Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με το WiFi

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:13

Παιδιά καλημέρα, είναι η πρώτη μου φορά που σας γράφω, βλέπω υπάρχουν άτομα εδώ που είναι expert στα iphone.Θέλω μια μικρή βοήθεια για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με το πρόβλημα που έχω. Το iphone το έχω περίπου δύο μήνες και μεσα στον πρώτο μηνα το έκανα jailbreak.Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και μεχρι πριν τρεις μέρες δεν δημιουργήθηκε κάτι.Έχω υπολογιστή με window 7 και ένα modemrouter phillips του οτέ(το modemrouter τον έχω 2 χρόνια). Μεχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με το wifi ούτε απο μεριάς router είτε απο το iphone. Εδώ και τρείς μέρες δεν μπορω να συνδεθώ με τον Modemrouter από το iphone χωρις κάποιο ιδιαίτερο λόγω.Την ίδια ημέρα που το διαπίστωσα, το πρωί ήμουν συνδεδεμένος από την δουλειά και ήταν όλα καλά.Μολις επέστρεψα στο σπίτι δεν μπορούσα να συνδεθώ. Το έκανα δύο φορές restore με αποτέλεσμα κάποιες φορές να πιάνει και κάποιες όχι. Ενώ βλέπει τον router και τον τσεκάρει δεν εμφανίζεται το σηματάκι του wifi και δεν υπάρχει σύνδεσει.Στην δουλειά βρίσκει το router και συνδέεται, ακόμη και σε άλλους τυχαίους όσοι είναι ξεκλείδωτοι. Απλα εχω φάει ένα κόλλημα στο ότι μόλις ανοίξεις το wifi στο iphone εμφανίζεται το σηματάκι ή μόλις συνδεθει εμφανίζετατι? για να δω κιόλας αν το πρόβλημα είναι απο το iphone ή τουν router μου.Βέβαια οποιοσδήποτε μπορει να καταλάβει πως με αυτά που γράφω το πρόβλημα είναι από τον router αλλα λέω μήπως παίζει τίποτε άλλο με το iphone ή υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Όλοι λίγο πολύ μετά από κάποιο πρόβλημα που εχουμε με κάποια συσκευή είμαστε λίγο δύσπιστοι στο να πιστεψουμε το αν λειτουργει η συσκευή σωστά. Συγνώμη αν έγραψα πολλα απλα ήθελα να πω πως εχουν ακριβώς τα πραγματα μήπως και βγάλω κανένα συμπέρασμα και μου δώσετε τα φώ\τα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:25

Δοκίμασε να κάνεις forget network από τη λίστα με τα δίκτυα στο iphone σου και να ξανασυνδεθείς αν και δεν νομίζω να πιάσει γιατί έκανες restore (εκτός αν δεν έκανες set up as new).

Επίσης δοκίμασε να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου και να αλλάξεις όνομα στο ασύρματο δίκτυό σου και να ξαναπροσπαθήσεις. Άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά στο wifi σου? Laptop κλπ? Μπορεί να έχει χαλάσει ο router αν δεν συνδέεται τίποτε.

Ρεσταρτ στον router δοκίμασες να κάνεις?

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 03/02/2010 - 13:25

#3   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:52

εαν πας γενικα - πληροφοριες - κατω κατω στο wifi.. σου γραφει νουμερα;επισης μηπως τις τελευταιες μερες κατεβασες καποια εφαρμογη απο cydia.. που να το επηρεασε; επισης κανε ενα restore( προσοχη γιατι εχει βγει νεο firmware ) και δες χωρις .. χωρις setup as new.. ή restore from backup εαν σου βρισκει δικτιο.. ουσιαστικα αδεια η συσκευη.. και τα ξαναλεμε.. :)

#4   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:02

Παιδιά τα έχω κάνει όλα αυτά, δυστυχός δεν μπορεσα ακόμη μέχρι στιγμης να συνδεθώ με κάποια άλλη ασύρματη συσκευή, μάλλον σήμερα θα το δοκιμάσω,λίγες μέρες πριν βέβαια συμβεί αυτό,είχα συνδεθεί με ένα laptop κανονικότατα. Και τωρα που δοκίμασα που είμαι στην δουλειά συνδέθηκα κανονικά με το linksys. Απλά όπως ρώτησα πριν, μόλις συνδεθεί βγαίνει το σηματάκι του wifi ή και όταν ψάχνει για δίκτυο;δείτε το και πείτε μου please γιατι θα σκάσω.

#5   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:06

ήδη ψάχνω για modem/router να πάρω μην είναι τζάμπα και αν δεν είναι το πρόβλημα αυτό άντε να στείλεις το iphone για επισκευή ....γμ τα

#6   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:07

το σημα του wifi βγαινει.. μονο οταν υπρχει ανοιχτο wifi router.. εχει δεν εχει συνδεση.. δηλαδη στο σπιτι σου.. εαν βγαλεις το καλωδιο συνδεσης απο την πριζα.. και εχεις ανοιχτο το router.. θα σου βγαζει μεν το σημα wifi αλλα internet δεν θα εχεις.. :)

#7   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:12

Όταν πας στις ρυθμίσεις και ανοίξεις το wifi και αρχίσει να ψάχνει για δίκτυα δεν βγάζει το σηματάκι του wifi πάνω αριστερά δίπλα από τo σήμα vodafone/cosmote. Το σηματάκι το βγάζει μόνο όταν συνδεθεί με το router (ανεξάρτητα αν το δίκτυο που συνδέθηκες έχει internet access ή όχι)

Αν υπάρχουν διαθέσιμα routers αλλά εσύ δεν έχεις τον κωδικό τους πάλι δεν σου βγάζει το σηματάκι

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 03/02/2010 - 14:12

#8   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:19

ξέρεις τι γίνεται... ανοίγω το wifi του iphone, τον βλέπει(ίσως επειδή τον έχει αποθηκευμένο)αλλά το σηματακι του wifi στο iphone δεν εμφανιζεται και δεν έχει συνδεσει internet, μου λέει όταν τρεξω κάποια εφαρμογη που χρειαζεται internet ότι δεν υπαρχει σύνδεσει internet.

#9   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:28

Δοκίμασε να δεις αν στην σελίδα του router υπάρχει συνδεδεμένο το iPhone σου. προφανώς θα έχει γίνει καταχώρηση.

Ακόμα. δες αν μπορείς να περάσεις manually τα στοιχεία του router σου στο κινητό

Επίσης δοκίμασε να κάνεις reset το router και να αλλάξεις τον κωδικό για το Wi-fi τέλος ξεκλείδωσε το Router Να δεις αν πιάσει χωρίς αυτό.
Αν δεν γίνει κάνε restore το iphone και set as a new device όπως είπε παραπάνω το μέλος

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 03/02/2010 - 14:32

#10   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:29

μηπως εχεις κλειστο το wifi απο το router.. τσεκαρε το και βγαλε το router απο την πριζα για ενα λεπτο.. για να κανει reset.. στις ρυθμισεις.. και κανε απο το iphone και μια επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.. ρυθμισεις - γενικα - επαναφορα - επαναφορα ρυθμισεων δικτυου...

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 03/02/2010 - 14:29

#11   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:48

Χαχαχαα καλό ... όχι ανοιχτο είναι το wifi στο router,έκανα τωρα μια επαναφορα ρυθμίσεων δικτυου στο iphone αλλα θα το τσεκάρω μόλις πάω στο σπίτι,εδω στο γραφείο συνδέθηκε πάλι κανονικά.Θα σας ενημερώσω το απογευματακι μολις γυρίσω,ε και μην με ξεχασετε.Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σας.

#12   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 14:50

να 'σαι καλα περιμενουμε ενημερωση..

#13   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 17:54

Παίδες σας ευχαριστώ πολύ....!!!! Είμαι σπίτι και είναι online γιεεεεε..... πιθανόν να ήταν η επαναφορα ρυθμισεων δικτυου που έκανα με την υπόδειξει του DINFUN σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Λέτε να ήταν το ότι είχα αποθηκευσει πολλά δίκτυα στο iphone? ας ελπίσουμε να μην ξαναδημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.Τα λέμε... πάω για jailbreak ολοταχός χιχιχιχ.

#14   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 18:39

να 'σαι καλα και να μας ξαναπροτιμησεις.. :lol: :lol: :lol:

#15   kazaboy

kazaboy

iPH newbie

• 19 μηνύματα