Πρέπει να μπεί ξανά σε JBoken κατάσταση το τηλ.
Κοινώς, τρέχεις Electra.
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:01
βαλε
Πρέπει να μπεί ξανά σε JBoken κατάσταση το τηλ.
Κοινώς, τρέχεις Electra.
To εκανα και ολα καλα ! Αλλα γιατι συμβαινει αυτο και κρασαρει ο cydia ? Εχω βαλει το Ext3nder !
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:15
βαλε
To εκανα και ολα καλα ! Αλλα γιατι συμβαινει αυτο και κρασαρει ο cydia ? Εχω βαλει το Ext3nder !
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:27
Χωρις παρεξηγηση για τους φιλτατους συμφορουμιτες αλλα καποιες απο τις ερωτησεις δειχνουν οτι αρκετοι προσπαθουν να μπουν στα «βαθια» με το jailbreak χωρις πρωτα να εχουν κατανοησει καποιες βασικες εννοιες.
Υπαρχει παρα πολλη πληροφορια διαθεσιμη με μια απλη αναζητηση στο forum ή και στο google και τα περισσοτερα βηματα ειναι ευκολα αρκει να μην γινονται βιαστικα και επιπολαια. Ο καημενος ο Νικος εχει γινει σουρωτηρι.
Παντα φιλικα, κυριως για αποφυγη μη αναστρεψιμων καταστασεων, οι jailbreakable εκδοσεις firmware ειναι πλεον ιδιαιτερα πολυτιμες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κανω jailbreak απο το iOS 5 !! Τετοια δυσκολια δεν εχω ξανασυναστησει με υπογραφες και διαφορα αλλα τετοια κολπα ! Εξηγησε μου εσυ το εξης : οπως προανεφερα εγιναν ολα καλα , εχω βαλει και τον Ext3nder ! Κανω επαννεκινηση την συσκευη , χανεται το jb και πρεπει να το ξανακανω ! Προσπαθησα να βαλω το tweak Portait Lightning με τον ιδο τροπο αλλα δεν εγινε τπτ ! Ειναι λογικο να γινεται ολο αυτο ?
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:40
Κανω jailbreak απο το iOS 5 !! Τετοια δυσκολια δεν εχω ξανασυναστησει με υπογραφες και διαφορα αλλα τετοια κολπα ! Εξηγησε μου εσυ το εξης : οπως προανεφερα εγιναν ολα καλα , εχω βαλει και τον Ext3nder ! Κανω επαννεκινηση την συσκευη , χανεται το jb και πρεπει να το ξανακανω ! Προσπαθησα να βαλω το tweak Portait Lightning με τον ιδο τροπο αλλα δεν εγινε τπτ ! Ειναι λογικο να γινεται ολο αυτο ?
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:48
βαλε
Κρασάρει και μετά το Reboot?
Το Ext3nder δε κάνει τίποτα άλλο απο το αυτόματο Resign των 7 ημερών, για να μη χρειάζεσαι PC.
Δεν αλλάζει το γεγονός πως μετά απο Reboot, ή αν σου κλείσει, πρέπει να τρέξεις ξανά το Electra.
Δημοσίευση 20/03/2018 - 21:53
Κρασάρει και μετά το Reboot?
Το Ext3nder δε κάνει τίποτα άλλο απο το αυτόματο Resign των 7 ημερών, για να μη χρειάζεσαι PC.
Δεν αλλάζει το γεγονός πως μετά απο Reboot, ή αν σου κλείσει, πρέπει να τρέξεις ξανά το Electra.
Κρασαρε μια μονο φορα ! Γνωριζεις καποιο καλο tweak για να κανω respring και να βαζω το κινητο σε safe mode και τα συναφη ?
Δημοσίευση 20/03/2018 - 22:08
Κρασαρε μια μονο φορα ! Γνωριζεις καποιο καλο tweak για να κανω respring και να βαζω το κινητο σε safe mode και τα συναφη ?
MorePowerOptions
https://seiterseiter.github.io/
Δεν ξερω αν ενα ευχαριστω ειναι αρκετο για ολο αυτο...!
Δημοσίευση 20/03/2018 - 22:43
Εδω και αρκετα χρονια τα jailbreak ειναι semitethered, κοινως πρεπει να τρεχεις την εφαρμογη για το jailbreak μετα απο ΚΑΘΕ reboot.
Το extender το μονο που κανει ειναι να ξαναυπογραφει την εφαρμογη για το jailbreak ωστε να μην χρειαζεται να συνδεεις καθε 7 μερες τη συσκευη με υπολογιστη για να ανανεωνεις το πιστοποιητικο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
οχι νκαι αρκετα χρονια απο το ios10 κ μετα
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 20/03/2018 - 23:05
Δεν έκανα τίποτα
Μερικες φορες πιστευω πως εισαι ρομποτ και το εχεις μονος σου το forum χωρις να θελω να υποβαθμισω την προσπαθεια των υπολοιπων παιδιων ! Μια τελευταια ερωτηση θελω να κανω , μιας και ενας απο τους λογους που εκανα jb ηταν το tweak NetkillUIBeta ( που οπως φαινεται δεν εχει παρει αναβαθμιση ακομη ) , ξερεις αν υπαρχει κατι παρομοιο ?
Δημοσίευση 20/03/2018 - 23:14
Παρόμοιο όχι, αλλά ετοιμάζεται το Update.
Μένει το GUI μιας και οι εντολές λειτουργούν.
Μου εφτιαξες το βραδυ ! Ξερεις πως μπορω να δω γενικα την εξελιξη του ? Εννοω αν ο dev εχει site...!
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες