Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για να προστατέψουμε τα Airpods από την Catalyst.
Φανταστικό design τα Airpods αλλά από τη μέρα που τα πήρα το άγχος μου ήταν να μην γεμίσει γρατζουνιές αυτό το τόσο γυαλιστερό λευκό case τους.
Το όλο θέμα της πρακτικότητας λόγω του μεγέθους τους χάνεται γιατί πρόσεχα να τα έχω σε μία τσέπη πάντα μόνα τους για να μην τα χτυπήσουν τα κλειδιά ή τα κέρματα κλπ.
Κάπου εκεί κατάλαβα ότι θέλουμε θήκη.
Αρχίζει λοιπόν η ψαχτική και πέφτω πάνω σε αυτήν της Catalyst.
Παράδοση στην προστασία από νερά και πτώσεις η εταιρεία, είπα ας το δοκιμάσω.
Ας δούμε περί τίνος πρόκειται:
Διαθέσιμη από τη σελίδα της Catalyst στα $24,99 είναι διαθέσιμη σε 6 χρωματικούς συνδυασμούς για όλα τα γούστα.
Στο βίντεο είδαμε το Slate Gray.
Η θήκη προσφέρει προστασία τόσο από το νερό, όσο και από τις πτώσεις.
Προσφέρει αδιαβροχοποίηση IP67 μέσω του πατενταρισμένου τρόπου που "σφραγίζει" τα airpods όταν είναι κλειστή.
Σχετικά με τις πτώσεις, είναι δοκιμασμένη να αντέχει σε πτώσεις στα Military standards 810G, σε πτώσεις από 1,5m.
Τεράστιο προσόν της θήκης ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί προκειμένου να φορτίσετε τα Airpods λόγω της ενσωματωμένης θύρας στο κάτω μέρος της θήκης.
Προφανώς η εργονομία των Airpods σε βαθμό μειώνεται μιας και χρειάζεται μία παραπάνω κίνηση για να ανοίξετε τη θήκη και να πάρετε τα ακουστικά, αλλά αν επιθυμείτε την προστασία των ακουστικών σας νομίζω ότι αυτό είναι μία ελάχιστη θυσία.
Τέλος, μαζί με τη θήκη δίνεται και ένα carabiner που μπορείτε να βάλετε στην ειδική τρύπα ώστε να κρεμάσετε τη θήκη όπου σας βολεύει.
ΥΓ: Πριν τα παραγγείλω, παρατήρησα ότι το ίδιο ακριβώς σχέδιο έχουν αντιγράψει περίπου 1.000.000 κινέζικα brands και sites που το προσφέρουν χωρίς όνομα. Οκ, την προστασία από πτώσεις κουτσά στραβά θα την προσφέρει, αλλά θα εμπιστευόσασταν την αδιαβροχοποίηση από κάτι τόσο ανώνυμο?