούς άλλους) όταν διαβάζω παράλογα πράγματα.

Αυτό που έκανε η apple είναι ξεκάθαρα παράνομο. Ο λόγος πολύ απλός ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ αφήνωντας τους χρήστες σε μαύρα σκοτάδια πιστεύοντας άλλα πράγματα. Αυτό λέγεται απόκρυψη-εξαπάτηση. Δεν είμαστε στο team engineering της apple για να ξέρουμε πώς καλύπτουν το αδύναμο hw της ούτε και να μυρίσουμε τα δάχτυλα μας πότε η μπαταρία θέλει άλλαγμα.

Εξάλου το είπα και άλλη φορά...η ΙΔΙΑ Η APPLE αφαίρεσε Api's απο το iOS και αδυνατούσαν οι χρήστες να δούνε κατάσταση μπαταρίας (κύκλους φόρτισης, Mah, Volts κλπ), επειδή και τότε Επικαλέστηκε την ίδια Μπίπ...και παραμύθι περί iOS experience. Δηλαδή η κυρία απο τότε ξεκίνησε την απατεωνιά της με δόλο χωρίς να ενημερώσει. Άν την αφήσουν οι χρήστες οι πραγματικοί και ενδιαφερόμενοι, τί άλλα θα δούμε δεν μπορώ να φανταστώ.

Ήδη και έχει κάνει ένα λειτουργικό "Φάντασμα". Δεν μπορείς να δείς τι συμβαίνει στο σύστημά σου άν δεν είσαι JB και εκεί φυσικά στοχεύει με την εξαφάνιση του.

Να κόβει και ράβει είς βάρος των χρηστών...να παίρνεις συσκευή με Geekbench 4 3200 & 6000 και μετά ΧΩΡΙΣ καμία ειδοποίηση να έχεις μία με 1000 & 3000 πώς λέγεται;

Τί πληρώνει ο χρήστης στην τελική ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ και ΠΩΣ αυτό διασφαλίζεται;

Οι άνθρωποι σου λένε αλλάξανε συσκευή επειδή σερνότανε και προέβησαν στην αγορά καινούριας εξαιτίας αυτού. Πώς λέγεται αυτό;

Δηλαδή...

ΥΓ(ntnskrds): To eula δεν λέει τίποτε για την τακτική και αλλαγή στους όρους. Μην σκοτώνεσαι άδικα.

Οι μηνύσεις πέφτουν και το θέμα θα πάρει την οδό του...απο σκεπτόμενους και λογικούς ανθρώπους.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 22/12/2017 - 21:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10