Πληροφοριακά, οι κύκλοι φόρτισης σε αυτό το θέμα δε λένε κάτι.
Αν η μπαταρία είναι Defective και 100 κύκλους να 'χει, δε θα δείξει το πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/01/2018 - 16:31
Δημοσίευση 30/01/2018 - 15:35
Δημοσίευση 30/01/2018 - 15:40
Σας ξανά λέω ότι το κινητό δν σβήνει ούτε έχει κάποιο άλλο πρόβλημα μόνο ότι λέει ότι έχει 1% ή 10%. Αυτό έγινε μόλις πέρασα την beta 11.3 και έχει γίνει 3 στις 4 μέρες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:06
Όταν το πρωί το βγάζω από τν μπριζα λέει πλήρως φορτισμένο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει όπως κλείνει όταν δν έχει μπαταρία και όταν το ξανά ανοίγω δείχνει ότι έχει 1%-10% .
Εδώ λές άν κατάλαβα, οτι είναι δέιχνει πλήρως φορτισμένο και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα ΚΛΕΙΝΕΙ. Όπως και οτι αργεί να φορτίσει.
Αυτό δεν έχει σχέση με το λειτουργικό άν η μπαταρία είναι υγιής.
Πληροφοριακά, οι κλυκλοι φόρτισης σε αυτό το θέμα δε λένε κάτι.
Αν η μπαταρία είναι Defective και 100 κύκλους να 'χει, δε θα δείξει το πρόβλημα.
Επειδή μιλάει για κινητό 2 ετών και βάλε, καλό θα ήταν να το δεί. Άν μιλούσε για Iphone 8 plus πόσες να προλάβαινε να κάνει απο τον Σεπτέμβρη;
Έτσι σκέφτομαι.
Σας ξανά λέω ότι το κινητό δν σβήνει ούτε έχει κάποιο άλλο πρόβλημα μόνο ότι λέει ότι έχει 1% ή 10%. Αυτό έγινε μόλις πέρασα την beta 11.3 και έχει γίνει 3 στις 4 μέρες
Επειδή έχω 6s plus δεν εντόπισα κάτι τέτοιο, αυτό φυσικά χωρίς να σημαίνει οτι κάποιος μπορεί να μην το έχει.
Oι 11,2 και 11,2,1 και 11,2,2 και 11,2,5 υπογράφονται ακόμη. Κάνε Downgrade και δές αν σου το ξανακάνει. Μόνο έτσι θα βεβαιωθείς.
https://m.youtube.co...h?v=4czRaaIcwpY
Δες την απαντηση
Φαντάσου throttling πέφτει και στα 7 plus, 8 plus, και Χ...
Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:19
Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:36
Εμένα έχει βγάλει ένα μεγάλο bag! Όταν το πρωί το βγάζω από τν μπριζα λέει πλήρως φορτισμένο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει όπως κλείνει όταν δν έχει μπαταρία και όταν το ξανά ανοίγω δείχνει ότι έχει 1%-10% . Το κάνω hard reset αλλά δν στρώνει! Νομίζω όμως ότι η μπαταρία του κρατάει κανονικά.
Αν το βάλω στη. Μπριζα το ποσοστό αυτό ανεβαίνει αργά όπως όταν φορτίζει, όποτε το βγάζω μν γίνει κανα μπαμ στα καλά καθούμενα!!!!
Τελικά κλείνει ή όχι?
Να ξέρουμε και τι διαβάζουμε δήλαδή όχι τίποτα άλλο.
Επειδή μιλάει για κινητό 2 ετών και βάλε, καλό θα ήταν να το δεί. Άν μιλούσε για Iphone 8 plus πόσες να προλάβαινε να κάνει απο τον Σεπτέμβρη;
Έτσι σκέφτομαι.
Αυτό που λέω είναι πως οι κύκλοι δε δείχνουν το όποιο πρόβλημα.
Το Capacity ίσως να σου δείξει οτι κάτι παίζει αλλά και πάλι ούτε αυτό είναι ο κανόνας.
Γνωρίζει κανεις ποτε θα ειναι διαθέσιμη...?
Έχει δρόμο. Καλό Μάρτη (; )
Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:53
Αυτό που λέω είναι πως οι κύκλοι δε δείχνουν το όποιο πρόβλημα.
Το Capacity ίσως να σου δείξει οτι κάτι παίζει αλλά και πάλι ούτε αυτό είναι ο κανόνας.
Με το capacity στην ουσία όλες οι εφαρμογές που δείχνουν κύκλους φόρτισης, σου δείχνουν την υγεία. Δηλαδή το πραγματικό ποσό χωρητικότητας της μπαταρίας.
Άν δεν κάνω λάθος...οπότε ναί. Είναι ΚΑΙ αυτό ένας δείκτης.
Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:54
παρατηρώ στο 6s λίγο καλύτερη απόδοση στην μπαταρία αλλά όχι κάτι το τρομερό.
Δημοσίευση 30/01/2018 - 17:16
Εγώ σε 6s χειρότερη η μπαταρία αλλά γρηγορότερο το λειτουργικό
Δημοσίευση 30/01/2018 - 17:56
Με το capacity στην ουσία όλες οι εφαρμογές που δείχνουν κύκλους φόρτισης, σου δείχνουν την υγεία. Δηλαδή το πραγματικό ποσό χωρητικότητας της μπαταρίας.
Άν δεν κάνω λάθος...οπότε ναί. Είναι ΚΑΙ αυτό ένας δείκτης.
Το Wear Level είναι μια απο τις μεγαλύτερες παπάτζες αυτών των εφαρμογών.
Δε λειτούργησε ΠΟΤΕ.
Μόνο το Capacity (Design, Max) σε ενδιαφέρει και κάποιες φορές σε συνδυασμό με τους κύκλους.
Που και γι' αυτά πλέον θες JB.
Δημοσίευση 30/01/2018 - 18:11
Εγώ σε 6s χειρότερη η μπαταρία αλλά γρηγορότερο το λειτουργικό
Μην φανταστείς ότι έχω δει μεγάλη διαφορά και εγώ στην μπαταρία. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να εγκαταστήσεις το ios11.3 στο 6s
Δημοσίευση 30/01/2018 - 18:21
το imazing δεν ειναι αξιοπιστο προγραμμα?
Δημοσίευση 30/01/2018 - 19:23
Για να δεις τους κύκλους φόρτισης, είναι μια χαρά.
Νομίζω μία απλή σύγκριση σε μή JB και σε JB συσκευή θα δείξει άν αυτές οι εφαρμογές μετράνε σωστά την υγεία και το wear level.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες