Mεταφερω αυτουσια την πρωτη επαφη που ειχα με την συγκεκριμενη θηκη συν καποιες ελαχιστες παρατηρησεις μετα απο 2 εβδομαδες σχεδον που την φοραω.
Μετα απο 1 μηνα αναμονη και με παραγγελια απο Mobilefun ηρθε η Evutec AER Karbon. Η εταιρεια ακομα και τωρα την βγαζει out of stock οποτε ειναι μεγα προβλημα η παραγγελια της απο το αγγλικο σαιτ Mobilefun.
Η συσκευασια ειναι θα ελεγα τυπικη αλλα ευχαριστη πινελια ειναι ,αν και χωρις πρακτικη αξια, το οτι η μια πλευρα του κουτιου ειναι μαγνητικη θελοντας ετσι ισως να υποδηλωσει τις μαγνητικες ιδιοτητες της θηκης. Ως γνωστο στη συσκευασια υπαρχει μια μαγνητικη βαση για αεραγωγους η οποια συνεργαζεται με την θηκη η οποια θηκη δεν εχει προβλημα με την ασυρματη φορτιση
ΘΕΤΙΚΑ θηκης απο λιγο που την περιεργαστηκα
- πολυ λεπτη και ελαφρια
- καλο grip λογω του υλικου στα πλαγια
- τα κουμπια πατιωνται πανευκολα με ισως μονο αρνητικο οτι πιανοντας πολλες φορες τη συσκευη απο τη τσεπη την βγαζω αναμμενη αφου παταω χωρις να καταλαβαινω το power button
- τα χειλη της θηκης ανασηκωνονται οσο πρεπει για να προστατευουν την οθονη και να μην δινουν παχος στη θηκη
- premium αισθηση που σημαινει οτι παει γαντι με το Χ
- μαγνητικη βαση που προσαρμοζεται στους αεραγωγους. Ο μαγνητης ειναι αρκετα δυνατος. Η βαση μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν stand στο γραφειο
-η θηκη μπαινοβγαινει πολυ ευκολα κρατωντας μια αρκετα ικανοποιητικη εφαρμογη σε ολες τις πλευρες. Παντα σε αυτες τις "ευκολες" θηκες φοβαμαι τα σκουπιδακια που μπορουν να εισχωρησουν στη πλατη οποτε καλο ειναι μια φορα στις 10 μερες να γινεται ενας ελεγχος.Μεχρι στιγμης 3 φορες που εχω ελεγξει δεν ειδα κατι παντως. Σε αλλες συνθηκες το θεωρω πολυ πιθανο.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
-Δαχτυλιες
-Δαχτυλιες
-Δαχτυλιες
-η καμερα προστατευεται κατι πανω απο οριακα αλλα οχι ικανοποιητικα συμφωνα με τα δικα μου γουστα
Δυστυχως οι δαχτυλιες που πιανει στη πλατη ειναι ενοχλητικες οταν τις αφησεις και μαζευτουν. Χαλανε την πολυ ωραια εικονα της θηκης και σιγουρα ειναι κατι που χρηζει βελτιωσης. Θα μου πειτε ποσες γνωστες μαρκες υποφερουν απο το ιδιο προβλημα. Δικιο αλλα δεν παυει να ειναι προβλημα.
Σε γενικες γραμμες αυτα, εχω προσθεσει καποιες φωτο ακομα ωστε να εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα καθως και μια σκετη της συσκευης με φορεμενο μονο το γυαλι της iCarez
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 16/01/2018 - 21:41