Συμφωνώ. Έχεις απόλυτο δίκιο όπως το λες .Άρα προς τι ο πανικός να αναβαθμίσουμε οι μέσοι χρήστες ;
iOS 11.2.2 με Spectre fix
Δημοσίευση 09/01/2018 - 13:22
Ad
Δημοσίευση 09/01/2018 - 13:24
Αφου δεν πανικοβάλεσαι, μην αναβαθμίζεις
Βασικά δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε και να αναβαθμίζουμε.
Δημοσίευση 09/01/2018 - 13:45
Εντάξει δεν έχει πανικοβληθεί κιόλας ο κόσμος, σουρωτηρια κρατάμε όλοι όποτε με ένα fix δεν χάλασε και ο κόσμος. Περιμένουμε το επόμενο meltdown και spectre...το δεύτερο είναι hardware όποτε φτιάχνεται και δεν φτιάχνεται όποτε θα σου πούνε αγορά με καινούργια αρχιτεκτονική επεξεργαστή και επειδή οι μεγάλοι θέλουν να παρακολουθούνε τον κοσμάκη κι αυτός θα έχει καμία πάθηση πρακτορικη και πάλι λέγοντας. Πρέπει να πέσει πολύ χρήμα στην αγορά για να φτιάξουν πράγματα που θα μας τα δώσουν την επόμενη δεκαετία που θα κάνουν καλύτερα την δίκη τους δουλειά και μετά τη δίκη μας. Από την μύγα ξύγκι βγάζουν αυτοί...Βασικά δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε και να αναβαθμίζουμε.
Όλοι βαλθήκαμε να πιάσουν το ΤΡΙΣ...
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 09/01/2018 - 13:46
Δημοσίευση 09/01/2018 - 13:54
Ο κόσμος όχι και δεν θα έπρεπε. Αν ήμουν όμως ο "ιδιοκτήτης" του iCloud ή του Dropbox ή του OneDrive δεν θα μπορούσα να στο υποσχεθώ
Δημοσίευση 09/01/2018 - 14:07
Αυτοί έχουν λάβει τα μέτρα τους την στιγμή που έπρεπε. Άλλωστε θα έπρεπε και νομίζω ότι έχουν μερικά επίπεδα έξτρα προστασία. Μην βλέπεις που εμείς δεν μπορούμε να δούμε πληροφορίες της μπαταρίας και γενικώς τα system services. Να δοξαζουμε τον Tim που μας θέλει απλούς και απερριτουςΟ κόσμος όχι και δεν θα έπρεπε. Αν ήμουν όμως ο "ιδιοκτήτης" του iCloud ή του Dropbox ή του OneDrive δεν θα μπορούσα να στο υποσχεθώ
Υγ: παιδιά το φόρουμ τρώει σκαλωματα, νομίζω ότι το ξέρετε έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 09/01/2018 - 14:07
Δημοσίευση 09/01/2018 - 14:17
Εμένα αυτό που θα με προβλημάτιζε και θα έπαιρνα κάποιες έξτρα προφυλάξεις ίσως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει πρακτικά να υπάρξει εγκατάσταση κάποιου malware στη συσκευή.
Αυτό πέρα από φυσική πρόσβαση στη συσκευή ίσως να μπορούσε να γίνει και απομακρυσμένα όπως έχουμε κατά καιρούς δει ειδικά σε κάποια πολυσύχναστα κοινόχρηστα wifi (βλέπε αεροδρόμια).
Εύκολα θα μπορούσε εκεί κάποιος σε κάποιο pop up να πατήσει και να εγκαταστήσει εν αγνοία του κάποιο malware που να εκμεταλλεύεται στη συνέχεια τέτοιου είδους ευπάθειες.
Οκ, ίσως βλέπω πολλά video από BlackHat conventions αλλά προσωπικά όταν είμαι συνδεδεμένος σε public wifis θα είμαι κάπως πιο alert.
Δημοσίευση 09/01/2018 - 14:22
Όταν δεν έχεις πρόσβαση στο router να μην μπαίνεις πουθενά. Διαφορετικά δεδομένα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εμένα αυτό που θα με προβλημάτιζε και θα έπαιρνα κάποιες έξτρα προφυλάξεις ίσως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει πρακτικά να υπάρξει εγκατάσταση κάποιου malware στη συσκευή.
Αυτό πέρα από φυσική πρόσβαση στη συσκευή ίσως να μπορούσε να γίνει και απομακρυσμένα όπως έχουμε κατά καιρούς δει ειδικά σε κάποια πολυσύχναστα κοινόχρηστα wifi (βλέπε αεροδρόμια).
Εύκολα θα μπορούσε εκεί κάποιος σε κάποιο pop up να πατήσει και να εγκαταστήσει εν αγνοία του κάποιο malware που να εκμεταλλεύεται στη συνέχεια τέτοιου είδους ευπάθειες.
Οκ, ίσως βλέπω πολλά video από BlackHat conventions αλλά προσωπικά όταν είμαι συνδεδεμένος σε public wifis θα είμαι κάπως πιο alert.
Δημοσίευση 09/01/2018 - 14:37
Αφου δεν πανικοβάλεσαι, μην αναβαθμίζεις
Είχα κάνει στην αρχή αναβάθμιση αλλά πρόλαβα και ξαναγύρισα στην 10.3 .ΠΑΝΤΑ περιμένω πριν τις αναβαθμίσεις όλο και κάτι θα σκάσει! μέχρι να βεβαιωθώ ότι έχουν στρώσει όλα απλά περιμένω
Δημοσίευση 09/01/2018 - 14:50
Ο καθένας όπως νομίζει πράττει στις συσκευές του
Δημοσίευση 09/01/2018 - 15:30
Δημοσίευση 09/01/2018 - 15:33
Δημοσίευση 09/01/2018 - 15:57
Αν μπορούσε να κλείνει πάντως μόνιμα το wifi και το Bluetooth χώρις.Να ανοίγανε κάθε πρωί μόνα τους θα πέρναγα ξανά την 11. Πως σε προστατεύει όταν ανοίγουν από μόνα τους;
Ανοιγουν μονα τους??Σε μενα γιατι δεν ανοιγουν??Μηπως δε πας μεσα απο τις ρυθμισεις??
Δημοσίευση 09/01/2018 - 16:02
Δημοσίευση 09/01/2018 - 16:04
Όταν το είχα περάσει όταν τα εκείνα το βράδι το πρωί τα έβρισκα πάλι ανοιχτά. Που υπήρχε και σημειώση μέσα στις ρυθμίσεις ότι θα ανοίξουν αν άλλαζα τοποθεσια ( που ισχύει ) και κάθε πρωί επίσης . Το διορθώσαν;
Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι τοποθεσια δεν αλλαζω,οποτε δε ξερω σιγουρα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες