για καποιον αρχαριο,ο οδηγος του πρωτου ποστ δεν ειναι κατατοπιστικος
Το JB στη τωρινή του κατάσταση δεν είναι για αρχάριους.
Ναι Νίκο το έχω το xen html. Αυτό κάνει το πρόβλημα ;
Νομίζω πως ναι.
Κάνε δοκιμές και τσέκαρε το.
Θέλω να περάσω την 11.4 beta 3 και σε ένα ipad Air 2 αλλά μου βγάζει σφάλμα 3194, σφάλμα 17. Μάλλον δεν έχω καθαρό host. Που μπορώ να το βρω και πως το αλλάζω σε mac.
Εχω κατεβάσει από εδώ https://www.theiphon...64-bit_Touch_ID αυτή την έκδοση: iPad_64bit_TouchID_11.4_15F5061d_Restore. Είναι η σωστή πιστεύω!!
Ευχαριστώ!!
σε ένα 7plus έχω συνέχεια 3194 ενώ τα hots είναι οκ τι άλλο παίζει ?
Υπογράφεται μόνο για τα 7S 8 και X.
Βαρεθηκα ... Γυρναω πισω στην 11.4.1
Απαξ και καταφερεις να το ολοκληρωσεις φοβασαι να μην κανει επανεκινηση. Ετσι και κανει επανεκινηση μπορει να χρειαστει και 50 φορες για να ξαναγινει.
Στην 11.4 ΒΕΤΑ3 ειναι πολυ προβληματικο.Δεν ξερω τι παιζει με την 11.3.1 αλλα εδω απλα ειναι ενα χαλι.
Απορω που σχολιαστηκε ως το πιο σταθερο των τελευταιων 2 ετων. Δεν θελω καν να ξερω πως ηταν τα προηγουμενα...
Το κεφαλακι μου λυπαμαι μονο που εφαγα το πολυτιμο ΣΚ μου για αυτη την @@ριά...
Το έγραψα απο τη 1η στιγμή. Ως προς τη διαδικασία με το VFS Exploit, είναι το χειρότερο Tool των τελευταίων χρόνων.
Ίσως δε θα έπρεπε να 'χε δοθεί καν.
Το multi_path (ΜP) όμως που χρειάζεται Dev Account αλλά ευτυχώς υπάρχει στο TweakBox, δεν έχει κανένα θέμα.
Όλα γίνονται με τη 1η προσπάθεια. Σε αυτό δε φταίει το Electra αλλά η φύση του Exploit.
Απο 'κει και πέρα το πως λειτουργεί μετά η συσκευή ως προς τη συμπεριφορά και λειτουργικότητα, ναι είναι απο τα πιο σταθερά εργαλεία.
Μηδέν κολλήματα, μηδέν κρασαρίσματα. Το JB καλώς ή κακώς δεν είναι για όλους..