Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Redsn0w 0.9.4 (Windows) for v3.1.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   billtsa4

billtsa4

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/03/2010 - 20:59

Σου δουλεύει κανονικά τώρα.. Εάν όχι κανε την διαδικασία από την αρχή.. Προσεκτικά..

προς το παρων περιμενω να ξυπνησει...(αν οχι θα το βαψω σαπιο μηλο και μετα στη θαλασσα...)

Τελευταία επεξεργασία από: billtsa4, 15/03/2010 - 21:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   mtak

mtak

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/03/2010 - 01:53

επειδη εχω μπερδευτει και δεν εχω καταλαβει καλα ,μπορειτε να μου πειτε αν γινεται jailbreak σε 3GS με 3.1.3?απλα ενα ναι ή οχι γιατι δεν ξερω απο που να ξεκινησω....και παλι σας ευχαριστω!

#153   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2010 - 02:11

Δυστυχώς όχι.. Θα πρέπει να περιμένεις νεοτερα δεδομένα..

#154   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 17/03/2010 - 14:08

Τί έγιναν αυτοί οι προγραμματιστές- χάκερς; Μας πούλησαν ή τα βρήκαν με την apple; Ακόμα jailbreak για το 3GS 3.1.3 O.S.; :blush:
Πότε θα το κάνουν όταν θα έρθει η 4η έκδοση; Τότε θα είναι αργά ,θα είμαστε μία έκδοση πίσω και με μία νέα χωρίς την δυνατότητα για Ξεκλείδωμα. ???

#155   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/03/2010 - 14:19

Τί έγιναν αυτοί οι προγραμματιστές- χάκερς; Μας πούλησαν ή τα βρήκαν με την apple; Ακόμα jailbreak για το 3GS 3.1.3 O.S.; :blush:
Πότε θα το κάνουν όταν θα έρθει η 4η έκδοση; Τότε θα είναι αργά ,θα είμαστε μία έκδοση πίσω και με μία νέα χωρίς την δυνατότητα για Ξεκλείδωμα. ???

οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει λεει μια παροιμια φιλε μου...δεν ξερω αν τα παρατησαν η τα βρηκαν με την apple αλλα εξ'αρχης ειπαν οτι δεν θα ασχοληθουν με jb στην 3.1.3 και θα κρατησουν το exploit που βρηκαν για μια καινουργια εκδοση λογισμικου αυτη την φορα πιο σοβαρη απο την 3.1.3(ισως 3.2 η 4.0)...

#156   bartz

bartz

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 14:57

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ i-phone 3g 16gb ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 86833. ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTORE ΣTHN 3.1.3. ΕΚΑΝΑ jailbreak με το redsn0w 0.9.4. ακολούθησα κατα γράμμα τη διαδικασία,το κινητο τωρα έχει την 3.1.2 και firmware modem 05.12.01, έγινε κανονικά το jailbreak αλλά το κινητό δεν βρήσκει καθόλου σημα το φορεα κινητής. Επίσης παω να ανόιξω το Cydia και το "πετάει" μονο του έξω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Please help!

#157   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 15:03

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ i-phone 3g 16gb ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 86833. ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTORE ΣTHN 3.1.3. ΕΚΑΝΑ jailbreak με το redsn0w 0.9.4. ακολούθησα κατα γράμμα τη διαδικασία,το κινητο τωρα έχει την 3.1.2 και firmware modem 05.12.01, έγινε κανονικά το jailbreak αλλά το κινητό δεν βρήσκει καθόλου σημα το φορεα κινητής. Επίσης παω να ανόιξω το Cydia και το "πετάει" μονο του έξω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Please help!

κανε αυτο:

1)κατεβαζεις απο εδω το redsn0w http://rapidshare.co...w-win_0.9.4.zip (αποθηκευση στην επιφανεια εργασιας)
2)κατεβασε απο εδω το firmware 3.1.2 http://www.iphonehel...are-ipsw-files/ (αποθηκευση στην επιφανεια εργασιας)
3)κανε back up το κινητο σου,μετα κανε restore για να ειναι καθαρο το κινητο
4)αφου τα εκανες ολα αυτα εισαι ετοιμος.
5)ανοιγεις το redsn0w πατας εκει που λεει browse και επιλεγεις την 3.1.2 μετα θα πατησεις next και θα σε καθοδηγησει μονο του.οταν σου βγαλει κατι επιλογες θα πατησεις μονο install cydia και τιποτε αλλο.
6)καλοριζικο το jb.

μετα ανοιγεις το cydia και βρισκεις το blacksn0w,το κατεβαζεις και εαν εισαι τυχερος θα μπορεις να κανεις downgrade την baseband και να δουλεψει το κινητο σου.(προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα και θα το εχεις σαν iPod μεχρι να βγει καποιο καινουργιο εργαλειο για jb+unlock,οσοι το προσπαθησαν δεν καταφεραν κατι).

#158   bartz

bartz

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 15:09

κανε αυτο:

1)κατεβαζεις απο εδω το redsn0w http://rapidshare.co...w-win_0.9.4.zip (αποθηκευση στην επιφανεια εργασιας)
2)κατεβασε απο εδω το firmware 3.1.2 http://www.iphonehel...are-ipsw-files/ (αποθηκευση στην επιφανεια εργασιας)
3)κανε back up το κινητο σου,μετα κανε restore για να ειναι καθαρο το κινητο
4)αφου τα εκανες ολα αυτα εισαι ετοιμος.
5)ανοιγεις το redsn0w πατας εκει που λεει browse και επιλεγεις την 3.1.2 μετα θα πατησεις next και θα σε καθοδηγησει μονο του.οταν σου βγαλει κατι επιλογες θα πατησεις μονο install cydia και τιποτε αλλο.
6)καλοριζικο το jb.

μετα ανοιγεις το cydia και βρισκεις το blacksn0w,το κατεβαζεις και εαν εισαι τυχερος θα μπορεις να κανεις downgrade την baseband και να δουλεψει το κινητο σου.(προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα και θα το εχεις σαν iPod μεχρι να βγει καποιο καινουργιο εργαλειο για jb+unlock,οσοι το προσπαθησαν δεν καταφεραν κατι).

Αυτή τη διαδικασία την έχω κάνει αλλά τελικά δεν ανοίγει το Cydia. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Τώρα πυ έχω την 3.1.2 περασμένη μήπως γίνει κάτι με το blackra1n;

#159   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 15:12

Αυτή τη διαδικασία την έχω κάνει αλλά τελικά δεν ανοίγει το Cydia. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Τώρα πυ έχω την 3.1.2 περασμένη μήπως γίνει κάτι με το blackra1n;

δοκιμασε αν και δεν νομιζω...επισης κανονικα επρεπε να σου λεει 3.1.3 και οχι 3.1.2 στις ρυθμισεις/πληροφοριες του κινητου...εφοσον λεει κατι τετοιο επρεπε να ειχες διαφορετικη baseband και συγκεκριμενα 05.11.07...για μενα ξανακανε την διαδικασια αυτη και σου ξαναλεω οτι πολυ δυσκολα θα το κανεις unlock...μακαρι να βγω λαθος βεβαια...

#160   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 15:33

είναι σίγουρο πως κάτι δεν έκανες σωστά .. Σου παραθέτω οδηγό με εικόνες κανε ένα restore και ακολούθησε τον προσεκτικά βήμα βήμα..

http://www.iphonehel...g3g-windowsmac/

όλα αυτά θα σε βοηθήσουν για jailbreak ... Unlock δεν γίνεται προς το παρόν.. Δυστυχώς..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 17/03/2010 - 15:35

#161   bartz

bartz

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 20:56

είναι σίγουρο πως κάτι δεν έκανες σωστά .. Σου παραθέτω οδηγό με εικόνες κανε ένα restore και ακολούθησε τον προσεκτικά βήμα βήμα..

http://www.iphonehel...g3g-windowsmac/

όλα αυτά θα σε βοηθήσουν για jailbreak ... Unlock δεν γίνεται προς το παρόν.. Δυστυχώς..

Φίλε μου ξανάκανα jailbreak με redsn0w και το Cydia δουλεύει κανονικα. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Επίσης στο i-tunes πρέπει να το εγκαταστήσω σαν new ή να κάνω run το back up?(δεν εχω τιποτα στο back up). Απο το cydia μπορω να κάνω κάτι με το bootneuter? Εχω απογοητευθει. Κριμα το κινητο.

#162   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 21:16

Καταρχήν κανε setup as new για να είναι καθαρή από σκουπίδια.. Το bootneuter δεν κάνει για την συσκευή σου είναι για 1at gen. Μόνο υπομονή μπορείς.. Να κανείς προς το παρόν για νέα εργαλεία που περιμένουμε πιθανόν μέχρι τέλη Απρίλη δυστυχώς.. Μιλάω για unlock..

#163   bartz

bartz

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 23:22

Καταρχήν κανε setup as new για να είναι καθαρή από σκουπίδια.. Το bootneuter δεν κάνει για την συσκευή σου είναι για 1at gen. Μόνο υπομονή μπορείς.. Να κανείς προς το παρόν για νέα εργαλεία που περιμένουμε πιθανόν μέχρι τέλη Απρίλη δυστυχώς.. Μιλάω για unlock..

μόλις έμαθα ότι η φίλη από την οποία πήρα το κινητο το είχε κάνει restore και update στην 3.1.2. Δε ξέρω όμως αν έκανε jailbreak. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποιο αρχείο στο υπολογιστή που έγινε το restore και unlock?

#164   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2010 - 23:34

Σαν τη αρχείο να βρεις .. Από την στιγμή που έχει αναβαθμιστεί η baseband.. Δεν μπορεί να λειτουργήσει προς το παρόν ούτε να γίνει downgrade.. Δυστυχώς..

#165   alexisgt

alexisgt

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2010 - 02:26

Καλησπέρα!

Μόλις σήμερα αγόρασα μεταχειρισμένο το iPhone 3G 16GB.

Έχει 3.1.3 fw. Είναι ελληνικό της Cosmote.

Μπορώ να ακολουθήσω την διαδικασία που προτείνετε εδώ έτσι..? :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6