Spotify Adblocker
https://smacpats.github.io/repo/
Δημοσίευση 26/10/2018 - 20:09
Δημοσίευση 26/10/2018 - 22:04
Δημοσίευση 30/10/2018 - 08:49
Δημοσίευση 30/10/2018 - 09:48
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:53
Δημοσίευση 31/10/2018 - 14:07
Υπάρχει κάποιο έμπιστο tweak για πληροφορίες μπαταρίας;
Δημοσίευση 31/10/2018 - 15:27
BatteryLife.
Δημοσίευση 06/11/2018 - 21:49
Παιδιά έχω το εξής ζήτημα...
Ανά διαστήματα (χωρίς να έχω περάσει κάτι πρόσφατα ή να έχω κάνει κάποια ρύθμιση), το κινητό κάνει re-spring αλλά οπουδήποτε...
Πχ.. αν ανοίξω την κάμερα, αν ανοίξω τις φωτογραφίες, όπως είμαι στο chrome, αν πάω να το ξεκλειδώσω κλπ... δεν το κάνει κάπου στάνταρ...
Επίσης συχνά (αλλά όχι τόσο πολύ όσο τα re-spring) μου κάνει και reboot και πρέπει κλασικά να κάνω πάλι JB από την αρχή από το Electra.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει (δε ξέρω από ποιο repo κατεβάζω κάποιο λογκ), αν φταίει δηλαδή κάποιο tweak ή αν είναι θέμα μπαταρίας;
Δημοσίευση 06/11/2018 - 22:14
τα respring είναι κατά πάσα πιθανότητα η μνήμη σου.Οσο για τα reboots πρέπει να το κοιτάξεις τι φταίει ..μπορεί να είναι αυτά που περνάς εννοώ τα Tweak φυσικά .Παιδιά έχω το εξής ζήτημα...
Ανά διαστήματα (χωρίς να έχω περάσει κάτι πρόσφατα ή να έχω κάνει κάποια ρύθμιση), το κινητό κάνει re-spring αλλά οπουδήποτε...
Πχ.. αν ανοίξω την κάμερα, αν ανοίξω τις φωτογραφίες, όπως είμαι στο chrome, αν πάω να το ξεκλειδώσω κλπ... δεν το κάνει κάπου στάνταρ...
Επίσης συχνά (αλλά όχι τόσο πολύ όσο τα re-spring) μου κάνει και reboot και πρέπει κλασικά να κάνω πάλι JB από την αρχή από το Electra.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει (δε ξέρω από ποιο repo κατεβάζω κάποιο λογκ), αν φταίει δηλαδή κάποιο tweak ή αν είναι θέμα μπαταρίας;
Δημοσίευση 06/11/2018 - 23:01
Παιδιά έχω το εξής ζήτημα...
Τα Resprings κατά πάσα πιθανότητα είναι απο το TweakInject.
Δεν είναι HW τα παραπάνω πάντως.
Δημοσίευση 06/11/2018 - 23:04
ωραια ..ποια είναι η λύση λοιπόν ; Στο άλλο jailbreak υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τα ρεσπρινγ;Τα Resprings κατά πάσα πιθανότητα είναι απο το TweakInject.
Δεν είναι HW τα παραπάνω πάντως.
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες