Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μπαταρία πρόβλημα με os3.1.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 04/02/2010 - 11:40

Παιδιά η apple το αναφέρει ξεκάθαρα. Κάνοντας restor from backup περνάει ξανά το firmware και το μόνο που μένει είναι τα data του χρήστη συν οι ρυθμίσεις του.
Είναι ότι πιο εύκολο και το συνιστά η Apple όταν έχουμε κάποιο software πρόβλημα.
Δεν βλέπω τον λόγο να το φοβάσαι.

Δεν υπάρχει περίπτωσει να χάσω καθόλου δεδομένα ? Απλά με χαλάει να κάνς restorε.. Δεν έχω κάνει ποτέ. και από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ jb και δεν το έχω πειράξει, δεν φταίω σε κάτι.. όπως άλλοι με τα jb :lol:

διαβασε προσεχτικα τι ειπα...για να μην την ακουω τζαμπα ειπα ΑΝ συγγνωμη φιλε μου αν ειπα κατι και στραβωσες

Χαλάρωσε δεν είπα κάτι με ειρωνία ούτε κακία.. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 04/02/2010 - 11:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2010 - 11:54

Παιδιά η apple το αναφέρει ξεκάθαρα. Κάνοντας restor from backup περνάει ξανά το firmware και το μόνο που μένει είναι τα data του χρήστη συν οι ρυθμίσεις του.
Είναι ότι πιο εύκολο και το συνιστά η Apple όταν έχουμε κάποιο software πρόβλημα.

το λέω καιρό ότι έτσι δεν περνάει άλλα 'σκουπίδια' αλλά δεν ακούνε...

#18   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/02/2010 - 12:13

Δεν υπάρχει περίπτωσει να χάσω καθόλου δεδομένα ? Απλά με χαλάει να κάνς restorε.. Δεν έχω κάνει ποτέ. και από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ jb και δεν το έχω πειράξει, δεν φταίω σε κάτι.. όπως άλλοι με τα jb :lol:

Restore δεν κανουν μονο αυτοι που εχουν κανει jailbreak! Αλλα και ολοι οι υπολοιποι!

Τωρα, στο θεμα μας, θελεις restore για να ξαναπεραστει το software. Μην ξεχνας οτι η 3.1.3 εχει fixes σχετικα με τη μπαταρια στο 3GS.

Συγκεκριμενα: Improves accuracy of the reported battery level on iPhone 3GS.

Δηλαδη πολυ απλα, ακριβως το προβλημα που εχεις!!

#19   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 12:38

έχω την εντύπωση πως restore from backup ή setup as new γίνεται εφόσον κάνουμε restore , στο δεύτερο η συσκευη είναι καθαρή και συγχρονιζει ότι υπάρχει στο iTunes .. Ενώ στο πρώτο επαναφει τα πάντα ακόμη και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί .. Επαναλαμβάνω μετά το restore firmware..

#20   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 12:46

Το άφησα πάντως να φορτίσει πλήρως το κινητό το βράδυ.. Τώρα η μπαταρία είναι full και φαίνεται και από την εικόνα.. Το κλείνω, το ανοίγω και δεν πέφτει είναι όπως πριν... Θα το κοιτάξω όταν πάει στη μέση πάλι μήπως το κάνει μόνο εκεί και αν το κάνει θα κάνω restore...

#21   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 21:10

Τελικά μόλις έπεσε η μπαταρία στο μισό, πάλι τα ίδια έχω.. Πάτησα restore from backup , αλλά δεν μου έβγαλε να διαλέξω από ποιο back up , έκανε υποτίθεται ένα restore.. δεν έχω χάσει τίποτα... αλλά δεν κατάλαβα τι restore είναι αυτό?? Απλά ξαναπερνάει το software ????

#22   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 04/02/2010 - 21:17

φίλε μου δεν έχω δει τι εχουν απαντησει οι αλλοι, αλλά η λύση είναι να αφήσεις το κινητό να αποφορτιστεί πληρως και μετα να το φορτίσεις. αυτές οι μπαταρίες εχουν αυτό , το "προβλημα" να πω... δοκιμασε το και ενημέρωσε! απλά ασε το κινητό να κλείσει και το ρολόι της μπαταριας θα έρθει πάλι κανονικά

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 04/02/2010 - 21:18

#23   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 21:36

Τελικά μόλις έπεσε η μπαταρία στο μισό, πάλι τα ίδια έχω.. Πάτησα restore from backup , αλλά δεν μου έβγαλε να διαλέξω από ποιο back up , έκανε υποτίθεται ένα restore.. δεν έχω χάσει τίποτα... αλλά δεν κατάλαβα τι restore είναι αυτό?? Απλά ξαναπερνάει το software ????

εαν πας στο post #19.. σου εχω αναλυσει τα πραγματα..στην πρωτη σελιδα.. :)

#24   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2010 - 02:39

εαν πας στο post #19.. σου εχω αναλυσει τα πραγματα..στην πρωτη σελιδα.. :)

Δεν το κατάλαβα καλά μπορώ να πω :lol: Πάντως το πρόβλημα έφτιαξε μετά από restore from back up (αν και δεν επέλεξα κάποιο back up), δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανε.. Δεν έχασα τίποτα πάντως, αλλά το πρόβλημα λύθηκε..

#25   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 03:06

Kαλησπέρα και πάλι.. Τελικά δεν έφτιαξε.. Απλώς δεν το κάνει πάντα.. Πχ τις περισσότερες φορές το κάνει μόνο όταν είναι στο 40-50% η μπαταρία..
Έκανα restore, setup as new ή όπως λέγεται τεσπα και δεν έφτιαξε.. Τσάμπα κόπος.. Και έχασα και τα save από τις εφαρμογές..
Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί από πολλούς χρήστες... Και σε άλλο forum , ακόμα και στο forum της apple το αναφέρουν..
Η OS 3.1.3 έχει πρόβλημα... Δεν φταίει τίποτα άλλο.. Ούτε ότι δεν κάθησε καλά το update ούτε τίποτα.. Είναι καθαρά πρόβλημα της apple με την 3.1.3..
Φαντάζομαι η apple θα βγάλει σύντομα νέο update γι αυτό το λάθος.. Ίσως επιταχύνει απλώ για την 3.2 ή 4,0 δεν ξέρω... Πήγε να φτιάξει τη μπαταρία και τελικά τα σκάτωσε... Τουλάχιστον το πρόβλημα είναι μόνο εικονικό και δεν έχει και τόση σημασία...

http://discussions.a...sageID=11021864

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 06/02/2010 - 03:15

#26   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 08:38

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ..

#27   georgeVLS

georgeVLS

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:31

Φιλε χαλαρωσε το προβλημα δεν το εχεις μονο εσυ, αναφερθηκε απο πολυ κοσμο. Φταειει το 3.1.3, αραξε απλα και περιμενε να fixαριστει. Μην κανεις τπτ παραπανω. Απλα πραγματα :D

#28   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:45

Φιλε χαλαρωσε το προβλημα δεν το εχεις μονο εσυ, αναφερθηκε απο πολυ κοσμο. Φταειει το 3.1.3, αραξε απλα και περιμενε να fixαριστει. Μην κανεις τπτ παραπανω. Απλα πραγματα :D

Το ξέρω... ΤΟ κατάλαβα μετά αυτό.. Νόμιζα ότι κάτι δεν είχε καθήσει καλά στο update.. Τσάμπα και το restore.. Τεσπα περιμένουμε από την apple τώρα να το επιδιορθώσει..

#29   sjonjon

sjonjon

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Twitter:@sjonjon
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 06/02/2010 - 16:47

offtopic:

Spoiler

#30   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2010 - 17:03

offtopic:

Spoiler

Clean, εννοείς restore και μετά setup as new??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες