Άν αλλάζει μόνο ο αύξων αριθμός τι να το κάνει κάποιος;
Λένε πως θα έχει πολλές διορθώσεις και σχεδόν καθόλου προσθήκες. Εν αναμονή λοιπόν! Πιστεύω πως ένεκα της σφαλιάρας που έφαγε η apple, θα είναι μια σπουδαία έκδοση.
Λένε πως θα έχει πολλές διορθώσεις και σχεδόν καθόλου προσθήκες. Εν αναμονή λοιπόν! Πιστεύω πως ένεκα της σφαλιάρας που έφαγε η apple, θα είναι μια σπουδαία έκδοση.
ειχες ποτε κατι απ την απεναντι πλευρα? ολα πλεον ειναι τοσο πολυπλοκα που δεν επισης τρεχουν να προλαβουν ο ενας τον αλλον και χανεται η μπαλα νομιζω
Μην σου προκαλεί απορία όταν το λέω αυτό. Σαφώς έχω απο την απέναντι πλευρά και πάλι καλά να λές, γι'αυτό και έχω και άποψη.
Φυσικά όλα δουλευουν ρολόι. Έχεις πάει στα δικά τους φόρουμ να δείς σε πόσες λειτουργικές εκδόσεις επιλύονται τέτοια προβλήματα;
Έχεις μετρήσει ποτέ πόσες βγάζει η Apple σε αντίθεση με αυτούς; Ιδιαίτερα με το 11 το χάος και χωρίς αποτέλεσμα.
Μου δίνει την εντύπωση η Apple λές και ξαναγράφει το iOS απο την αρχή. Βαθύτατα απογοητευμένος απο την αρχή του 11.
Και το πρόβλημα το αιώνιο της Apple ότι δεν μας δίνει την δυνατότητα τουλάχιστον να πάμε σε μία σωστά λειτουργική έκδοση.
Απευθείας θα πήγαινα στην 10.3.3.
Να μην σου πώ είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο που δεν χρειάζεται καμία θήκη, δεν παθαίνει τίποτε, μπαταρία 4400mah και ταχύτητα που μάλλον το iOS 11 θα έχει σοβαρά προβλήματα απέναντί του έτσι όπως είναι.
Ψήνομαι άσχημα.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 05/03/2018 - 23:32