Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

[Οδηγός] Electra: JailBreak iOS 11.0 - 11.4.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1421 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/02/2018 - 15:03

Sauric:

FWIW, people using Electra are essentially using a fork of everything I’ve ever done that was put together by coolstar with no thought to how it would affect anything else I’m working on or will be releasing, either in the near future or in the distant future; so, if you have installed Electra, I would strongly recommend never installing any of the packages I push going forward: I have done no testing with Electra nor do I have any interest at all in spending time I don’t really have to try to figure out how to maintain compatibility with Electra.

The new version of Cydia I’m going to be pushing will probably not work without the new version of Substrate, and I’m pretty sure the new version of Substrate I’m going to be pushing will not work on Electra (it definitely doesn’t work on LiberiOS, which is a “vaguely supported upgrade path”; it is possible it will sort of “half” work on Electra, and there’s one design option which might allow it to sort of work, but I’ve been leaning towards two other ways of doing it that I already have working, one of which simply could not ever function correctly on Electra and the other one which simply is assuming a bootstrap process that is based on the Cydia jailbreak instead of on Electra).

Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   Gikaras213

Gikaras213

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/02/2018 - 16:13

καλησπερα ενω εκανα ολα τα βηματα εκανα jb αλλα δεν μου εμφανιζει το cydia μονο to anemone.. γιατι αυτο ?

και τωρα τι κανω?

#168   rounhs

rounhs

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 28/02/2018 - 16:22

Sauric:

FWIW, people using Electra are essentially using a fork of everything I’ve ever done that was put together by coolstar with no thought to how it would affect anything else I’m working on or will be releasing, either in the near future or in the distant future; so, if you have installed Electra, I would strongly recommend never installing any of the packages I push going forward: I have done no testing with Electra nor do I have any interest at all in spending time I don’t really have to try to figure out how to maintain compatibility with Electra.

The new version of Cydia I’m going to be pushing will probably not work without the new version of Substrate, and I’m pretty sure the new version of Substrate I’m going to be pushing will not work on Electra (it definitely doesn’t work on LiberiOS, which is a “vaguely supported upgrade path”; it is possible it will sort of “half” work on Electra, and there’s one design option which might allow it to sort of work, but I’ve been leaning towards two other ways of doing it that I already have working, one of which simply could not ever function correctly on Electra and the other one which simply is assuming a bootstrap process that is based on the Cydia jailbreak instead of on Electra).

ο μουσιας,το έχω πει και σε άλλο μου post,τα εχει παρει. δεν θελει να συνεργαστει με κανεναν.

αυτό βέβαια εχει και τις αναλογες συνεπειες στοuς χρήστες.

τι ζορια ειναι αυτα ρε .mousia.

#169   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/02/2018 - 17:07

καλησπερα ενω εκανα ολα τα βηματα εκανα jb αλλα δεν μου εμφανιζει το cydia μονο to anemone.. γιατι αυτο ?

και τωρα τι κανω?

Εφόσον είσαι σε JBoken κατάσταση, τρέξε WinSCP στο PC σου, συνδέσου και δώσε στο Terminal εντολή uicache.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#170   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/02/2018 - 17:57

Άρα όσοι έχουμε το Electra συνεχίζουμε με τον αντικαταστάτη του Cydia όταν βγει;
Ή θα είναι πιο «καλό» το Cydia του Saurik όταν βγει;

Και δηλαδή τι; Τα tweaks θα πρέπει να έχουν compatibility και για του Coolstar και για το νέο Cydia;

Επίσης, ο saurik γιατί τόσο αρνητικός να συνεργαστεί; Διάβασα ποιο πάνω ότι τα έχει πάρει, αλλά επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει ας πει κάποιος το λόγο....

Τελευταία επεξεργασία από: Leo10, 28/02/2018 - 17:57

#171   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 18:42

Το τι θα δώσει ο Saurik στη πορεία και πως θα είναι λειτουργικά, δε το γνωρίζει κανείς.

Επίσης για να περάστει το Tool του Saurik, θα πρέπει να αφαιρεθεί το Electra με Tool που θα δώσει ο Coolstar τις επόμενες μέρες.

Η ιστορία του "μούσια" με τον Coolstar είναι πολύ παλιά και δε ξεκίνησε πρίν 2 μήνες.

LG8ISzO.gif

#172   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 28/02/2018 - 18:50

Νίκο όσοι έχουμε περάσει  beta του electra για να περάσουμε το καινούριο ipa με το cydia θα πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία ή απλά κάνουμε drop το καινούριο ipa στο impactor? Το μόνο που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα είναι να διαγράψουμε μόνο τα tweak που δεν έχουν περαστεί στο SBinject όπως το cylinder π.χ και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε. Επίσης αν θέλω να κάνω unjailbreak για να περιμένω το tool του saurik μπορώ να βγάλω την beta kάπως ή θα πρέπει να περιμένω το tool του coolstar που αναφέρεις παραπάνω για απεγκατάσταση του electra?

P.S πάντως προς το παρόν η beta φαίνεται πολύ πιο απροβλημάτιστη σε σχέση με το ipa που περιέχει το cydia οπότε όσοι έχουμε περάσει τη beta νομίζω ότι προς το παρόν καλά θα ήταν να μην μπλέξουμε με το cydia ακόμα καθώς και στο reddit και εδώ υπάρχουν πολλά θέματα σε χρήστες

#173   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 20:05

Το τι θα δώσει ο Saurik στη πορεία και πως θα είναι λειτουργικά, δε το γνωρίζει κανείς.

Επίσης για να περάστει το Tool του Saurik, θα πρέπει να αφαιρεθεί το Electra με Tool που θα δώσει ο Coolstar τις επόμενες μέρες.

Η ιστορία του "μούσια" με τον Coolstar είναι πολύ παλιά και δε ξεκίνησε πρίν 2 μήνες.

Πάντως και του Saurik θα αφορά 11-11.1.2 ή μπορεί να μας εκπλήξει;

Τελευταία επεξεργασία από: Leo10, 28/02/2018 - 20:05

#174   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 20:14

Νίκο όσοι έχουμε περάσει  beta του electra για να περάσουμε το καινούριο ipa με το cydia θα πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία ή απλά κάνουμε drop το καινούριο ipa στο impactor? Το μόνο που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα είναι να διαγράψουμε μόνο τα tweak που δεν έχουν περαστεί στο SBinject όπως το cylinder π.χ και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε. Επίσης αν θέλω να κάνω unjailbreak για να περιμένω το tool του saurik μπορώ να βγάλω την beta kάπως ή θα πρέπει να περιμένω το tool του coolstar που αναφέρεις παραπάνω για απεγκατάσταση του electra?

P.S πάντως προς το παρόν η beta φαίνεται πολύ πιο απροβλημάτιστη σε σχέση με το ipa που περιέχει το cydia οπότε όσοι έχουμε περάσει τη beta νομίζω ότι προς το παρόν καλά θα ήταν να μην μπλέξουμε με το cydia ακόμα καθώς και στο reddit και εδώ υπάρχουν πολλά θέματα σε χρήστες

Καταρχάς το Electra είναι επιτέλους ένα πολύ σταθερό εργαλείο, μετά το Beta Yalu.

Απο 'κει και πέρα, απλά περνάς την 1.0.2 και κάνεις JB.

Για να περάσεις μετά αυτό που θα δώσει ο Saurik, θα χρειαστεί να αφαιρέσεις το Electra με το Remove Tool του Coolstar.

Πάντως και του Saurik θα αφορά 11-11.1.2 ή μπορεί να μας εκπλήξει;

Μέχρι και την 11.1.2.

Και αυτό θα βασίζεται έτσι και αλλιώς στο Exploit του Ian Beer.

LG8ISzO.gif

#175   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 20:17

Δηλαδή τα tweak που έχω περάσει manual για την beta του Electra τα αφήνω όπως είναι και απλά περνάω το iOS με την 1.0.2;

#176   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 20:32

Ποια Beta έχεις?

LG8ISzO.gif

#177   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 21:18

9

#178   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 22:12

Τότε προχωράς κανονικά με την 1.0.2.

LG8ISzO.gif

#179   alundra24

alundra24

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 22:57

Καλησπερίζω το forum! Παιδιά θέλω λίγο την βοήθεια σας. Έχω iphone 6s ios 11.1.2 δεν του έχω κάνει καθόλου jailbreak περιμένοντας να βγει κάποιο jailbreak της προκοπής..

Τώρα που βγήκε το Electra με to cydia  σκέφτομαι να το κάνω jailbreak..προβληματίζομαι όμως επειδή διαβάζω διάφορα σχόλια πως έχει ακόμα προβλήματα! Ποια η γνώμη σας και τι μου λέτε να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ.

#180   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 23:21

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Αν είσαι εξοικειωμένος και δε περνάς ο,τι βρίσκεις μπροστά σου θα 'σαι οκ.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;