Καλήσπερα παιδιά ! Λοιπόν ακούστε την λαλακια που έκανα έγω κ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με σώζει..σύνδεσα χθες το 7plus για να κάνω αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή (το τονίζω αυτό) μετά από παράαα πολύ καιρό .. όλα καλά μετά έκανα reset την συσκευή γιατί ήθελα να την δώσω να μου αλλάξουν οθόνη που είχε σπάσει ..την άλλαξαν την οθόνη κομπλέ κ πάω σήμερα να περάσω το αντιγράφο κ μου ζητάει κωδικό λέει για το αντίγραφο, δεν είναι βέβαια ούτε το Apple ID ούτε ο κωδικός πρόσβασης ..από όσο το έψαξα λέει ότι καποιααα φορά είχα βάλει κωδικό στα αντίγραφα για κωδικοποίηση . Ούτε ξέρω ούτε θυμάμαι .. εδώ είναι το πρόβλημα Δν έχω κρατήσει κάποιο τέτοιο κωδικό .. please υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω το αντιγράφο κ να γλύτωσω τα αρχεία δυο χρόνων ;;;κοντεύω να τρελαθώ ....
Ξεκλείδωμα εφεδρικού αντιγράφου
Από
denlafkas
, 01/02/2018 15:24
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/02/2018 - 15:24
Ad
Δημοσίευση 01/02/2018 - 16:03
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου ..υπάρχει κάποιο προγραμμα στα windows που ίσως βρίσκει τους κωδικούς .
?
?
Δημοσίευση 01/02/2018 - 16:27
Αν το στείλω στην apple με το Id τους κωδικούς κ ότι άλλο μου ζητήσει υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη ??..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες