Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

[Οδηγός] Electra: JailBreak iOS 11.0 - 11.4.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1421 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/03/2018 - 20:25

Έκανα διαγραφή του θέματος, μετά του anemone και του rocket.Τα ξανάκανα εγκατάσταση άλλα δεν φτιάχνεται,Το jailbreak δουλεύει κανονικά όμως  με όλα τα tweaks αν δεν βάλω μέσα το anemone.Μπορώ να κάνω διαγραφή του cydia και ξανά εγκατάσταση ή θα χάσω και jailbreak μετά? Ξέρεις  που αποθηκευονται τα θέματα να το κάνω διαγραφή μεσώ WinSCP?

Να πας επίσης εδώ var/mobile/Library/Preferences.

Διέγραψε ο,τι σχετικό δείς με το θέμα.

Καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι για την ώρα με Anemone.

Βασίζεται στο Beta RocketBootstrap που ο συνδυασμός έχει κολλήματα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   alundra24

alundra24

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/03/2018 - 20:39

Να πας επίσης εδώ var/mobile/Library/Preferences.

Διέγραψε ο,τι σχετικό δείς με το θέμα.

Καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι για την ώρα με Anemone.

Βασίζεται στο Beta RocketBootstrap που ο συνδυασμός έχει κολλήματα.

Είσαι θεός φίλε μου 1000 ευχαριστώ δουλεψεεεεεεε!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!

#243   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2018 - 22:09

Προσοχή μόνο στο τι περνάς -ειδικά τώρα στην αρχή- και δε θα έχεις πρόβλημα.

LG8ISzO.gif

#244   alundra24

alundra24

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/03/2018 - 23:31

Προσοχή μόνο στο τι περνάς -ειδικά τώρα στην αρχή- και δε θα έχεις πρόβλημα.

Tα παθήματα μαθήματα Νίκο. Σε ευχαριστώ και πάλι!!!

#245   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/03/2018 - 07:12

Μιας και όπως είπαμε εδώ το SSH σε αντίθεση με το Yalu είναι ήδη εν/ποιημένο, θα πρέπει απαραίτητα να αλλάξουμε τον Defaul κωδικό μας. Θα χρειαστούμε φυσικά Terminal για τη διαδικασία, αν είμαστε με Mac, με PuTTY για χρήστες Windows. Θυμίζουμε πως ο Default κωδικός είναι alpine.

-----

• Αφού δηλώσουμε την IP της συσκευής μας, συνδεόμαστε ως root, alpine κωδικό, δίνουμε την παρακάτω εντολή και Return.

Στη συνέχεια γράφουμε το νέο μας κωδικό 2 φορές. (Σημειώστε τον κάπου για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων)

passwd
• Ίδια διαδικασία και το mobile μετά. Δίνουμε την παρακάτω εντολή και Return.

Και εδώ το νέο μας κωδικό 2 φορές.
passwd mobile
* Και στις 2 περιπτώσεις στην οθόνη δε θα εμφανίζεται κάτι απο οτι γράφουμε.

Νικόλα το διάβασα το ποστ που μου είπες για την αλλαγή του κωδικού αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να καταφέρω να κανω κάτι. Υπάρχει κάποιο βίντεο η καποιος πιο εύκολος οδηγός (για αρχάριους) ετσι ώστε να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Έψαξα λίγο στο Ίντερνετ αλλά δεν επιχειρώ ακόμη κάτι, μην κανω καμια χαζομάρα.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

#246   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/03/2018 - 08:24

Και εγω το ίδιο θα ήθελα οδηγίες πως γίνεται αυτο..

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#247   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 12:12

Νικόλα το διάβασα το ποστ που μου είπες για την αλλαγή του κωδικού αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να καταφέρω να κανω κάτι. Υπάρχει κάποιο βίντεο η καποιος πιο εύκολος οδηγός (για αρχάριους) ετσι ώστε να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Έψαξα λίγο στο Ίντερνετ αλλά δεν επιχειρώ ακόμη κάτι, μην κανω καμια χαζομάρα.

Στο PuTTY, δηλώνεις την IP, Enter.

Σου βγάζει Login As, βάζεις root, το κωδικό (alpine) και Enter ξανά όπου βάζεις τα παραπάνω.

Εναλλακτικά με WinSCP αφού συνδεθείς και εκεί πατώντας στο Open Terminal πάνω.

Επίσης με NewTerm2 απο εδώ.

cydia.hbang.ws/

LG8ISzO.gif

#248   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 04/03/2018 - 12:19

Καλημερα σε ολους ! Νικο θα ηθελα να σε ρωτησω αν αυτος ειναι ενας καλος οδηγος ( μιας και μου φαινεται πιο ευκολος ) για να κανω το jailbreak ! Το μονο που θελω απο εσενα-και σε ευχαριστω για αυτο-ειναι να μου πεις αν εχει καποιες ελλειψεις και χρειαζεται να κανω κανω κατι επιπλεον !  

[backΒήμα 1: Κάντε λήψη του αρχείου Electra Jailbreak Εδώ

Βήμα 2: Θα χρειαστείτε επίσης το Cydia Impactor για να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από Εδώ

Βήμα 3: Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή.

Βήμα 4: Εκκινήστε το Cydia Impactor από τον υπολογιστή σας και σύρετε το αρχείο Electra 1.0.1.ipa στο Cydia Impactor.

Βήμα 5: Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 6: Ελέγξτε αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Jailbreak της Electra στο ios σας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στον υπολογιστή σας.

Βήμα 7: Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις", από το κινητό σας,μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Προφίλ/Διαχείριση Συσκευών.

Βήμα 8: Αναζητήστε το πιστοποιητικό της Electra και πατήστε ότι εμπιστεύεστε τον δημιουργό.

Ανοίξτε την εφαρμογή Electra και πατήστε το κουμπί Jailbreak. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τρέξει την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την επιλογή "Tweaks".

IMG_0037.PNG

Το Electra θα σας μεταφέρει σε πολλά βήματα (κυρίως αυτόματα). Θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει "Δημιουργήθηκε το APFS Snapchat". Απλώς πατήστε συνέχεια του Jailbreak. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης jailbreaking, η συσκευή σας θα κάνει μια επανεκίνηση και όταν επανέλθει, θα δείτε την εφαρμογή Cydia στη συσκευή σας.Πατήστε για να ανοίξετε το Cydia και αφήστε το να φορτώνει τα δεδομένα και τα πακέτα του.

#249   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 12:27

Που και να μην υπήρχε δηλαδή το 1ο Post.

LG8ISzO.gif

#250   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/03/2018 - 12:31

Καλημερα σε ολους ! Νικο θα ηθελα να σε ρωτησω αν αυτος ειναι ενας καλος οδηγος ( μιας και μου φαινεται πιο ευκολος ) για να κανω το jailbreak ! Το μονο που θελω απο εσενα-και σε ευχαριστω για αυτο-ειναι να μου πεις αν εχει καποιες ελλειψεις και χρειαζεται να κανω κανω κατι επιπλεον !  
 [backΒήμα 1: Κάντε λήψη του αρχείου Electra Jailbreak [/size]Εδώ
Βήμα 2: Θα χρειαστείτε επίσης το Cydia Impactor για να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από [/size]ΕδώΒήμα 3: Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή.[/size]Βήμα 4: Εκκινήστε το Cydia Impactor από τον υπολογιστή σας και σύρετε το αρχείο Electra 1.0.1.ipa στο Cydia Impactor.[/size]Βήμα 5: Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας.[/size]Βήμα 6: Ελέγξτε αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Jailbreak της Electra στο ios σας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στον υπολογιστή σας.[/size]Βήμα 7: Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις", από το κινητό σας,μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Προφίλ/Διαχείριση Συσκευών.[/size]Βήμα 8: Αναζητήστε το πιστοποιητικό της Electra και πατήστε ότι εμπιστεύεστε τον δημιουργό.[/size]Ανοίξτε την εφαρμογή Electra και πατήστε το κουμπί Jailbreak. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τρέξει την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την επιλογή "Tweaks".[/size]

IMG_0037.PNG

Το Electra θα σας μεταφέρει σε πολλά βήματα (κυρίως αυτόματα). Θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει "Δημιουργήθηκε το APFS Snapchat". Απλώς πατήστε συνέχεια του Jailbreak. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης jailbreaking, η συσκευή σας θα κάνει μια επανεκίνηση και όταν επανέλθει, θα δείτε την εφαρμογή Cydia στη συσκευή σας.Πατήστε για να ανοίξετε το Cydia και αφήστε το να φορτώνει τα δεδομένα και τα πακέτα του.[/size]

Μπράβο κσε εσένα για την προσπάθεια
Απλα το ipa electra πρέπει να είναι το τελευταίο 1.0.2
Διορθωσε το

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#251   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 12:37

A μαλιστα καταλαβα ! Ενα πραγμα με μπερδευει στον οδηγο σου...αναφερεσαι στον οδηγο χωρις να ειναι διαθεσιμο ακομη το Cydia ! Τι αλλαγες γινονται οταν πλεον γινεται διαθεσιμο ! Εννοω στην διαδικασια του Jailbreak ! 

Ευχαριστω !

#252   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 13:37

Eκανα turn off το 2-factory Authentication , προσπαθω να μπω αλλα μου λεει ''lockdown.cpp:57

LOCKDOWN_E_INVALID_HOST_ID'' 

#253   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 13:43

Είτε δεν έχεις κάνει Trust το PC σου στο τηλ, είτε έχεις παλιότερη έκδοση του Impactor.

LG8ISzO.gif

#254   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 14:01

Είτε δεν έχεις κάνει Trust το PC σου στο τηλ, είτε έχεις παλιότερη έκδοση του Impactor.

Τα τσεκαρα και τα δυο και ειναι ενταξει απο οτι βλεπω ! Οταν βαζω ως username το mail ολοκληρο μου βγαζει το μνμ που ειδες πριν ! Οταν βαζω απλα το ονομα χωρις το @hotmail.com μου βγαζει αυτο :provision.cpp:173

Your Apple ID or password was entered incorrectly. 

#255   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2018 - 14:45

Νικο το εκανα και φαινεται να ειναι ολα καλα ! Ενα θεματακι που παρατηρω ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το ποσοστο της μπαταριας στην μπαρα , δεν το εμφανιζει ακομη και αν κλεισω και ανοικω ξανα τον διακοπτη ! Τι μπορω να κανω για αυτο ? Ευχαριστω !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες