θα το κοιτάξω σπίτι και θα σου πω από το κινητό πάντως στο φάκελο που σου είπα βλέπω αυτά.
το info έχει πολύ πράγμα. θες να δω κάποιο συγκεκριμένο;
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: fitsou, 09/03/2018 - 15:35
Δημοσίευση 09/03/2018 - 15:34
θα το κοιτάξω σπίτι και θα σου πω από το κινητό πάντως στο φάκελο που σου είπα βλέπω αυτά.
το info έχει πολύ πράγμα. θες να δω κάποιο συγκεκριμένο;
Τελευταία επεξεργασία από: fitsou, 09/03/2018 - 15:35
Δημοσίευση 09/03/2018 - 20:06
Μη το κάνεις απο Filza. WinSCP στο PC σου.
Παρόλα αυτά δες τι αρχεία έχει στο παραπάνω απο private/.
Δημοσίευση 13/03/2018 - 14:25
Niko αντιμετωπιζω ενα ηλιθιο προβλημα με το App Admin σε iOS 10.3.3 iPhone 6S με G0blin. Ο μονος τροπος για να δουλεψει σωστα το App Admin σε iOS 10.3.3 ειναι να εγκαταστήσω την έκδοση 1.0r-71 την οποια βρισκω ΜΟΝΟ στο BYA repo. Οταν παω να κανω την εγκατασταση απο BYA repo δεν με αφηνει να ξετικαρω το uasharedtools 2.1r-97k το οποιο ΔΕΝ ειναι συμβατο με την 10.3.3. Το αστειο ειναι οτι βρηκα ενα workaround εγκαθιστωντας ΠΡΩΤΑ το uasharedtools 2.2r-10 απο ΗΥΙ repo και μετα το App Admin απο BYA repo. Οταν επιλεγω install ειναι σαν να ΜΗΝ βλεπει το installer οτι εχω ΗΔΗ το uasharedtools 2.2r-10 και θελει να κανει uninstall το 2.2r10 για να βαλει το ασυμβατο 2.1r-97. Δοκιμασα να κατεβασω απο αλλη συσκευη το DEB KEEPER απο Cydia ετσι ωστε να μπορεσω να τσιμπησω το .DEB του App Admin 1.0r-71 ΚΑΙ το .DEB του uasharedtools 2.2r-10 , αλλα το "Dependency" του uasharedtools ειναι "βαθια ριζωμενο xD" και αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα και με τα Standalone DEBS. Αν κανω πρωτα εγκατασταση το uasharedtools 2.2r-10 και μετα το App Admin 1.0r-71 λυνεται εν μερη το προβλημα γιατι οταν παει να κανει install το uasharedtools αποτυγχανει με ενα overwrite error γιατι ειναι ηδη εγκατεστημενη η αλλη εκδοση του uasharedtools. Ενω πιστευα οτι με αυτον τον τροπο θα λυθει, το προβλημα ειναι οτι μετα δεν μπορω να κανω αλλη εγκατασταση στο Cydia αν δεν αφαιρεσω εντελως to uasharedtools γιατι μου το βγαζει σαν Half installed package και μου λεει να κανω Forcibly Clear. Γνωρίζεις αν υπαρχει καποιος τροπος να ξεφορτωθω μια για παντα την ασυμβατη εκδοδη uasharedtools 2.1r-97k ? Sorry αν ημουν υπερβολικα περιγραφικος αλλα δεν ειναι λυση να τραβαω uninstall και install το uasharedtools οταν θελω να κανω καποιο update μεσω Cydia.
Δημοσίευση 17/03/2018 - 20:59
Καλησπερα το extender installer λειτουργει στο goblin?
Δημοσίευση 17/03/2018 - 22:39
Δημοσίευση 17/03/2018 - 23:22
Καλησπερα το extender installer λειτουργει στο goblin?
Ναι. Απο το Repo του Julio.
Βρέθηκε στα χέρια μου ένα iPhone 5 με iOS 8.0.2. Είδα ότι για αυτήν την έκδοση υπάρχει jailbreak από Pangu και TaiG. Προτείνετε κάποια από αυτές τις λύσεις για jailbreak ή είναι καλύτερα να πάω σε 10.3.3 και jailbreak εκεί;
Ποια είναι πιο σταθερή έκδοση jb;
Να το αφήσεις εκεί που είναι.. Μη κάνεις το λάθος για 10.3.3.
JB με TaiG.
Δημοσίευση 18/03/2018 - 10:15
Νικολα καλημερα χρειαζεται καποιες ρυθμισεις η το αφηνω ως εχει με τις προεγκαταστημενες;;Ναι. Απο το Repo του Julio.
Να το αφήσεις εκεί που είναι.. Μη κάνεις το λάθος για 10.3.3.
JB με TaiG.
Δημοσίευση 24/03/2018 - 20:34
Καλησπερα εναλα το extender installer και δουλευει αψογα το μονο που παρατηρησα ειναι διαφορα και μαλιστα αισθητη πολυ στην μπαταρια ξερει κανεις κτ αν οφειλεται σε αυτο;;;Καλησπερα το extender installer λειτουργει στο goblin?
Δημοσίευση 24/03/2018 - 21:41
Νικόλα καταρχιν ευχαριστω αυτο που μου λες απο που ακριβως το κανω γτ δεν το βρισκω εμενα ειναι ετσιΤο Auto-Resign ευθύνεται για τη κατανάλωση.
Βαλ'το μια μέρα πρίν τη λήξη των 7 ημερών.
Δημοσίευση 24/03/2018 - 22:46
Ετσι ηταν πι ρυθμισεις απο μονες τους δεν πειραξα κτ εγω σε ειχα ρωτησει πριν καμμια βδομαδα αν θελει ρυθμισεις και μου πες να το αφησω οπως ειναι απο μονο του!!!σε ευχαριστω πολυ φανταζομαι να το βαλω στη μεγιστη καθε 12 ωρες;;;Απεν/ποιημένο το 'χεις.
Άλλαξε το κάθε 2 ώρες χαμηλά.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες