Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Viber - big brother

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   marikat

marikat

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/02/2018 - 14:02

Αυτό που λέτε δεν το έβγαλε στους φίλους μου που άλλαξαν αριθμό. Το μόνο που έβγαλε γτ το δοκίμασα κ εγω μετά ήταν ένα "διατήρηση αριθμού η αλλαγή αριθμου".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Twitter:@niktsiap
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/02/2018 - 16:55

Την εφαρμογή την εγκαθιστούμε με το apple id μας και όχι με τον αριθμό τηλεφώνου. Συνεχίζει λοιπόν να σε υπηρετεί σε όσα νούμερα κι αν αλλάξεις, εφόσον διατηρείς το apple id. Δεν έχει την νοημοσύνη να αντιληφθεί σε ποια επαφή σου να μην σταλεί update του λογαριασμού σου, από την στιγμή που συνεχίζεις να την κρατάς στον κατάλογο των επαφών σου. Ελπίζω να βοήθησα.

#18   marikat

marikat

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 17:30

Αυτό δεν γινόταν μέχρι πριν ενάμιση μήνα...μετά τις τελευταίες ενημερώσεις άρχισε να συμβαίνει.. γι αυτό άνοιξα Κ το θέμα.

#19   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/02/2018 - 17:52

To Viber λειτουργεί με τη λογική ότι εφόσον ανοίξεις λογαριασμό, όποιος έχει τον τηλεφωνικό σου αριθμό στον τηλεφωνικό του κατάλογο σε έχει και σαν επαφή στο Viber.

Όταν λοιπόν αλλάζεις τηλεφωνικό αριθμό αλλά παρόλα αυτά επιλέγεις να κρατήσεις τον ίδιο Viber λογαριασμό, είναι φυσικό η εφαρμογή να υποθέτει ότι θέλεις να διατηρήσεις επαφή με τις επαφές σου στο Viber (αφού κρατάς τον ίδιο λογαριασμό) και άρα να τις ενημερώνει για την αλλαγή ώστε να μπορούν να σε βρίσκουν.

Αν δεν ήθελες να ενημερωθούν για τον νέο αριθμό, γιατί δεν άνοιγες απλά έναν νέο λογαριασμό στο Viber μετά την αλλαγή του τηλεφωνικού σου αριθμού?

#20   marikat

marikat

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 18:21

Βρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει μάλλον τι προσπαθώ να πω... :/

Το viber μέχρι πριν 2 μήνες περίπου, όταν κάποιος αποφάσιζε να αλλάξει αριθμό ΜΟΝΟ στην εφαρμογή, δεν πήγαιναν μηνύματα στις επαφές του που ενημέρωναν ότι ο αριθμός άλλαξε. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, το viber ενημερώνει ότι ο τάδε χρήστης άλλαξε το νούμερο του.

Όταν ο άλλος έχει το νούμερο σου, ναι οκ το γνωρίζουμε όλοι ήδη πως πηγαίνει ενημέρωση ότι ο τάδε ξεκίνησε να χρησιμοποιεί viber σε androis/iOs/tablet. Όλα τα λέει.

Όταν όμως ο άλλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ το καινούριο νούμερο, γτ το viber να τον ενημερωσει; αν θέλω π.χ εγώ να έχει ο άλλος τον αριθμό μου θα τον ενημερώσω εγώ.

Και το χειρότερο είναι πως γίνεται χωρίς την έγκριση μας. Ρώτησε πρώτα, θέλω να πάνε 100 μηνύματα στις επαφές μου Κ να μάθουν ότι εγώ άλλαξα νουμερο;;

#21   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 18:29

Και σου ξαναλέω, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.

Αλλάζεις αριθμό αλλά επιλέγεις να κρατήσεις το ίδιο λογαριασμό στο Viber. Αν το Viber όπως παλιότερα δεν ενημέρωνε τις επαφές σου, πρέπει να το κάνεις εσύ σε μία μία χειροκίνητα. Αλλιώς δεν θα έχουν επαφή μαζί σου.

Οπότε λογικά σου λέει, αφού κρατάς τον ίδιο λογαριασμό, συμπεραίνω ότι θέλεις να κρατήσεις επαφή με τις επαφές σου. Και τις ενημερώνει.

Δεν θέλεις να τις ενημερώσει? Άλλαξε και λογαριασμό στο Viber μαζί με τον τηλεφωνικό σου αριθμό, ποιό το κακό?

#22   marikat

marikat

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 18:57

Οταν λες να αλλαξω λογαριασμό;; τι εννοείς;;

#23   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 19:40

Να ανοίξεις καινούριο λογαριασμό στο Viber και όχι απλά να αλλάξεις τον τηλεφωνικό σου αριθμό στον παλιό λογαριασμό

#24   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/02/2018 - 19:54

Την εφαρμογή την εγκαθιστούμε με το apple id μας και όχι με τον αριθμό τηλεφώνου. Συνεχίζει λοιπόν να σε υπηρετεί σε όσα νούμερα κι αν αλλάξεις, εφόσον διατηρείς το apple id. Δεν έχει την νοημοσύνη να αντιληφθεί σε ποια επαφή σου να μην σταλεί update του λογαριασμού σου, από την στιγμή που συνεχίζεις να την κρατάς στον κατάλογο των επαφών σου. Ελπίζω να βοήθησα.

Καμία σχέση αυτό που λες. Το Apple id σου χρησιμοποιείται μόνο για να εγκαταστήσεις την εφαρμογή, όχι για να την ενεργοποιήσεις.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες