Τα γνωστά errors του Cydia Impactor υπάρχουν και στο 1ο Post.
Το 173 εμφανίζεται όταν έχεις παλιότερη έκδοση του.
Τώρα για το ποσοστό, τι πέρασες τελευταίο απο Cydia? Κάποιο Tweak σου κάνει τη ζημιά.
Δημοσίευση 04/03/2018 - 15:29
Τα γνωστά errors του Cydia Impactor υπάρχουν και στο 1ο Post.
Το 173 εμφανίζεται όταν έχεις παλιότερη έκδοση του.
Τώρα για το ποσοστό, τι πέρασες τελευταίο απο Cydia? Κάποιο Tweak σου κάνει τη ζημιά.
Δεν περασα κατι αλλα φαινεται να διορθωθηκε μετα απο restart της συσκευης το θεμα της μπαταριας ! Απο οτι παρατηρησα επισης ο Cydia κρασαρει μερικες φορες ! Επισης απο οτι καταλαιβαινς πρεπει να κανω δυο πραγματακια ακομη...το θεμα με το SSH μεσω τερμιναλ μιας και εχω Mac και το θεμα με το extender ! Σωστα ? Επισης θελω να ρωτησω αν λειτουργει το tweak netkillUI ! Σε κουρασα και το ξερω και ζηταω συγγνωμη για αυτο !
Δημοσίευση 04/03/2018 - 15:30
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 04/03/2018 - 19:57
Μιας και όπως είπαμε εδώ το SSH σε αντίθεση με το Yalu είναι ήδη εν/ποιημένο, θα πρέπει απαραίτητα να αλλάξουμε τον Defaul κωδικό μας. Θα χρειαστούμε φυσικά Terminal για τη διαδικασία, αν είμαστε με Mac, με PuTTY για χρήστες Windows. Θυμίζουμε πως ο Default κωδικός είναι alpine.
-----
• Αφού δηλώσουμε την IP της συσκευής μας, συνδεόμαστε ως root, alpine κωδικό, δίνουμε την παρακάτω εντολή και Return.
Στη συνέχεια γράφουμε το νέο μας κωδικό 2 φορές. (Σημειώστε τον κάπου για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων)
passwd• Ίδια διαδικασία και το mobile μετά. Δίνουμε την παρακάτω εντολή και Return.
Και εδώ το νέο μας κωδικό 2 φορές.
passwd mobile* Και στις 2 περιπτώσεις στην οθόνη δε θα εμφανίζεται κάτι απο οτι γράφουμε.
ενα βοηθητικο βιντεο
βρισκουμε την ip μας ρυθμισεις-wifi-παταμε πανω στο wifi στο οποιο ειμαστε συνδεδεμενοι και την αντιγραφουμε στο προγραμμα putty για windows παταμε open και στο μηνυμα που εμφανιζει yes
ανοιγει ενας πινακας εντολων και εκει ιπως τα γραφει το ποστ 3....
τωρα πως επιβεβαιωνουμε οτι τα καναμε ολα σωστα δεν ξερω ας βοηθησει καποιος
Δημοσίευση 04/03/2018 - 20:40
Δεν περασα κατι αλλα φαινεται να διορθωθηκε μετα απο restart της συσκευης το θεμα της μπαταριας ! Απο οτι παρατηρησα επισης ο Cydia κρασαρει μερικες φορες ! Επισης απο οτι καταλαιβαινς πρεπει να κανω δυο πραγματακια ακομη...το θεμα με το SSH μεσω τερμιναλ μιας και εχω Mac και το θεμα με το extender ! Σωστα ? Επισης θελω να ρωτησω αν λειτουργει το tweak netkillUI ! Σε κουρασα και το ξερω και ζηταω συγγνωμη για αυτο !
Δε λειτουργεί ακόμα το netkill σε iOS 11.
Εχω περασμενα αυτα τα tweaks
Επισης καθε τοσο οταν ανοιγω το Cydia μου εμφανίζει αυτο το μήνυμα
Ιμως παταω "επιστροφη στο Cydia" και ολα καλα
Το προβλημα ειμαι οτι καθε τοσο μου κολλάει το τηλέφωνο δεν ανταποκρινεται κανε κουμπι η καμια εντολή εκτος απο το reboot
Το.οποιο κανω και καπάκι χωρις να συνδεσω στον υπολογιστή κ χωρίς να ξαναπερασω με το impactor το electra
Παταω κ.κανει το τηλέφωνο το jb ξανα και όλα καλά μετά
Τι πιστεύετε οτι παει λάθος?
Δεν εχω κανει επίσης τη διαδικασία του 3ου ποστ
Έχουν απεν/ποιηθεί τα Repos του Saurik.
Δεν είναι πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/03/2018 - 20:44.
Δημοσίευση 04/03/2018 - 21:03
εβαλα το barel γμτ και απο τοτε βγαζει την μπλε οθονη με τη φτσα που κλαιει
εκανα reboot μπορειτεπαρακαλω να μου πειτε πως το αφαιρω το ρημαδι
please help
ακυρο το βρηκα τυχαια
εκανα reboot εκανα jb με το διακοπτη twaeks σβηστο μπηκα στο cydia αφαιρεσα το barel παλι reboot k παλι jb αυτη τη φορα με το διακοπτη tweaks ανοικτο και ολα καλα και οπως πριν
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/03/2018 - 21:12.
Δημοσίευση 04/03/2018 - 21:53
Καλησπέρα παιδιά βγήκε η 1,0,3 εκδοσή του electra. Νίκο ξέρεις ξέρεις κάτι??
Δημοσίευση 04/03/2018 - 22:12
Αφορά τα iPh X που είχαν περίεργα κολλήματα.
Αρα δεν κανουμε κατι εμεις?(iphone 6s 11.1.2 ios)
Δημοσίευση 04/03/2018 - 22:38
το δικο μου εκανε κολληματα
δεν ειχα κανει τη διαδικασια του ποστ 3 μεχρι πριν λιγες ωρες
εχει σχεση νικο αυτο η να προχωρησω στο 1.0.3 ετσι κ αλλιως?
για αναβαθμιση θα κανουμε reboot και ξανα την διαδικασια με impactor η κατευθειαν τη διαδικασια?
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/03/2018 - 22:40.
Δημοσίευση 04/03/2018 - 23:12
Αρα δεν κανουμε κατι εμεις?(iphone 6s 11.1.2 ios)
Το πρόβλημα ήταν κυρίως με τα X.
Δεν υπάρχει λόγος να μη περάσεις την 1.0.3.
το δικο μου εκανε κολληματα
δεν ειχα κανει τη διαδικασια του ποστ 3 μεχρι πριν λιγες ωρες
εχει σχεση νικο αυτο η να προχωρησω στο 1.0.3 ετσι κ αλλιως?
για αναβαθμιση θα κανουμε reboot και ξανα την διαδικασια με impactor η κατευθειαν τη διαδικασια?
Διαγράφεις το Electra, περνάς τη νέα έκδοση του, Trust ξανά και JB.
Δημοσίευση 04/03/2018 - 23:21
Δημοσίευση 04/03/2018 - 23:55
Εντάξει εγώ το πέρασα. Δουλεύει κανονικά όπως πριν!Έπρεπε να δούμε κάποια αλλαγή Νίκο?
Δημοσίευση 05/03/2018 - 00:01
Τι πράγμα με το Extender?
Αν δεν έχεις αλλάξει το κωδικό στο SSH πρέπει να το κάνεις.
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες