Όντως το Set Up As New αν δεν έχεις πως να σκοτώσεις την ώρα σου ή κάποιο άλλο χόμπι, είναι φανταστική ασχολία.
Σε κρατάει απασχολημένο.
Δημοσίευση 03/02/2018 - 11:21
Οταν λες τα εχω ολα ετοιμα τι ακριβως εννοεις ;Εγώ πια έχω συνηθίσει τα έχω έτοιμα όλα και τα περνάω αμέσως σε μισή ώρα έτοιμος :-).
Δημοσίευση 03/02/2018 - 12:07
Οταν λες τα εχω ολα ετοιμα τι ακριβως εννοεις ;
Εγω σκρολαρω τις αγορασμενες/αποκτημενες και επιλεγω για κατεβασμα αυτες που (ξανα)θελω στην συσκευη.
Την περισσοτερη ωρα την τρωω στο να τις ξαναομαδοποιησω σε φακελους με την σειρα που θελω καθως και στην πιστοποιηση των τραπεζικων εφαρμογων.
Τα υπολοιπα ειναι απλως θεμα χρονου να κατεβουν απο το icloud.
Την διαδικασια αυτη σκοπευω (εκτος απροοπτου) να κανω μια και καλη στην 11.3 αφου τωρα ειμαι στην 11 που ειχε το τηλεφωνο με την αγορα του.
Sent from my iPhone 8
Στο iTunes τα app τα έχω έτοιμα και φωτογραφίες στον υπολογιστή έτοιμες σε φακέλους και τη μουσική επίσης στο iTunes έτοιμη να περιμένει . Επαφές από Google και τα υπόλοιπα απο το iCloud και βουαλά ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 03/02/2018 - 12:28
Κώστα μάλλον εννοείς στο iTunes τα είχες τα apps γιατί πλέον δεν έχει βιβλιοθήκη με apps την αφαίρεσαν...
Δημοσίευση 03/02/2018 - 12:30
Κώστα μάλλον εννοείς στο iTunes τα είχες τα apps γιατί πλέον δεν έχει βιβλιοθήκη με apps την αφαίρεσαν...
Νικολή το ξανά πέρασα εγώ ;-).
Δημοσίευση 03/02/2018 - 12:32
Εννοείς παλιότερη έκδοση iTunes?
Δημοσίευση 03/02/2018 - 12:34
Εννοείς παλιότερη έκδοση iTunes?
Ναι γιατί με βόλευε . Τα έχεις ενημερωμένα πάντα τικάρεις ποια θες να περάσεις και βουαλά μπαίνουν μέσα αυτά που θες τα στήνω εκεί που θέλω και τέλος .
Δημοσίευση 03/02/2018 - 15:50
Το κακό είναι ότι αργά ή γρήγορα θα δεις κανένα μήνυμα ότι "για την συγκεκριμένη έκδοση iOS πρέπει να ενημερώσετε το iTunes" και πάπαλα...
Δημοσίευση 03/02/2018 - 16:19
Το κακό είναι ότι αργά ή γρήγορα θα δεις κανένα μήνυμα ότι "για την συγκεκριμένη έκδοση iOS πρέπει να ενημερώσετε το iTunes" και πάπαλα...
Δημοσίευση 03/02/2018 - 16:28
Κάτοχος Ipad air 2, αγορασμένο 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του και ναί...μετά απο τόσο καιρό έχοντας 11.3 σήμερα δεν μπορούσα να το απενεργοποιήσω.
Πάτησα 17 φορές το power button συνεχόμενα για να κλείσει και δεν έκλεινε, ούτε hard reset δεν έπαιρνε...
Άς είναι καλά το Lirum που με memory boost ανανεωθήκανε οι διεργασίες ξεκόλλησε και ανταποκρίθηκε.
Σημειωτέον η οθόνη κλείδωνε και ξεκλείδωνε κανονικά με το Power button.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 03/02/2018 - 16:29
Δημοσίευση 03/02/2018 - 20:05
Δημοσίευση 03/02/2018 - 20:14
Δημοσίευση 03/02/2018 - 20:21
Δηλαδη εσυ σε καινούργια συσκευή 2μηνων θα άλλαζες μπαταρία;
Δημοσίευση 03/02/2018 - 20:35
Συγγνώμη αλλά δεν είναι ακόμη beta η 11.3 ;Κάτοχος Ipad air 2, αγορασμένο 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του και ναί...μετά απο τόσο καιρό έχοντας 11.3 σήμερα δεν μπορούσα να το απενεργοποιήσω.
Πάτησα 17 φορές το power button συνεχόμενα για να κλείσει και δεν έκλεινε, ούτε hard reset δεν έπαιρνε...
Άς είναι καλά το Lirum που με memory boost ανανεωθήκανε οι διεργασίες ξεκόλλησε και ανταποκρίθηκε.
Σημειωτέον η οθόνη κλείδωνε και ξεκλείδωνε κανονικά με το Power button.
Δημοσίευση 03/02/2018 - 20:36
Πέρασα το καινούριο αλλά ξανά γύρισα πίσω στο παλιό ;-).
Αυτό ακριβώς σκεπτόμουν και εγώ ....
Πάλι καλά να λες που λειτουργεί ακόμη .....
Sent from my iPad Pro.
Mέχρι να με αφήνει το κρατάω ώς έχει μετά βλέπουμε πάλι ;-).
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες