. Καλά εννοείται . Απλώς απορώ πως κατέστρεψαν το πιο σωστό ( κατά την γνώμη μου ) λειτουργικό μέσα σε λίγα χρόνια. Οι κυριότεροι λόγοι που φημιζόταν ήταν πως είναι ελαφρύ, σταθερό, απλό και αξιόπιστο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν ήταν να μείνει η τεχνολογία στο πρώιμο τότε δεν θα υπήρχε λόγος να αναμένουμε και νεότερες συσκευές, δεν θα υπήρχε λόγος να προτείνουμε ή και να απαιτούμε προσθήκες χαρακτηριστικών και λειτουργιών, γιατί θα είμαστε αυτάρκεις, ίσως να μην είχαμε και καθόλου τέτοιες συσκευές (υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι κατακρίνουν αυτό που δεν μπορούν διαχειριστούν, εν προκειμένου την τεχνολογία).
Συμφωνώ ότι δεν δοκιμάζουν τα νεότερα λειτουργικά όπως και όσο πρέπει ώστε να είναι διασφαλισμένη η σταθερότητα και η απρόσκοπτη λειτουργία τους. Κι εγώ ως καταναλωτής είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρούσα ότι είχα βρει τουλάχιστον δυο-τρία καίρια σημεία όπως ανέφερες κι εσύ, τα οποία με προσέλκυσαν και με διευκόλυναν στη ζωή μου μέσα από αυτές τις συσκευές της συγκεκριμένης εταιρίας. Έχω δει και την αντίπερα όχθη και δεν μου άρεσε ποτέ γιατί δεν... δεν χρειάζεται να εξηγήσω, προσωπική εκτίμηση.
Επί του θέματος, αναμένω κι εγώ την διόρθωση όλων των προβλημάτων.