Liberty Lite : Απόκρυψη Jailbreak! Ξεγελάστε εφαρμογές !!
ισχύει !! με ενδιαφέρει για το winbank !!!
Δεν δουλευει με την εφαρμογη της winbank, σε αρκετες αλλες ομως δουλευει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/08/2018 - 09:35
Liberty Lite : Απόκρυψη Jailbreak! Ξεγελάστε εφαρμογές !!
ισχύει !! με ενδιαφέρει για το winbank !!!
Δημοσίευση 25/08/2018 - 15:57
Δημοσίευση 25/08/2018 - 18:01
Δημοσίευση 26/08/2018 - 08:13
Κάνουμε την αναβάθμιση στα παραπάνω;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 26/08/2018 - 09:39
Για το nova go ,γνωρίζεις ;
Δημοσίευση 26/08/2018 - 11:29
Παιζει κανονικα.
Τελευταία επεξεργασία από: grigoris_a, 26/08/2018 - 11:30.
Δημοσίευση 26/08/2018 - 12:34
Εμένα τελευταία, όταν πέφτω για ύπνο και ξυπνάω το πρωί, βλέπω ότι έχει κάνει reboot με αποτέλεσμα να έχει φύγει το JB και να πρέπει να το κάνω ξανά...
Εντάξει.. μου τρώει 5 λεπτά από το χρόνο μου αλλά δε ξέρω πως μπορώ να εντοπίσω τι φταίει...
Προς το παρόν, έχω απενεργοποιήσει τα τελευταία που είχα περάσει (δεν τα έσβησα, απλά τα απενεργοποίησα από τα settings) μήπως και έβρισκα ποιο ήταν αλλά δεν...
Έχετε καμιά ιδέα πως το εντοπίζω;
Αυτό με το iCleaner δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω κάνει με τα settings;
Επίσης, κάπου είχε αναφερθεί, αλλά δεν υπάρχει κάπου ένα log που μπορώ να δω τι φταίει;
Τέλος να πω ότι είτε το Appelancy είτε το PickPoocket μου έτρωγαν την μπαταρία πιο γρήγορα και από το 0-100 του Bold...
Τα απενεργοποίησα από τα Settings και η μπαταρία επανήλθε στα φυσιολογικά της...
Δημοσίευση 26/08/2018 - 12:47
Καλημερα σε ολη την ομαδα ! Γνωριζετε αν υπαρχει ενα tweak που να κανει downgrade tweaks ? Το χρειαζομαι για το tweak injector μιας και εχει καταναλωση μπαταριας...ευχαριστω !
Δημοσίευση 26/08/2018 - 13:04
Εμένα τελευταία, όταν πέφτω για ύπνο και ξυπνάω το πρωί, βλέπω ότι έχει κάνει reboot με αποτέλεσμα να έχει φύγει το JB και να πρέπει να το κάνω ξανά...
Εντάξει.. μου τρώει 5 λεπτά από το χρόνο μου αλλά δε ξέρω πως μπορώ να εντοπίσω τι φταίει...
Προς το παρόν, έχω απενεργοποιήσει τα τελευταία που είχα περάσει (δεν τα έσβησα, απλά τα απενεργοποίησα από τα settings) μήπως και έβρισκα ποιο ήταν αλλά δεν...
Έχετε καμιά ιδέα πως το εντοπίζω;
Αυτό με το iCleaner δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω κάνει με τα settings;
Επίσης, κάπου είχε αναφερθεί, αλλά δεν υπάρχει κάπου ένα log που μπορώ να δω τι φταίει;
Τέλος να πω ότι είτε το Appelancy είτε το PickPoocket μου έτρωγαν την μπαταρία πιο γρήγορα και από το 0-100 του Bold...
Τα απενεργοποίησα από τα Settings και η μπαταρία επανήλθε στα φυσιολογικά της...
Λοιπόν... επειδή το έκανε μπροστά μου τώρα που είμαι ξύπνιος, ήταν κάτι που δεν είχα υπολογίσει...
Όταν λοιπόν, βάζω να κάνει updates τα apps από το AppStore, κάνει reboot...
Οπότε φαντάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό... (μπορεί και όχι και να ήταν τυχαίο)
2 ένοχοι λοιπόν...
1. Το EclipseX που δίνει μαύρο theme στο AppStore και γενικά μου κολλάει από τότε που το αγόρασα καθώς όταν είμαι στο updates και πατάω να δω το "what's new" κρασάρει το AppStore και χάνει το theme ή
2. Το AppAdmin που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζεις προηγούμενη έκδοση ενός App από το AppStore...
Δημοσίευση 26/08/2018 - 13:17
Καλημερα σε ολη την ομαδα ! Γνωριζετε αν υπαρχει ενα tweak που να κανει downgrade tweaks ? Το χρειαζομαι για το tweak injector μιας και εχει καταναλωση μπαταριας...ευχαριστω !
Δεν υπάρχει Tweak για τα Tweaks.. Επίσης το Injector δεν είναι Tweak.
Γενικότερα Downgrade κάνεις πατώντας στο Modify του Tweak που θες και εφόσον έχει επιλογή, πατάς στο Downgrade.
Για το Inector θα χρειαστεί να περάσεις προηγούμενη έκδοση με το .deb.
Έχουμε αναφέρει εδώ μέσα πως.
Δημοσίευση 26/08/2018 - 18:01
Δεν υπάρχει Tweak για τα Tweaks.. Επίσης το Injector δεν είναι Tweak.
Γενικότερα Downgrade κάνεις πατώντας στο Modify του Tweak που θες και εφόσον έχει επιλογή, πατάς στο Downgrade.
Για το Inector θα χρειαστεί να περάσεις προηγούμενη έκδοση με το .deb.
Έχουμε αναφέρει εδώ μέσα πως.
Δημοσίευση 27/08/2018 - 23:49
Νίκο υπάρχει κάτι για αναφορά παράδοσης στα sms; μιας και αυτοί εκεί οι ρωμαίοι εν έτη 2018 εξακολουθούν να μην βάζουν κάτι εξαιρετικά απλό...
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες