Παιδιά το παιδί όπως φαίνεται μόνο με καταγγελία και νομικό τρόπο θα βρεί το δίκιο του. Αυτό είναι ξεκάθαρο όπως το βλέπω.
Εγω ερωτώ...
Η Apple έβγαλε μία ανακοίνωση και αναγνώρισε το touch disease. Σωστά; Είναι ένα πρόβλημα (εργοστασιακό) που ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ και να φτιαχτεί το παιδί θα το βρίσκει μπροστά σου αργά ή γρήγορα! Ναί ή όχι;
Τί καθόμαστε τώρα και παίζουμε με την εγγύηση απο την στιγμη που η συσκευη ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΕΝΙΚΑ είχε εργοστασιακό πρόβλημα. Έβγαλε καινούριες οθόνες ξεχωριστά που να μην το εμφανίζουν;
Πόσες φορές θα το πληρώσει το παιδί για όσα χρόνια θα το έχει; Είναι λογική και σωστή αντιμετώπιση απο την πλευρά της Apple; Προσωπικά...ΟΧΙ.
Δώστου του ανθρώπου άλλο μοντέλο ανακατασκευασμένο να ησυχάσει.
Με 180εύρα ο άνθρωπος θα αγοράσει 10 καινούριες έτσι που θα του βγάζει πρόβλημα.
Όλα ξεκινάνε απο την εταιρεία. Τέτοια ταλαιπωρία επειδή δεν είμαστε Αμερική...Έλεος.
Όχι istorm, Όχι idocument,Όχι iSystem κλπ...και πόσοι άλλοι.
Φτάνουν τον άνθρωπο σε σημείο αγανάκτησης να πεί (στον εαυτό του) άντε μωρέ πέτα το και πήγαινε να πάρεις μία καινούρια συσκευή να τελειώνεις.
Τα είπες όλα. Αυτο ακριβώς. Χθες μίλησα το βράδυ μέσω skype με USA. Δεν πα να έχει βγάλει το τηλέφωνο και χολέρα, απο την στιγμή που εχει γράψει ο τύπος στραβό τελείωσε. Έχουν βρεί την πατέντα. Δηλάδη για τηλέφωνο που το πλήρωσα δύο φορές μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα κατασκευαστικό, αυτοί θα σου πούνε χωρίς απόδειξη οτι δεν φέρθηκες σωστά την συσκευή οπότε πρέπει να πληρώσεις. Ειναι εξοργίστικά απαραδεκτοι δεν σέβονται τίποτα. Απλά και εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε. Εγώ μετά και τον τρόπο που μου μίλησε η Αμερικάνα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αυτή την εταιρεία. Είναι αγύρτες. Ποιον κοροιδευαν τόσο καιρό με την κουβέντα οτι το τηλέφωνο στάλθηκε στο εξωτερικό ενώ αυτό έτρωγε Χριστουγεννιάτικα τσουρέκια εδω απένταντι στον Τερκενλη; Τι έκανε το σέρβις 25 μέρες με την συσκυεή στο υπόγειο, ψάχνανε το φλουρί της βασιλόπιτας; ή , η μήπως περίμεναν τα θεοφάνεια να βουτήξει το τηλέφωνο σε καμιά γουρνα να πιάσει το σταυρό μπας και γιατρευτει; Περιμενω να παρω το τηλ στα χερια μου να δω το νεο στραβωμα που δεν έβλεπα τοσο καιρό, καθως ήμουν τυφλος απο αγαπη. Οι απατεώνες που πασάρουν στον κόσμο την μούργα για να μαζεύουν τα φράγκα. Τέλος φανατικός πολέμιος απο σημερα.