Δε χρειάζεται να μπείς στο Terminal.
Απλά διαγράφεις την εφαρμογή.
Δεν το ήξερα...πάντως το έκανα ξανά hard reset, ξαναέτρεξα το Electra και "έστρωσε"
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:16
Δε χρειάζεται να μπείς στο Terminal.
Απλά διαγράφεις την εφαρμογή.
Δεν το ήξερα...πάντως το έκανα ξανά hard reset, ξαναέτρεξα το Electra και "έστρωσε"
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:28
@Leo10 το μήνυμα αυτό σου εμφανίστηκε γιατί άλλαξε το fingerprint στον OpenSSH server του iPhone (ξαναεγκατέστησες το Electra μάλλον ή κάτι τέτοιο) και ο Client σου (Το Terminal του Mac σου δηλαδή) δεν το αναγνωρίζει και σε προειδοποιεί.
Γιαυτό σβήνεις το σχετικό entry από το αρχείο που είπαμε (στο λέει και το μήνυμα δηλαδή) στο MAC σου, ΟΧΙ στο iPhone
Όταν πας να ξανασυνδεθείς με SSH, θα σε ρωτήσει, "να προσθέσω τον host 192.168.xx.xx στους trusted?" θα του πεις εσύ "yes" και όλα καλά.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:30
Νικο περασα το ΑΝΕΜΟΝΕ και τωρα δεν μπορω να κανω κατι για να το διαγραψω. προσπαθω με electra να κανω ξανα τη διαδικασια του JB αλλα με το που κανει Restart η συσκευη κολλαει στο "spin" και δεν ανοιγει η συσκευη. με hard reset δεν ειναι πλεον σε κατασταση JB η συσκαυη και δεν γινεται ξανα γιατι οπως ειπα κολλαει στο Spin.
Τι πρεπει να κανω για το επαναφερω οπως ηταν πριν κανω εγκατασταση το ΑΝΕΜΟΝΕ?
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:40
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:42
Διεγραψα απλα το Electra και εχει παραμεινει στην οθονη το εικονιδιο Cydia + Anemone
Ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανω γιατι νομιζω πως παω για Restore.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 21:55
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:00
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:09
απο την στιγμη που υπαρχουν κρατημενα shsh υπαρχει jb 11 12
γιατι δεν μπορω να κανω restore sthn 1112
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:14
Νικο περασα το ΑΝΕΜΟΝΕ και τωρα δεν μπορω να κανω κατι για να το διαγραψω. προσπαθω με electra να κανω ξανα τη διαδικασια του JB αλλα με το που κανει Restart η συσκευη κολλαει στο "spin" και δεν ανοιγει η συσκευη. με hard reset δεν ειναι πλεον σε κατασταση JB η συσκαυη και δεν γινεται ξανα γιατι οπως ειπα κολλαει στο Spin.
Διεγραψα απλα το Electra και εχει παραμεινει στην οθονη το εικονιδιο Cydia + Anemone
Ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανω γιατι νομιζω πως παω για Restore.
Υπαρχει καποιος που να γνωριζει το τι πρεπει να κανω η να ξεκινησω τη διαδικασια του Restore? Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:14
SSH πρόσβαση με WinSCP έχεις?
Παιδια σος !
Αγόρασα νεα συσκευή 8+ και για να ολοκληρωθεί το πρωτο setup μου ζητάει να κανει update στην τελευταια έκδοση
Υπαρχει τροπος να το αποφύγω ;;;
Πέρασες τα βήματα εν/ποίησης?
Ρυθμίσεις μπορείς να μπείς?
Μάγκες θέμα συνέχεια με πετάει και μου λέει provision.cpp:138 maxQuantity
Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Τι άλλο να κάνω ?
Update στο Impactor.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:16
Πέρασες τα βήματα εν/ποίησης?
Ρυθμίσεις μπορείς να μπείς?
Update στο Impactor.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:17
WinSCP ειναι για Windows ετσι δεν ειναι?
Μπροστα σε Mac βρισκομαι αν αυτο σε διευκολυνει.
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:32
Χειροκινητα μπορούμε να εγκαταστήσουμε tweaks? Δοκιμασα να βαλω το Pikabu με το γνωστό τρόπο αλλα δεν δουλευει
Δημοσίευση 27/02/2018 - 22:34
WinSCP ειναι για Windows ετσι δεν ειναι?
Μπροστα σε Mac βρισκομαι αν αυτο σε διευκολυνει.
Το πρόβλημα του Anemone είναι το RocketBootstrap που είπαμε και πιο πίσω.
Το Cydia ανοίγει? Αν ναι, περνάς την 1.0.6 απο εδώ.
rpetri.ch/repo/
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες