Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

iOS 11.2.2 με Spectre fix

• Please log in to reply
223 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   TSIV

TSIV

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:14

Οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει εσύ δεν επανέρχονται.

Θα πρέπει να κάνεις "αντίγραφο ασφαλείας" και μετά την επαναφορά να το συγχρονίσεις.

Το κατά πόσο θα δουλεύει σωστά δεν μπορώ να το ξέρω αφού θα είναι σε διαφορετική έκδοση.

Περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος που να έχει πιό πολύ εμπειρία

Τελευταία επεξεργασία από: TSIV, 09/01/2018 - 23:15.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:29

Για να καεί λίγο το θέμα.. Φήμες λένε ότι θα βγει JB μέχρι την έκδοση 11.2.Χ :blink: :blink: :lol: :lol:

Για φαντάσου να βγει στην 11.2.1 και για X τι έχει να γίνει. Ξαφνικά θα βγουν για πούλημα πολλά X που έχουν αναβαθμιστεί.
Αλλά αποκλείεται πιστεύω εκτός κι αν θέλουν αυτοί για να πάρουν το κόσμο από τον κακό χαμό με τις μπαταρίες.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#138   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1,768 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:35

Οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει εσύ δεν επανέρχονται.

Θα πρέπει να κάνεις "αντίγραφο ασφαλείας" και μετά την επαναφορά να το συγχρονίσεις.

Το κατά πόσο θα δουλεύει σωστά δεν μπορώ να το ξέρω αφού θα είναι σε διαφορετική έκδοση.

Περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος που να έχει πιό πολύ εμπειρία

Σε ευχαριστω και τελικα δεν θα προχωρησω σε επαναφορα, κατεβασα την τελευταια  beta και διορθωθηκε το  bug που αφορουσε στην ενταση του ηχου του πληκτρολογιου και του start button. Μεσα πρεπει να ειναι και το fix ασφαλειας.

Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 09/01/2018 - 23:41.

#139   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:46

Είναι η πρώτη φορά που «φοβάμαι» την «επιβεβλημένη» αναβάθμιση ...γιατί είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το τηλέφωνο μου (iPhone X )...καμένα bug ...εξαιρετική μπαταρία...τι να πω;!
Θα περιμένω λίγο να μάθω συμπεριφορά μπαταρίας αν και λογικά δεν θα επηρεάζει κάτι η νέα αναβάθμιση αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

#140   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,206 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:05

Είναι η πρώτη φορά που «φοβάμαι» την «επιβεβλημένη» αναβάθμιση ...γιατί είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το τηλέφωνο μου (iPhone X )...καμένα bug ...εξαιρετική μπαταρία...τι να πω;!
Θα περιμένω λίγο να μάθω συμπεριφορά μπαταρίας αν και λογικά δεν θα επηρεάζει κάτι η νέα αναβάθμιση αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ίσως να επηρεάσει ( λίγο ? )την απόδοση από ότι διάβασα 5-30%

#141   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:06

Εγώ δεν ξέρω πάλι γιατί την κατέβασα και τελευταία στιγμή δεν αναβάθμισα όπως κάνω πάντα. Κάτι δεν μου κόλλησε. Ίσως η λέξη που λέει αναβαθμίστε άμεσα να μου έκατσε στραβά δεν ξέρω.

#142   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,206 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:09

Εγώ δεν ξέρω πάλι γιατί την κατέβασα και τελευταία στιγμή δεν αναβάθμισα όπως κάνω πάντα. Κάτι δεν μου κόλλησε. Ίσως η λέξη που λέει αναβαθμίστε άμεσα να μου έκατσε στραβά δεν ξέρω.

Follow your instinct ένα πράγμα

#143   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:21

Παιδες,εγω την εβαλα σε iphone 6s plus και σε ipad air 2 και δουλευουν ολα οπως πριν.Δε μπορω να καταλαβω τι φοβαστε μερικοι!

#144   TSIV

TSIV

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:32

Το ίδιο και εγώ. Από τη στιγμή που είναι ενημέρωση ασφαλείας δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε!

#145   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,206 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 09:17

Το ίδιο και εγώ. Από τη στιγμή που είναι ενημέρωση ασφαλείας δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε!

. Σε όλα σχεδόν τα update ενημερώσεις ασφαλείας γράφει και 1 φτιάχνει και ποιος ξέρεις ποσά χαλάει .

#146   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1,103 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:05

Με 11.2.2 βλέπω χειρότερη διαχείριση μπαταρίας, μπορεί να φταίει το ΟΤΑ

Sent from my iPhone using Tapatalk

#147   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:18

Follow your instinct ένα πράγμα

Το ένστικτο μου δεν με αφήνει να το ενημερώσω . Πολύ απότομο είναι όλο αυτό βάλτε την όλοι άμεσα διορθώνει αυτό . Κανένας δεν μας είπε όμως αν χαλάει κάτι και τι χαλάει . Οπότε προτιμώ να ακολουθήσω το ένστικτο μου και το X αλλά και το 7 plus να μην αναβαθμιστούν σε αυτήν την έκδοση και πολύ πιθανόν το 7 plus να σταματήσω κιόλας από εδώ και πέρα να το ενημερώνω γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα χειροτερέψει από εδώ και πέρα την μπαταρία του που ακόμα είναι βράχος .

#148   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1,097 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:30

Ο πιο σωστος τροπος για αναβαθμισεις ειναι μεσω itunes να κανεις αναβαθμιση; Η μεσω itunes να κανεις restore με την αναβαθμισμενη ipsw και μετα rwstore back up που ειναι κρυπτογραφημενο;

#149   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:43

Ο πιο σωστος τροπος για αναβαθμισεις ειναι μεσω itunes να κανεις αναβαθμιση; Η μεσω itunes να κανεις restore με την αναβαθμισμενη ipsw και μετα rwstore back up που ειναι κρυπτογραφημενο;

Ο ποιο σωστός είναι μέσω iTunes και set up as new όπως συνηθίζω να κάνω και δεν περνάω τίποτα ξανά στο νέο update αν τα έχεις έτοιμα όλα σε φακέλους είναι 20 λεπτά δουλειά και έτσι καθαρίζεις και παλιές εφαρμογές που έχεις σε αδράνεια αλλά πολλές φορές για ψυχολογικούς λόγους πάντα όταν σετάρουμε το τηλέφωνο τις βάζουμε ;-).

#150   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,206 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 11:57

όσοι την βάλατε λύθηκαν τα οποία προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί ; με εφαρμογές γκριζάρισμενες; μηνύματα ; επαφές ; που κατά καιρούς έχουμε δει στο forum?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες